moleo написа:Sava е добра гума за зимата, имах нови 2 години и просто бяха идеални за снега. Малко шумни но не е болка за умиране
На една от колите имахме 4 Сави, колата беше перфекта - без грам проблеми, потвърждавам малко шумни но качествени !
moleo написа:Sava е добра гума за зимата, имах нови 2 години и просто бяха идеални за снега. Малко шумни но не е болка за умиране
Dead man написа:Vredestein-а
brabus написа:Някой да кара с Унироял MS plus 66?
Всичките ми познати, които са ползвали Унироял Рейнспорт I и II (летните) са много доволни, но търся мнение за зимния им модел.
Нещо ми се върти такива да са ми гумите за Аудито.
Dead man написа:finlandvod написа:Миналата зима за първи път сложих Йокохама.Колата върви все едно е постоянно с вериги.Няма сняг няма лед само напредНай-добрата
![]()
![]()
![]()
С коя гума на марката си карал ?
А drive или C drive ?
И с какъв размер караш ?
Каква ти е колата ?
MEADOW написа:Колеги кое изпълнение е по-добро Goodyear Ug7+ или Bridgestone Lm30 за размер 195/65/15?При разлика от 10лв на гума
rosen79 написа:Аз съм с NOKIAN WR-G2,и съм много доволен.Няма сухо, няма мокро, няма сняг,гумите си имат добро сцепление.И на служебната сложих същите.Финландците ако не направят добра зимна гума кой тогава.
jafara написа:rosen79 написа:Аз съм с NOKIAN WR-G2,и съм много доволен.Няма сухо, няма мокро, няма сняг,гумите си имат добро сцепление.И на служебната сложих същите.Финландците ако не направят добра зимна гума кой тогава.
![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта