Бензиностанции ЕКО - мнение
- HILL
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: AHH
Re: Бензиностанции ЕКО - мнение
аз също зареждам на Еко .Доволен съм и от газ-та и от бензина
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Тея горива не спират да ги вдигат да им се невиди от тая вечер я качват с още 4 стонки и става 2.64 и аз ще взема да си искарам таква карта на ЕКо с тея намаления макар че няма няма спечеля много с това.
- D1D00
- Автомобил: Volkswagen Golf GT
- Двигател: ABD 1994
Sashko_Trg написа:Тея горива не спират да ги вдигат да им се невиди от тая вечер я качват с още 4 стонки и става 2.64 и аз ще взема да си искарам таква карта на ЕКо с тея намаления макар че няма няма спечеля много с това.
Най-добре си изкарай такава карта, ако постоянно зареждаш от там, на далавера е

Вчера се наложи да заредя за 10 лева А95+ и отстъпката беше 32 ст., по добре е отколкото без нищо

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
D1D00 написа:Sashko_Trg написа:Тея горива не спират да ги вдигат да им се невиди от тая вечер я качват с още 4 стонки и става 2.64 и аз ще взема да си искарам таква карта на ЕКо с тея намаления макар че няма няма спечеля много с това.
Най-добре си изкарай такава карта, ако постоянно зареждаш от там, на далавера е
Вчера се наложи да заредя за 10 лева А95+ и отстъпката беше 32 ст., по добре е отколкото без нищо
А бе ,за едно кафе да ти остане ,пак е добре!А и много пъти не ми се налага да търся стотинки.Ама цената им е еднаква с Петрол ,а тяхната е с добавка.Мисля да покарам малко петролска газ а и да видя има ли разлика.
- tihony_audio
- Автомобил:
- Двигател:
rokera671 написа:... Мисля да покарам малко петролска газ а и да видя има ли разлика.
Аз преди карах с такава. Колата вървеше по-добре (може би внушение), но и минавах по-малко километри (това не е внушение)

- sodata1
- Автомобил: BMW
- Двигател: 330XD
Аз съм доволен за сега от ЕКО,Ползвам някаква карта с 4ст. отстъпка на литър,ама нещо ми се струва много малко отстъпката ако някой знае карти с по-големи отстъпки да каже от каде да си я взема. 

Какво ги цепите тези стотинки на две. Дали 4 или 5 все тая. Важното е горивото да е хубаво.
- D1D00
K написа:Какво ги цепите тези стотинки на две. Дали 4 или 5 все тая. Важното е горивото да е хубаво.
Всяка стотинка е ценна колега когато горивото е хубаво и + някой друг грам подарък никога не е излишен

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Казвал съм го и другаде, да го кажа и тук. AHF e мотор на който по принцип не му пука каква нафта гори. Единствено с нафта от Еко ми се е случвало да се спъне леко 

- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Vlad777 написа:От както се промени схемата с отстъпките започнах да сипвам от по-скъпия бензин 95+. Преди сипвах 95 EKOnomy.
С по-скъпия бензин и по-високата отстъпка сега харча по-малко пари за гориво, защото разходът ми падна от 12.5/100 градско на 11.5/100 градско, което е с близо 2.40 лв по-малко за 100 км. Засечено многократно по сипани литри в резервоара. Това е доста сериозна икономия.
Така зареждайки от скъпия бензин и по-голямата отстъпка реално спестявам. Препоръчвам на всички да тестват.
Сипах 40 литра от този 95+. Разлика във вървежа не усещам, но разхода ми падна с малко повече от един литър.
zloby3400 написа:Vlad777 написа:От както се промени схемата с отстъпките започнах да сипвам от по-скъпия бензин 95+. Преди сипвах 95 EKOnomy.
С по-скъпия бензин и по-високата отстъпка сега харча по-малко пари за гориво, защото разходът ми падна от 12.5/100 градско на 11.5/100 градско, което е с близо 2.40 лв по-малко за 100 км. Засечено многократно по сипани литри в резервоара. Това е доста сериозна икономия.
Така зареждайки от скъпия бензин и по-голямата отстъпка реално спестявам. Препоръчвам на всички да тестват.
Сипах 40 литра от този 95+. Разлика във вървежа не усещам, но разхода ми падна с малко повече от един литър.
Аха да верно,то със супер 100 няма да ти падне с литър,не е пробвано все едно,даже и аз съм засичал пълен-празен танк градско само,ти си 95+,е освен ако предишното ти гориво не е било 1\2 вода,то тогава и с 5л може да ти падне и с 92 дори да караш

От известно време насам забелязвам, че не връщат стотинки. Имате ли подобни наблюдения и вие?
Примерно днес ми зареждат за 39,97лв., и вътре на касата ме вътрят с още 6 ст., защото закръглят сумата директно. Не съм за дребните стотинки, но ме съмнява да не им е станало фирмена политика като ОМВ. Всички цени завършват на *.99 и никога не връщат ресто.
Примерно днес ми зареждат за 39,97лв., и вътре на касата ме вътрят с още 6 ст., защото закръглят сумата директно. Не съм за дребните стотинки, но ме съмнява да не им е станало фирмена политика като ОМВ. Всички цени завършват на *.99 и никога не връщат ресто.
Зареждах си 95 със отстъпка от еко,но от както започнах да зареждам на ром петрол минавам 10 км повече.Тествал съм го вече 4-5 пъти със тубата в багажника.Слагам 10лв еко=50км,10лв ром=60км. 

- D1D00
K написа:От известно време насам забелязвам, че не връщат стотинки. Имате ли подобни наблюдения и вие?
Аз лично съм нямал такъв проблем с връщането на стотинки, понякога ако забравя да си сложа повече, на касата ми ги връщат. Имаш ли синя карта на ЕКО, и ако ДА казваш ли преди да ти заредят че си с карта, а на касата.. ?? Ако пропускаш ето от къде идва това да не ти връщат стотинките и от там дето не ти пълнят повече гориво. Отстъпките са за тия дето имат сини карти, но трябва да им казваш че си със карта...
- pepi_iliev
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 2000
- Двигател: AGR
K написа:От известно време насам забелязвам, че не връщат стотинки. Имате ли подобни наблюдения и вие?
В Лукойл е така и аз много се подразних когато един път не ми върнаха 45-46 стотинки ресто. Но си замълчах. А на Еко-то винаги са ми връщали повече. Ако сметката ми е 30,05лв. ми хващат 30лв. и въобще не се правят за стотинките. Същото е, ако сметката ми е 29,98 примерно, и нямат 2 стотинки. Връщат 5 и това е. На мен лично това ми е направило ОГРОМНО впечатление, че не ощетяват клиента.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”