Откраднати автомобили.
- BoBsAnN
- Автомобил: Vw Bora Turbo
- Двигател: AUM
Re: Откраднати автомобили.
Това е най - отличителния белег джантите от пасат .. понеже е с фланци и са доста излезнали и с V6 добавки от пред и отзад и е 1.8 Турбо
Здравейте Колеги,
За съжаление се записвам и аз в тази тема. Снощи са ми откраднали Пасат-а, 2002-ра, ПД, 131к.с., черен, комби, автоматик. СА7105АН, откраднат е пред блока ми в Младост 3. Не очаквам да се намери, нямам никаква надежда, тъй като прочетох темата година назад и се оказва, че последно време този мотор е най-крадения! Пасати и Голфове с ПД ги крадат на поразия, даже забелязвам, че са особено активни в района на Младост и Дружба. Яд ме е за колата, беше в добро състояние, а сега сигурно вече е разглобена за части...ама какво да се прави. Пиша мнението по-скоро информативно, да знаят другите колеги с такива коли и в тези райони, че са доста застрашени. И тук не става въпрос, дали има каско или не, парите не са най-важното, просто е супер гадно да ти откраднат нещо твое и да знаеш, че е отишло за части ей така. Не знам, като си купя пак след време кола, как да я предпазвам... В тези панелни квартали е трудна работата.
За съжаление се записвам и аз в тази тема. Снощи са ми откраднали Пасат-а, 2002-ра, ПД, 131к.с., черен, комби, автоматик. СА7105АН, откраднат е пред блока ми в Младост 3. Не очаквам да се намери, нямам никаква надежда, тъй като прочетох темата година назад и се оказва, че последно време този мотор е най-крадения! Пасати и Голфове с ПД ги крадат на поразия, даже забелязвам, че са особено активни в района на Младост и Дружба. Яд ме е за колата, беше в добро състояние, а сега сигурно вече е разглобена за части...ама какво да се прави. Пиша мнението по-скоро информативно, да знаят другите колеги с такива коли и в тези райони, че са доста застрашени. И тук не става въпрос, дали има каско или не, парите не са най-важното, просто е супер гадно да ти откраднат нещо твое и да знаеш, че е отишло за части ей така. Не знам, като си купя пак след време кола, как да я предпазвам... В тези панелни квартали е трудна работата.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Скоро откраднаха и Голф 4 TDI PD на мой приятел, отново в Младост 3 и то около 19:00ч... PD от Младост е тоталния хит явно!
Решението в панелния квартал:
1. Каско
2. Гараж в най-близката нова сграда
3. Най-близкия платен паркинг
...

1. Каско
2. Гараж в най-близката нова сграда
3. Най-близкия платен паркинг
...
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Моят пасат го откраднаха с каско. На Добрин пасата го откраднаха от гараж. Tова не помага.
Новият пасат, който купихме, след като откраднаха стария също го бяха пробвали, но като видяли допълнителна аларма+имобилайзер, кадърно направени и са се отказали
За пореден път давам линк към една от най-важните теми за собствениците на TDI PD:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=88&t=355611
Дано някой я прочете преди да е станало късно, защото явно хората я подминават и се сещат за нея пост фактум...
Новият пасат, който купихме, след като откраднаха стария също го бяха пробвали, но като видяли допълнителна аларма+имобилайзер, кадърно направени и са се отказали

За пореден път давам линк към една от най-важните теми за собствениците на TDI PD:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=88&t=355611
Дано някой я прочете преди да е станало късно, защото явно хората я подминават и се сещат за нея пост фактум...
- malin.angelov
- Автомобил: vw passat
- Двигател: BMP 07
Колеги като стана дума за младост, на моя кум първо бора ПД 131 и след 2 седмици пасат ПД 131 - от младост 2, и двете бяха 4х4
Началото и края на ноември около 20:00ч

Vlad777 написа:Моят пасат го откраднаха с каско. На Добрин пасата го откраднаха от гараж. Tова не помага.
Каското пази не от кражба, а от финансови загуби

На мой познат също не успяха да запалят автомобила, но пък излязоха невъзпитани и го поляха обилно с киселина

-
- Автомобил:
- Двигател:
Привет колеги, между 29-30.12.2014 ми откраднаха колата пред блока в ж.к Банишора. Имах прекрасен VW GOLF 5 2.0TDI сив металик, като нов. Ако набарам кой е .... 

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Колега дай повече информация за колата - регистрационен номер,снимки,някакви видими белези...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам снимка в момента ОВ2463BB, десния праг е леко вдълбнат по цялата дължина, задена лява броня има следа от одраскване, на предното табло от дясно има GPS антена, всичко е стандартно няма тунинг по него. С обикновенни желязни леко раждясали джанти. Вероятно е на части в някой гараж вече. Който го е напазарувал син да му се роди дано, зет да му доведе 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
От Facebook:

Богомил Райков
Здравейте,
По някое време днес са ни откраднали сладура от снимките. За последно беше на паркинга между 208-ми и 225-ти блок в Надежда. Караваната е с немска регистрация M WF1002. Моля ако някой я види или я е видял по-рано да се свърже с мен или тук или на 0887162164, или да сигнализира в полицията. (не бих отказал и да го споделите.)

-
- Автомобил: Vento 1.9TDI Smart 600cc 1999
- Двигател: AHU 1997
Някой да си познава голф 2ката? http://trafficnews.bg/news.php?id=8203
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Издирва се откраднат голф 4 1.9тди 110коня с рег.номер СА1890ХА черен цвят. Особенности на колата: тъмни стъкла на задните врати, без букви на задния капак и черна задна емблема.
ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ПРИ НАМИРАНЕ !!! 0897 211 800.
Моля споделяйте !

ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ПРИ НАМИРАНЕ !!! 0897 211 800.
Моля споделяйте !

- 7 speed DSG
- Автомобил:
- Двигател:
Снощи на едно приятелче са му откраднали колата от "Стрелбище" - колата е Daewoo Lanos тъмно зелена на цвят, лимузина !
Регистрационният номер е: CA 32 31 AT
Номерът на рамата е: KLATF69YEWB145046
Моля, ако някой засече някъде колата, нека да звънне на номер: 0884 826 993 Васил

Регистрационният номер е: CA 32 31 AT
Номерът на рамата е: KLATF69YEWB145046
Моля, ако някой засече някъде колата, нека да звънне на номер: 0884 826 993 Васил

- 7 speed DSG
- Автомобил:
- Двигател:
Колата е намерена (тотално изкорубена) току-що от полицията (пред Метро на Божурище) 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте! Би било полезно да споделяте по какъв начин са били защитени автомобилите, които са откраднати. С каква аларма са били и имало ли е други защити. Да се знае тези неща работят ли против крадците или няма смисъл да се дават пари за аларми и да се щракат всеки път допълнително няк'ви ключета...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”