peyu написа:itallianeca написа:...
Подкрепям това шофьорските изпити да се вземат по-трудно и човек да си тръгва с повече умения и знания
накрая. Но нещо останалата ти логика ми куца за да си изясня ситуацията може ли да те попитам на колко
години си и какъв стаж имаш зад волана?
http://www.sportal.bg/news.php?news=522214![]()
Лека му пръст
Колега на 32 години съм,и може да прозвучи пресилено,но повечето хора нямат толкова километри като цяло,колкото аз само на задна скорост.Карал съм и в бг много, и европа съм обиколил,виждал съм такива катастрофи,каквито и във филм на тарантино няма да видиш.И съм си направил следните изводи за себе си. 1:В автомобил в който не съм сигурен в техническата му изправност не се качвам.2:Пътната обстановка ми е първия съветник как трябва да карам. 3:Спазвам необходимата дистанция,особенно зимата.4:Дори и една бира да съм пил,не се качвам да карам.5:Освен себеси пазя и останалите участници в движението.6:Почнали да се уморям по сериозно спирам на аварийни и хвърлям някой друг час сън. Често чувам че книжка кола не карало,но на курсовете се добиват основните знания,които нямат нищо общо с това да въртиш геврека и да привключваш.