brabus написа:Барум имат завод и в Португалия.
Нищо чудно просто в Румъния да има големи складове, които да снабдяват Източна Европа.
mitko3040 написа:Аз сложих Continental TS 830 пък да видим дали ще съм доволен. Малко е ранико май ама карай.
Eee написа:Темата е "Най-добрите зимни гуми", а анкетата горе и много от отговорите са всъщност "какви гуми имам". Не че е лошо да се чуят мнения, но по-добре в друга тема или тая да се преименува.
Gal написа:Eee написа:Темата е "Най-добрите зимни гуми", а анкетата горе и много от отговорите са всъщност "какви гуми имам". Не че е лошо да се чуят мнения, но по-добре в друга тема или тая да се преименува.
А кой е великият капацитет, който решава кои са най добрите? Какви са критериите?
за най-добрите има тестове - там си показват кои са най-добриEee написа:Gal написа:Eee написа:Темата е "Най-добрите зимни гуми", а анкетата горе и много от отговорите са всъщност "какви гуми имам". Не че е лошо да се чуят мнения, но по-добре в друга тема или тая да се преименува.
А кой е великият капацитет, който решава кои са най добрите? Какви са критериите?
Не ме разбирай погрешно - помисли малко тия които са гласували за Tigar, Debica и Sava като "най-добри зимни гуми" какво са искали да кажат - че тия са много по-добри от Continental, Michelin, Yokohama и др. или че просто имат такива гуми и смятат, че вършат работа. Дори никога да не си имал гуми от най-скъпите би трябвало като си подбираш своите главно по ниска цена да имаш едно наум, че сигурно има и доста по-добри.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта