Цените са в EURO

MITKO_DVD написа:Я сега да видим в Кипър как е с ЕКО-то при условие че там средната раб.заплата е около 2000EURO,минималната е около 900EURO
MITKO_DVD написа:Колега не ми се спори най-малкото с човек който непознавам,но ако толкова много знаеш,кажи ми един обикновен Кипарец колко взема като заплата,ако не го мързи,а си разбира от работата,защото от опит ти казвам че човек за по-малко от 2-2.2к еуро няма да видиш да работи,кадърнитре са над 3к еуро
,при тях е приет закон -говоря за кипърците който имат праг на минималната заплата,никъде не говоря за българите,който ги ебават в цел свет,щот са чужденци
,колкото и да разбират не могат да вземат повече от 2к еуро,говорим за човек с 7-8 че и повече години трудов стаж на позиция различна от чистач,мияч,камериерка,сервитьор и т.н..
Само ще ти кажа че има и българи,да не говорим за румънци,негри и от шри ланка който взимат по около 400-500 еуро в селат в Тродос и около нея където бачкат във ферми за овце,крави и пилета,но при тях всички разходи,като храна и спане са покрити от работодателя![]()
И дори да взимаш 800-900 еуро,пак стандарта на живот спрямо бг ти е 2 пъти по нисък,защото с 10еуро сипваш 7 литра бензин,а тук с 20лв. пък взимаш 600-700 лв.![]()
![]()
![]()
parno написа:тази снимка не е ли стара колега?
миналата седмица се върнахме струва ми се бензина беше над 3лв при тях
parno написа:тази снимка не е ли стара колега?
миналата седмица се върнахме струва ми се бензина беше над 3лв при тях
BeckoTDI написа:Kолеги отностно новата промоция на Еко - Спортувай с Goodyear
http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=689&lan=1
Някой вземал ли е точки вече, ако заредя 200 лева 8 точки ли ще ми дадат или ще трябва на по 25лв да сипвам?
BeckoTDI написа:Kолеги отностно новата промоция на Еко - Спортувай с Goodyear
http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=689&lan=1
Някой вземал ли е точки вече, ако заредя 200 лева 8 точки ли ще ми дадат или ще трябва на по 25лв да сипвам?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта