escrime написа:Честита победа, Мартине!![]()
Чакай де, ти пък предварително ми честитиш.

escrime написа:Честита победа, Мартине!![]()
clubs1.bg написа:Гран при на Китай е част от календара на Формула 1 от 2004 г. В досегашните й 7 издания има 7 различни победители - нещо наистина уникално за надпревара от F1. Шестима от тях: Рубенс Барикело, Фернандо Алонсо, Михаел Шумахер, Люис Хамилтън, Себастиан Фетел и Дженсън Бътън - ще участват и този сезон в надпреварата. Единствено Кими Райконен не е в F1.
Barboukov написа:clubs1.bg написа:Гран при на Китай е част от календара на Формула 1 от 2004 г. В досегашните й 7 издания има 7 различни победители - нещо наистина уникално за надпревара от F1. Шестима от тях: Рубенс Барикело, Фернандо Алонсо, Михаел Шумахер, Люис Хамилтън, Себастиан Фетел и Дженсън Бътън - ще участват и този сезон в надпреварата. Единствено Кими Райконен не е в F1.
Дали 50 евро за победа на Уебър (единствения от топ тим без такава) в Китай е добра краткосрочна инвестиция с голям шанс за печалба или някой от досегашните победители ще вземе 2ра победа?
Barboukov написа:Аз се чудя за някой, който не е печелил досега и има реални шансове - Уебър, Маса. Ако ще е за някой, качвал се на най-високото стъпало то това ще е Фетел.
Виталий Петров ще трябва да се задоволи с шасито, което използва по време на Гран при на Австралия, след като сегашното бе повредено при опит на руснака да се завърне на трасето миналата неделя. Тогава той нацели огромна бабуна и прелетя почти през половината широчина на пистата.
escrime написа:П.П.: Имам чувството, че в Шанхай залога ще е все едно да се залага на руска рулетка...
escrime написа:Ако не завали, Марто.
На мокро още нищо не е ясно...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта