Формула 1, Сезон 2012
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Re: Формула 1, Сезон 2012
Виждам че сте големи фенове на Формула 1 и въпроса ми е с какви двигатели са болидите? Чета из нета за неща от сорта на 1.6 за които не ми се вярва.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
escrime написа:Кого блъсна Хамчо, че не видях...![]()
![]()
Браво на Алонсо за карането без да допусне грешка. Останалото - късмет, но и без него няма къ.
Ееее, тамън сегинка те го изгледах състезанието и не видех Хамчо да блъска никой, ама некой по презумпция от лани. Алонсо си кара без грешка и ако мехиканчето му се не беше дигнал адреналина, щеше да яде дървото, ама това е.... да не е изпускал завоя.
А за тия от Макларън немам думи, Бътън си съсипа състезанието с тоя къде му смаза предното крило, но защо Хамилтън го вкараха последен за смяна на мокрите с интермедията гуми и после пак последен смени интермедията със сликове, при положение, че ги дадоха на последния завой в една от обиколките, не беше останал грам грайфер по тях. Да не приказвам че и двете спирания в бокса го забавиха с по 4-5 секунди отгоре

Маса за пореден път доказа, че не може да кара по една траектория, шари из пистата като решетарка

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
110afn написа:Ами случайно е ,че след него бе примерно Перес. При тая изсъхваща писта всеки щеше да го смачка.
Знаем че ферари са в средата на решетката от две и кусур години.
И следващото състезание ще са там.
Това състезание Алонсо явно направи най-малко грешки.Така че, това "щеше" ?! що не щяха?
Не им стигна времето?
Другият старт ш'ъ го мачкат споко.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
mariovasi написа:110afn написа:Ами случайно е ,че след него бе примерно Перес. При тая изсъхваща писта всеки щеше да го смачка.
Знаем че ферари са в средата на решетката от две и кусур години.
И следващото състезание ще са там.
Това състезание Алонсо явно направи най-малко грешки.Така че, това "щеше" ?! що не щяха?
Не им стигна времето?
Другият старт ш'ъ го мачкат споко.
Много си прав. Просто такава е действителността в момента.Алонсо просто изсмука максимума. Фен съм на Ферари, но не и на пилотите в момента, особено на "втория". Чудя се кой ли ще се прежали да го вземе догодина, а може би посредата на тази, както се говори
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много добро състезание. Тоя Алонсо колко го върза не е истина. То при такива условия всичко може да се очаква. Очаквах Шумахер да се представи на ниво на мократа писта. Явно е забравил как се прави, а и нямаше късмет с удара. Перес ми заприлича на Фетел от преди 2 години. Борба за челото без опит в тази част на колоната и грешката дойде. Това, че ще сбърка го казах на компанията още като започна да стопява с по 7 десети. Стабилен Кими, стабилен Уебър. Фетел и Бътън си намериха майстора и се провалиха напълно. Поне едно е хубаво - няма да има доминация на един отбор и шампионата ще е оспорван. Датата за ГП на Малайзия трябва да се измести най-рано в средата на април.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Vettel написа:Много добро състезание. Тоя Алонсо колко го върза не е истина. То при такива условия всичко може да се очаква. Очаквах Шумахер да се представи на ниво на мократа писта. Явно е забравил как се прави, а и нямаше късмет с удара. Перес ми заприлича на Фетел от преди 2 години. Борба за челото без опит в тази част на колоната и грешката дойде. Това, че ще сбърка го казах на компанията още като започна да стопява с по 7 десети. Стабилен Кими, стабилен Уебър. Фетел и Бътън си намериха майстора и се провалиха напълно. Поне едно е хубаво - няма да има доминация на един отбор и шампионата ще е оспорван. Датата за ГП на Малайзия трябва да се измести най-рано в средата на април.
Аз не видях състезание. Една безмислена мешаница, много инциденти и чисти случайности. Нито при отборите се видя кой колко може, нито при пилотите. Крайно време е за един нормален уикенд.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Никак не съм впечатлен от цялото състезание. Стабилен Уебър, стабилен Хамилтън, стабилен Райконен... Мерси, все едно гледах Бахрейн, където разминаванията (щото изпреварвания нямаше) стават все в бокса.
Първите обиколки бяха супер. Гризеш си ноктите и се чудиш как държат колите на пистата, как изобщо виждат нещо, всеки се бори. Алонсо изглеждаше все едно язди бик, но не допускаше грешка. Ето това беше интересно!
След рестарта само Перез и Сена заслужават безкрайните похвали, като за мен Сена беше най-впечатляващ. От последен финишира шести с Уилиямс! Нито една грешка и адски много изпреварвания... Изключително пилотиране!
Останалото беше стечение на обстоятелствата, и кой няма да направи грешка, което е жалко за състезание на мокро, още повече на Сепанг, която предразполага към добри битки.
Наистина се старая да не омаловажавам победата на Алонсо с това Ферари, пък била и тя без нито едно изпреварване, поздравления за феновете му.
Първите обиколки бяха супер. Гризеш си ноктите и се чудиш как държат колите на пистата, как изобщо виждат нещо, всеки се бори. Алонсо изглеждаше все едно язди бик, но не допускаше грешка. Ето това беше интересно!
След рестарта само Перез и Сена заслужават безкрайните похвали, като за мен Сена беше най-впечатляващ. От последен финишира шести с Уилиямс! Нито една грешка и адски много изпреварвания... Изключително пилотиране!

Останалото беше стечение на обстоятелствата, и кой няма да направи грешка, което е жалко за състезание на мокро, още повече на Сепанг, която предразполага към добри битки.
Наистина се старая да не омаловажавам победата на Алонсо с това Ферари, пък била и тя без нито едно изпреварване, поздравления за феновете му.

Последна промяна от escrime на Пон 26 мар 2012 10:04, променено общо 1 път.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това не знам дали го има написано някъде като бг алтернатива на Булсатком.... http://bnt.bg/bg/sport/view/71753/syste ... 1_po_bnt_2
- escrime
Да, предъвкахме я алтернативата в предишни коментари.
Коментарът е на Атанас Марков, което е жалко, но поне може да се гледа.
Този уикенд не гледах предаването на Булсат, кои коментираха?
Коментарът е на Атанас Марков, което е жалко, но поне може да се гледа.
Този уикенд не гледах предаването на Булсат, кои коментираха?
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Tyan написа:това не знам дали го има написано някъде като бг алтернатива на Булсатком.... http://bnt.bg/bg/sport/view/71753/syste ... 1_po_bnt_2
Не важи. Не предават наживо, а с 1ч. закъснение. Няма BG алтернатива тази година. Само, който е на булсатком. Лошото е, че и англоезичните станаха платени. Бе с две думи вече трябва и за гледането да си плащаш дееб@

- escrime
Аз нямам проблем да си плащам за гледането, особено с качествен коментар. Все пак 19-20 кръга годишно не са като 200 и мисля, че всеки фен би прежалил парите...
Обаче да нямам избор на какво да гледам, да ми коментира Момчил Манчев, да ми надупчат стена или дограма, да закачат чиния и да ме обвържат за 12-18 месеца с услуга, която изобщо не ме интересува и при това да робувам на донякъде монополно излъчване... Друг път!
Обаче да нямам избор на какво да гледам, да ми коментира Момчил Манчев, да ми надупчат стена или дограма, да закачат чиния и да ме обвържат за 12-18 месеца с услуга, която изобщо не ме интересува и при това да робувам на донякъде монополно излъчване... Друг път!

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Аз си гледам stream-чета от Sky Sports, коментарите са супер.
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
escrime написа:Аз нямам проблем да си плащам за гледането, особено с качествен коментар. Все пак 19-20 кръга годишно не са като 200 и мисля, че всеки фен би прежалил парите...
Е именно де, и аз тва казвам.
MK4 написа:Аз си гледам stream-чета от Sky Sports, коментарите са супер.
И те не са наживо.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”