Летни гуми - кои според вас са най-добрите
- kappo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Незнам вече изкам UNIROYAL,,за мен са nice 

- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз карам от 1 година с Maxxis Ma-Z1 на АБФ-а и съм супер доволен. И на сухо и на мокро колата не мърда от пътя а не съм със спортно окачване. 205/50/15 130лв. бройката аз ги взех по 110лв. с отстъпката. Даже наскоро катастрофирах с тях като преди това минах през бордюр с 3 от гумите и единствената щета по тях беше една малка люспа отстрани на едната без да има балон и едната джанта беше съвсем леко крива а минах с 70-80км/ч през бордюра та в общи линии супер гуми за парите си...
mitko66 написа:от днес съм с нови летни мишлен енерджи сейвър 175/65/14
Определено са най-добрите летни гуми с които съм карал, колата е супер стабилна, много са тихи, спирането е страхотно, много съм доволен от изборапреди това съм карал с Bridgestone, BF, Kumho, Pireli...
Един глас от мен за франсетата!
А на мокро как са, колега, нещо да споделиш? И аз искам да сложа такива, но на тестовете на ADAC на мокро ги дават малко зле. Общо взето усещат ли се слаби на мокро или не?
Скъпи сладури и сладурани, тъй като зимния сезон поприключи, скоро ще менкам пак зимните гуми с летни, като се налага да взема 2 нови.
Та бихте ли ми дали съвет за летни гуми с размер 205/55/R16, скоростния индекс е без значение, като целта е максимален баланс мжду качество и цена с ударение върху цената.
Или по друг начин казано - препоръчайте ми моля максимално евтини гуми, без да са боклук и по възможност споменете орентировъчни цени! Благодаря на всички, които се отзоват
Та бихте ли ми дали съвет за летни гуми с размер 205/55/R16, скоростния индекс е без значение, като целта е максимален баланс мжду качество и цена с ударение върху цената.
Или по друг начин казано - препоръчайте ми моля максимално евтини гуми, без да са боклук и по възможност споменете орентировъчни цени! Благодаря на всички, които се отзоват

Последна промяна от kipi на Пет 28 мар 2008 0:22, променено общо 1 път.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
kipi написа:Скъпи сладури и сладурани, тъй като зимния сезон поприключи, скоро ще менкам пак зимните гуми с летни, като се налага да взема 2 нови.
Maloya
lrlmodo написа:kipi написа:Скъпи сладури и сладурани, тъй като зимния сезон поприключи, скоро ще менкам пак зимните гуми с летни, като се налага да взема 2 нови.
Maloya
Благодария, току що намерих цени на един сайт на Maloya - има 3 модела от моя размер - най-евтиния 155лв... искаше ми се да намеря нещо по-тънко... за 160/170 вече има и по-именити марки.....
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
kipi написа:Благодария, току що намерих цени на един сайт на Maloya - има 3 модела от моя размер - най-евтиния 155лв... искаше ми се да намеря нещо по-тънко... за 160/170 вече има и по-именити марки.....
DEBICA 205/55R16 FURIO 91V TL 512650 135.19 лв
Тук има още може да разгледаш
http://www.rudy96.com/Buy.html
- raiders
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kipi написа:Скъпи сладури и сладурани, тъй като зимния сезон поприключи, скоро ще менкам пак зимните гуми с летни, като се налага да взема 2 нови.
Maloya
За цени не знам, иначе мойте са на 1 година вече, до тук съм доволен