Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
преди време и аз имах един слу4аи,разбиха капа4ката на резервоара бензин ще крадат,ама ги открих,излезе бащата на мом4ето ,викам кажи му до 10 минути да ме намери ,ина4е по лошо става,доиде сестра му и вика колко пари струва вси4ко викам 70 лв извади и ги плати но аз нямя да го оставя
На Пасата преди си бях сложил малки огледала за "мъртвата точка", няма да ви казвам колко пъти си намирах огледалата в различна позиция от тази която трябва да бъдат... Лепилото с които бяха залепени беше много силно и това явно ги отказваше... Откраднаха му задната пръскалка... В жабката винаги имам резервни капачки за джантите, по ясни прични. Сега на Сеата капачките на джантите съм ги залепил отвътре с Поксипол, нека се мъчат да ги свалят... Тъй като централната конзола не позволява касетофон, ползвам една джаджа дето съм я забил така че да не се вижда от никъде и да не се познава, че е правено нещо по аудиото. Човек да го е страх да си направи нещо по колата...
- TRAIANSKI
- Автомобил: Golf mk3
- Двигател: 1.8 75 AAM
И мене окрадаха току що. Излязох до колата за малко и какво да видя- няма ги въздухобраните от вратите :) Приятна изненада...още понеделник си купувам нови въздухобрани - слагам ги - и няколко вечери ще вардя. Ще валят чукове на нечия глава ...
- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
Студентски град, подземен гараж с паркоместа - откраднат Голф 5. Прави се контакт по телефона, казаха му колко и как да плати и след като плати... в същия подземен гараж, през две секции - неизползваеми затворени гаражи - голфчето паркирано вътре...
- tachi
- Автомобил: passat b5
- Двигател: AFN-98
Колегите от Варна да внимават с чистачките....аз съм студент тук 4-та година и вече за 5-ти път ми ги взимат....два три пъти на стария пасат и вече 2 на новия....убивам
- Ixidor
- Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
- Двигател:
Tihon написа:Студентски град, подземен гараж с паркоместа - откраднат Голф 5. Прави се контакт по телефона, казаха му колко и как да плати и след като плати... в същия подземен гараж, през две секции - неизползваеми затворени гаражи - голфчето паркирано вътре...
добре сега... това както си го написал........
полицията разбра ли изобщо за случая?
- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
разбраха постфактум, дойдоха огледаха, вдигнаха рамене, взеха отпечатъци. и какво друго да направят? неизвестен извършител - прокурора ще се изсмее каквото и да му дадеш по подобен случай, да не говорим за съдия и дело да доказваш. това го знам от втора ръка, знам къде паркираше голфа, направи ми впечатление че изчезна, не съм бил като са правени огледите, съсед ми разказа. абе студград е sincity по много направления...
- Е.Димитров
- Автомобил: Т5
- Двигател: 7H
В събота (най-вероятно) през нощта в Пловдив ,някое келешче ми е задигнал капачките на джантите,за Голф 6 става въпрос,значи,пожелавам му,ако си ги сложи на неговият автомобил да катастрофира ако ли ги продава-лекарства да си купува и да не му стигнат!
- rumenski
- Автомобил: 2002 Passat B5.5
- Двигател: 1.8T 170hp AWM
Абе чета и все са неприятни опитностите, ама си спомням преди около 2 год какво стана в Добрич в квартала. През нощта, некви лайнари минали и бяха нарязали на всички коли и 4те гуми!!! Братче на следващия ден никой не може да помести колата си, всички псуват, карат се, викат, ама 4 гуми не са по 1лв/гума.
Мина се не мина известно време, подобна случка, ама този път с огледалата на хората. Да се чудиш тоа/тези глупак/ци толкова ли не можа да разбере каква точно кола кара тоя на когото си отмъщава.
Мина се не мина известно време, подобна случка, ама този път с огледалата на хората. Да се чудиш тоа/тези глупак/ци толкова ли не можа да разбере каква точно кола кара тоя на когото си отмъщава.
O да, преди няколко месеца някой мина пред нашия блок и счупи страничните огледала на няколко коли, включително и моята... Говоря за самото огледало не за курубата...
- rumenski
- Автомобил: 2002 Passat B5.5
- Двигател: 1.8T 170hp AWM
А, и на пасата некъф некадърник(ако го знам кой е, с пушка двуцевка ще го стрелямкато мишена) мина и с ключ от преден калник до заден калник с ключ. После платих $1200 да ми пребоядисат дясната страна, щото тази златна металик боя докато я издокарат от магазина за боя, тенекеджията му пушна главата да боядисва и все разлика да има...
И това само щото бях спрял по принуда доста близо до него и явно не е могъл от шоф. място да си влезе нормално. А от дясната страна имаше дърво и половин метър м/ъ дървото и колата му. Мама им и некадърни кенефи, просто са толкова елементарни личности, че се чудя как още дишат от простота.
И това само щото бях спрял по принуда доста близо до него и явно не е могъл от шоф. място да си влезе нормално. А от дясната страна имаше дърво и половин метър м/ъ дървото и колата му. Мама им и некадърни кенефи, просто са толкова елементарни личности, че се чудя как още дишат от простота.
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Една доста увлекателна история с тези крадци.
Така имам един познат който е полицай,и ми разказа следната случка бил той на работа и с колегата му ги сложили пред някаква къща да стоят да пазят някакъв под домашен арест или нещо такова обаче патрулката здала багажа и се наложило да стоят с личната кола на моя познат(PASSAT 3ka).и както става полицайте спрели колата в близост до къщата и започнали да си говорят къщата имала СОТ с жива охрана.и в малките часове полицайте пуснали седалките до долу и започнали да "пазят".и както си пазели по едно време колата започнала да се люшка леко и да се чува странен шум и моя приятел се надигнал от пуснатата седалка да види какво става и познайте какво вижда?-Сотаджията се навел и дърпа страничната лайсна на Пасата!!!и познайте каква изненада е получил като от същата кола са слезли двама униформени полицай?след което получил малко заслужен гняв и свършил в районното.та дано с всички тези червей се получава така,да попадат винаги на "подходящата" кола им пожелавам аз.
Така имам един познат който е полицай,и ми разказа следната случка бил той на работа и с колегата му ги сложили пред някаква къща да стоят да пазят някакъв под домашен арест или нещо такова обаче патрулката здала багажа и се наложило да стоят с личната кола на моя познат(PASSAT 3ka).и както става полицайте спрели колата в близост до къщата и започнали да си говорят къщата имала СОТ с жива охрана.и в малките часове полицайте пуснали седалките до долу и започнали да "пазят".и както си пазели по едно време колата започнала да се люшка леко и да се чува странен шум и моя приятел се надигнал от пуснатата седалка да види какво става и познайте какво вижда?-Сотаджията се навел и дърпа страничната лайсна на Пасата!!!и познайте каква изненада е получил като от същата кола са слезли двама униформени полицай?след което получил малко заслужен гняв и свършил в районното.та дано с всички тези червей се получава така,да попадат винаги на "подходящата" кола им пожелавам аз.
- altray
- Автомобил: VW High Up
- Двигател:
Lenks написа:Кара те да се замислиш тая обява...
http://prodavalnik.com/kapachki-za-dzhanti-i17069841
Е този да му пратиш полиция да обясни откаде ги има. Някой от Варна да се погрижи да получи главобол.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Този е обяснил в тази тема от къде ги има.
Набрал си ги е от морги в Италия.
Набрал си ги е от морги в Италия.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”