KirilGeorgiev написа:не винаги по скъпото е по добро.
Така е. Но почти винаги най-евтиното е по-лошо

KirilGeorgiev написа:не винаги по скъпото е по добро.
batmilko написа:за най-добрите има тестове - там си показват кои са най-добриEee написа:Gal написа:Eee написа:Темата е "Най-добрите зимни гуми", а анкетата горе и много от отговорите са всъщност "какви гуми имам". Не че е лошо да се чуят мнения, но по-добре в друга тема или тая да се преименува.
А кой е великият капацитет, който решава кои са най добрите? Какви са критериите?
Не ме разбирай погрешно - помисли малко тия които са гласували за Tigar, Debica и Sava като "най-добри зимни гуми" какво са искали да кажат - че тия са много по-добри от Continental, Michelin, Yokohama и др. или че просто имат такива гуми и смятат, че вършат работа. Дори никога да не си имал гуми от най-скъпите би трябвало като си подбираш своите главно по ниска цена да имаш едно наум, че сигурно има и доста по-добри.
а най-добри за МЕН или ТЕБ - е тука вече зависи цена, разпространение, предпочитания за шарка ако щеш.... та за тва има и анкета и т.н.
Jetman написа:Но може да се каже в определен ценови клас кой е най-добрият избор, защтото някак си не е коректно да сравня гума Мишелин за 150-160лв с гума Тигър за 69лв нали
hooligan_sk написа:Каспър написа:За размер 175/65/14 според вас кой е по-добрия избор: Michelin Alpin A3 или Goodyear Ultragrip 7+![]()
Без да гледаме цената, а само качеството.
Мислех да заложа на Alpin-а, но тестовете на Адак от миналата година за този размер показват, че Goodyear-а е малко по-добър и за това се двоумя
Разликата в цената е минимална, аз бих избрал Мишлена защото винаги са правили меки гуми...
KirilGeorgiev написа:Аз купих от тези гуми но още нищо не мога да ти кажа.Хич не бих ги взел но само от тях имаха размера който търсех.От къде ги купуваш на тази цена ако не е проблем да споделиш.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта