На колко километра пробег купихте колата си?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: На колко километра пробег купихте колата си?
Айде още един пример за да не сте толкова наивни!Мой колега ,през 2008 си купи Е класа Мерцедес на 10 години и 220000 км .Перфектно запазен и до последно мислехме ,че е на реални км.При диагностка за други проблеми излезе ,че е на 500 000 км!!!!!
Има и коли на реални км ,но не можеш да си сигурен и да го твърдиш ,че даже и да обиждаш!!
Има и коли на реални км ,но не можеш да си сигурен и да го твърдиш ,че даже и да обиждаш!!
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Знам за Пасат Б6 човека си го купи чисто нов през 2005-та и през 2011-та, тоест на 6 год. го продаде с навъртяни 400 000 км.
Eдиния от Пасатите ми е вече на около 200 000 реални. 92 набор. Доста доста запазен, вече ми писна да ми го искат да го купуват. Като го продавах нямаше кандидати, сега 200. (купен на 160 000)
Другия на 200 000 покилометраж, ама като карам, гледам реално може и на два милиона да е.
За първия имам го от 4 години дали имам 5 сериозни теми за него, втория от януари и то края тази година и вече са поне 10 - къръшка бройка, ама икономична да го е.а.(купен 190 000)
Другия на 200 000 покилометраж, ама като карам, гледам реално може и на два милиона да е.
За първия имам го от 4 години дали имам 5 сериозни теми за него, втория от януари и то края тази година и вече са поне 10 - къръшка бройка, ама икономична да го е.а.(купен 190 000)
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
rokera671 написа:Айде още един пример за да не сте толкова наивни!Мой колега ,през 2008 си купи Е класа Мерцедес на 10 години и 220000 км .Перфектно запазен и до последно мислехме ,че е на реални км.При диагностка за други проблеми излезе ,че е на 500 000 км!!!!!
Обясни ми по какво разбрахте, че е на 500к да видя и моята и да ти кажа на колко е бе к****н, лазиш ми по нервната система вече, от кола до кола и от човек до човек има огромна разлика, нали се сещаш, тръгнал да ми сравнява, хайде чакам да ми кажеш как го открихте, та да видя и моята по този, начин :]
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
купих колата преди 7 години, беше 11г. и на 252 000км.Сега е с 70 000 повече.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Freakylol написа:rokera671 написа:Айде още един пример за да не сте толкова наивни!Мой колега ,през 2008 си купи Е класа Мерцедес на 10 години и 220000 км .Перфектно запазен и до последно мислехме ,че е на реални км.При диагностка за други проблеми излезе ,че е на 500 000 км!!!!!
Обясни ми по какво разбрахте, че е на 500к да видя и моята и да ти кажа на колко е бе к****н, лазиш ми по нервната система вече, от кола до кола и от човек до човек има огромна разлика, нали се сещаш, тръгнал да ми сравнява, хайде чакам да ми кажеш как го открихте, та да видя и моята по този, начин :]
Хахахаха!!Направо ме кефиш пич!!!Нищо лично ама не избухвай така за дребни работи!!Нали се разбрахме ,че твоята различно от другите тука е на реални километри!
Вече съвсем сериозно!!Тия на които им са излязли реалните километри са били на диагностика .Смятам и моята да я закарам и да ви кажа на всички тука на колко е.
ПП .Не се впрягай за глупости !!Нищо лично просто ми е попаднал твоят пост!!Споко!
- Freakylol
- Автомобил:
Ми аз имам диагностика и знам какво съм видял :] пожелавам ти твоята да е на 500к+ да се "саднеш" малко, айде лови гората.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Freakylol написа:Ми аз имам диагностика и знам какво съм видял :] пожелавам ти твоята да е на 500к+ да се "саднеш" малко, айде лови гората.
Ебаси и злобата!!Няма как да е на 500 000 !!Трябва да е живял в нея!!
Вече съжалявам ,че писах за твоята кола!!Пич точно ти имаш проблеми с комплексите!Ама аз не съм човека има си доктори!Откъде тая злоба бе!!!!
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Има как да се провери една кола дали е на реални км.
Ето пример долу.

Това е последното влизане на колата ми в сервиз в Германия 1.5 г. преди да я купя аз. Като я взимах беше на 128 000 км ... платих си цената за кола с история
Ето пример долу.

Това е последното влизане на колата ми в сервиз в Германия 1.5 г. преди да я купя аз. Като я взимах беше на 128 000 км ... платих си цената за кола с история

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Няма спор ,както и аз казах за транспортера!!За колегата по горе ,защо не каза ,че си минал диагностика а ми говориш за резервни гуми?
- djankata74
- Автомобил: ford focus
- Двигател: 1.6 dtci
- Freakylol
- Автомобил:
rokera671 написа:Няма спор ,както и аз казах за транспортера!!За колегата по горе ,защо не каза ,че си минал диагностика а ми говориш за резервни гуми?
Казах в един от постовете си, чети по-добре вместо да се правиш на остроумен.

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Freakylol написа:rokera671 написа:Няма спор ,както и аз казах за транспортера!!За колегата по горе ,защо не каза ,че си минал диагностика а ми говориш за резервни гуми?
Казах в един от постовете си, чети по-добре вместо да се правиш на остроумен.
Да единствено тука си прав!Ама поне не съм злобен като теб.Тоя период съм го минал отдавна .Ако така избухваш ще имаш големи проблеми в живота.Просто един съвет ,здържай си нервите .Въобще не съм искал да те обидя!!А и тука хората няма да ни четат глупостите !!Лека вечер и не хващай гората!!
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Разбира се, че има начини. Аз кола, в която има и съмнение за нереални километра не купувам! За някои това не е важно, за мен Е.
И двете коли ги взех при 100% сигурен километраж (вкл. съответните документи) от Германия.
Едната бе на 98 000 (от 1-ви собственик), другата на 185 000 (от 2-ри собственик).
Късметлия ще е този, който купи която и да е от 2-те като му дойде времето. Едната все още е на смешно малко километри, на които вероятно никой не би повярвал лесно.
И двете коли ги взех при 100% сигурен километраж (вкл. съответните документи) от Германия.
Едната бе на 98 000 (от 1-ви собственик), другата на 185 000 (от 2-ри собственик).
Късметлия ще е този, който купи която и да е от 2-те като му дойде времето. Едната все още е на смешно малко километри, на които вероятно никой не би повярвал лесно.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”