Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
- AnCh0
- Автомобил: Гетеи
- Двигател: не го знам ама бяга xD
Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
нз нз човек като отидох до колата и дойде от нищото едно цигане вика да ви закарам количката и докато се завартя и изчезна дойде ми гледа сеира го еб^ :@
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
Мисля, че трябва да ги дебнеш и като хванеш някой да го шибаш. Ама наистина ти говоря да го шибаш, разбираш ли ме? Направете някаква клопка. Сложете друго CD и откарайте колата и дебнете. И като хванете някой, шибайте го наистина. Мама им мръсна крадлива.
Мен така ми откраднаха задния капак на буса че целия беше алуминиев...
, а след 3-4 месеца сд-то 

- AnCh0
колеги колата не е разбита ами отключена с ключ май защото нямаше нищо счупени нито вън нито вътре много внимателно и бързо са го измъкнали с кабела за антената и сега ако река да сложа ново трябва да махам цялото табло да пискам нов кабел за антената ...
Еми и аз така на работата има една нешто като чашка там държим ключовете за колите и там си бях оставил ключа от Транспортер (Т3) и взех един ключ като ми мисля че е за голф 2 мушкам ключа колата се отвори, бутам да запаля нешто не влиза и гледам ключа няма уная гумената облицовка, защтото моя на буса няма и се учудих доста че изобшто отворих.. 

- AnCh0
ostavime написа:Мисля, че трябва да ги дебнеш и като хванеш някой да го шибаш. Ама наистина ти говоря да го шибаш, разбираш ли ме? Направете някаква клопка. Сложете друго CD и откарайте колата и дебнете. И като хванете някой, шибайте го наистина. Мама им мръсна крадлива.
еми възможно е да има такъв шанс с друг ключ. Мисля да послушам колегата и да я свърша тази работа на един колега пък племенницата му била ограбена CD документи, паспорти и т.н и то на същото място същия кауфланд аз мисля, подбират коли които са на определено място и ще я свърша тази работа да сложа ново CD и да спра пак там и ако някой посегне се мятам и го меля ...
- AnCh0
днес някакви минавали и предлагали някакви неща някакво CD при дъщерята на моя колега и може да са същите копелета :@
Кажи им да дойдат до теб че искаш да го видиш че искаш да си купиш такова и виж дали е съштото ,а като си го купувал няма ли някаф сериен номер 

- AnCh0
аз го купих от един колега от форума преди 4 месеца някъде ще го позная
ако е то и тогава света ще им се стори малък ... дано да е то :@

Те така я заварих тази сутрин.Нищо , че имаше 10 рапидки.Серсеми-децата да си погребът.
http://picbg.net/img.php?file=95ce5a5ead7f8a8d.jpg
http://picbg.net/img.php?file=95ce5a5ead7f8a8d.jpg
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Тази нощ са ми откраднали фаровете FK с кръстачките (издърпали са ги от ябълките), решетката и ножа на Голфа от двора ми, ако някой случайно види да се продават
Решетката е оригинална с премахната емблема и е леко напукана където е била емблемата, а на лявата половина на ножа в ъгъла има цепка!

- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги да споделя и аз, първия път се бяха опитали апашите да ми свият предната броня с емблемата, на сутринта я намерих изчекната, пак добре ,че беше там.. Явно някой ги е видял и са избягали.Снощи обаче имаше повторение, видях 3 индивида 2ма стояха и се оглеждаха, третия си работеше клекнал. Тъкмо беше започнал, да сваля страничните пластмасови уайстни на вратите. Видях ги и се развиках, ония се огледаха и тръгнаха леко, този който стоеше клекнал стана.. Викам какво правиш там бе ейй! Тоя стана и вика, ами загубих си телефона днеска и го търся.. Изчезнаха, но след това може би към 1ч през ноща, са се върнали и са си довършили работата. Гепили са на двете врати уайстните! Най-жалкото е ,че са българи яд ме е ,че не се обадих в полицията веднага, а тръгнах аз да се разправям, явно са ме набелязали ,защото това им е втори опит.. Мисля сега да си сложа един пейджър, защото тая аларма така и не съм я чул в третия сън
. Направо нямам думи аман от долни копеленца. Случката е в квартал Надежда 1 София, колеги имайте едно на ум

Забравих да уточня, подадена е жалба в полицията и са взети отпечатъците на апаша, надявам се да го хванат.

Забравих да уточня, подадена е жалба в полицията и са взети отпечатъците на апаша, надявам се да го хванат.
theerazor написа:Колеги да споделя и аз, първия път се бяха опитали апашите да ми свият предната броня с емблемата, на сутринта я намерих изчекната, пак добре ,че беше там.. Явно някой ги е видял и са избягали.Снощи обаче имаше повторение, видях 3 индивида 2ма стояха и се оглеждаха, третия си работеше клекнал. Тъкмо беше започнал, да сваля страничните пластмасови уайстни на вратите. Видях ги и се развиках, ония се огледаха и тръгнаха леко, този който стоеше клекнал стана.. Викам какво правиш там бе ейй! Тоя стана и вика, ами загубих си телефона днеска и го търся.. Изчезнаха, но след това може би към 1ч през ноща, са се върнали и са си довършили работата. Гепили са на двете врати уайстните! Най-жалкото е ,че са българи яд ме е ,че не се обадих в полицията веднага, а тръгнах аз да се разправям, явно са ме набелязали ,защото това им е втори опит.. Мисля сега да си сложа един пейджър, защото тая аларма така и не съм я чул в третия сън. Направо нямам думи аман от долни копеленца. Случката е в квартал Надежда 1 София, колеги имайте едно на ум
![]()
Трябваше още в началото да се досетиш,че ще се върнат и да преместиш колата другаде.

- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
K написа:Трябваше още в началото да се досетиш,че ще се върнат и да преместиш колата другаде.
Да определено не очаквах,че ще са толкова нагли но.. резултата е на лице, ще ми е обица на ухото.
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
ти пък колега какво викаш деистваи взимаи точилката и бои в главите то в тъмното няма да разберат какво става бои в главите че да става с 1 удар звънни и на комшията да ги пресрешне и бои докато умекне дървото в ръцете ти
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”