Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
monaha86
Автомобил:
Двигател:

Re: Кой в какво се е блъскал/удрял

Мнениеот monaha86 » Нед 09 май 2010 21:22

аз съм блъскал само кучета и котки,това беше още с първата ми кола"Москвич",когато взех книжка. death death

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Нед 09 май 2010 21:41

С теглич от джетта на баща ми във волво... джетта си е одраскала теглич, пак волво за смяна 2 врати и стойка между тях :twisted: VW ruleZZzZZ

Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Мнениеот kakyra » Нед 09 май 2010 23:58

yarek написа:С теглич от джетта на баща ми във волво... джетта си е одраскала теглич, пак волво за смяна 2 врати и стойка между тях :twisted: VW ruleZZzZZ

Бих казал ТЕГЛИЧ РУЛЗ :mrgreen: Мен така със служебния мерцедес един бус се подпря в теглича и горкия нямаше 2 фара, решетка и там нз. още кво му имаше, а на Мерцедеса и драскотина отзад нямаше. То май няколко поста на горе има историята. Много се замислям дали да не си сложа един теглич и на голфчето, не за ремарке а за заден ролбар :mrgreen:

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Пон 10 май 2010 17:05

kakyra написа:
yarek написа:С теглич от джетта на баща ми във волво... джетта си е одраскала теглич, пак волво за смяна 2 врати и стойка между тях :twisted: VW ruleZZzZZ

Бих казал ТЕГЛИЧ РУЛЗ :mrgreen: Мен така със служебния мерцедес един бус се подпря в теглича и горкия нямаше 2 фара, решетка и там нз. още кво му имаше, а на Мерцедеса и драскотина отзад нямаше. То май няколко поста на горе има историята. Много се замислям дали да не си сложа един теглич и на голфчето, не за ремарке а за заден ролбар :mrgreen:

Аз последно се бях замислил да имплантирам една яка тръба във задната броня и много яко да прецакам следващия който си мисли че има най добрите спирачки на света коп...нцето ма.но дето не спазват дистанция :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
mafiota_a4
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN 09.1998

Мнениеот mafiota_a4 » Вто 11 май 2010 13:32

Див заек ми счупи бронята на Калибрата и 2-3 седмици след като я оправих ми я счупи един пес mhihi mhihi

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 09 дек 2010 21:33

Днес ме блъсна една кофа. :banghead: Както си се прибирам от работа по К.Величков,между Пиротска и Симеон,духва вятър и бум кофата в мен.Резултата е изкривен калник,изкривена броня,счупен мигач,надрана боя на бронята,гумата търка подкалника. :banghead: :censored: Направо съм бесен.

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пет 10 дек 2010 9:13

Надрах един полицейски бус :shock :shock :shock :shock

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Пет 10 дек 2010 13:49

Само кон съм блъскал досега-да съм по-точен той ме блъсна mhihi
Чукнах го съвсем леко по крака с калника,а той с другия ми ритна калника и изчезна да го еа

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Пет 10 дек 2010 13:53

кат карам в маглата и ме е страх да не удра дърво. :horror:

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пет 10 дек 2010 14:13

Аз съм имал 2-3удара все леки без ПТП.Единият път някакъв див селянин пред блока решил ,че ще си пази място и си пробил дупка в асфалта и набол едно желязо(тънка арматура) да стъчи 20тина санти.Вечерта в тъмного не я видях и си одрах вратата.После този не посмя да прави пак такива джигитски изпълнения.Един път с теглича подпрях една кола с маневра назад..лекинко огънах номера само,защото я подпрях.Реално удар нямаше и един път се нацепиха в мене.На моята кола нищо освен счупена капачка на теглича,на другата кола спукан радиатор,решетка и броня.

Потребителски аватар
valio78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valio78 » Пет 10 дек 2010 15:38

каруца с 2-ма пияни роми.Единия почти влезна при мен-през стъклото и поседна на таблото.Коня умря-ромите-не.

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пет 10 дек 2010 16:18

С гоУфа:
- Бакшиш , ударих го отзад . Аз бях виновен , последиците счупен фар,решетка,изкривен калник , на бакшиша одраскана броня :)
- Куче (София-Благоевград) , с 60-70 км/ч. .... резултат счупен мигач в бронята - кучето оживя
- Корса на бензиностанция , невинен бях , одраскана (отново) задна броня.
Със други аУтомобили:
- Колче (ниско) в Перник , резултата е изкривен праг.
- Нисан , изкривени 2 врати на мойта кола , виновни "уж" бяхме и двамата :)
- Знак "Служебен абонамент" , бая здрав знак , изкривена броня и за боя.
- Лада , аз я ударих отзад , на нея нищо й нямаше , на мен изкривен преден номер.

Това за 7 години :) :wink:

Потребителски аватар
strqsko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот strqsko » Пет 10 дек 2010 19:24

rosen79 написа:Днес ме блъсна една кофа. :banghead: Както си се прибирам от работа по К.Величков,между Пиротска и Симеон,духва вятър и бум кофата в мен.Резултата е изкривен калник,изкривена броня,счупен мигач,надрана боя на бронята,гумата търка подкалника. :banghead: :censored: Направо съм бесен.

Същият резултат постигнах,когато аз натресох контейнер за боклук,търсейки фаса си някъде под...пред ...задника ми.Това беше последната цигара в колата ми,а не след дълго отказах и цигарите. :banana...един срам само ми остана... :oops:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 10 дек 2010 19:30

Миналата година, блъснах куче, точно на празника "Прошка" горкото куче дано ми прости, не беше нарочно, карах с 50км/ч и от де се яви тая пес, отдоло под колата кво имаше изгнило го омете, като циганин как омита раздавини от гробище!
Със служебни коли, сам подпирал съвсем леко колко да надера лак-а и то не нарочно, просто на Мерцедеса не влезна задна :012:
И не на последно място, една Мамалига (Грък) ми одари колата, докато беше на паркинга, леко ми огъна вратата и смачка лайсната на предна лява врата, уж ще плати да не викам полиция и избяга, за сега не съм го виждал сигурно си е намерил майстора! :dummy:

Pacho_kardana
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho_kardana » Вто 14 дек 2010 19:13

Преди една две години на улица Президент Линкълм в Овча Купел с един голф 3 комби с едни приятели се нацелихме в един стълп на стълба нищо му нямаше а на голфчето усукано купе и деформиран заден калник а на мене далак и черен дроп разкъсани и кражоизлив в бъбреците :Mr Green Fun death :bishop death

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”