Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Re: Кой в какво се е блъскал/удрял

Мнениеот Bai Sando » Нед 19 дек 2010 10:10

ivelin1476 написа:ми и аз да се похваля макар и не за хубаво :Mr Green Fun
http://rdvr.sliven.net/index.php?id=11105

че тва за хвалене ли е :shock :shock :shock

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Нед 19 дек 2010 16:14

Един бакшиш при разминаване, беше спрял като арабин. Само драскотини. Иначе за последната година два пъти ми се набиват отзад и един път отпред като съм спрял на кръстовище, за щастие без поражения. Наскоро гледах подобен случай. Идвам откъм паметника Левски и ще правя десен завой по Дондуков. На мен ми е зелено и бавно се придвижвам да завия, на тия които чакат за направо им е червено и чакат. Едно БМВ 5-ца чака, зад него една кака дава газ и гледа че аз ще завивам и явно си мисли че е зелено и за нея. Караше някакъв Смарт, заби се в задницата на БМВ-то поне с 50 км/ч, добре че правят колите сигурни та само мигаше на парцали. Тоя с БМВ-то му идеше да и забие една ама нали е дама.

Потребителски аватар
foxi78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот foxi78 » Нед 19 дек 2010 19:21

Един път подпрях една кола с маневра назад.

Потребителски аватар
ddd82
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ddd82 » Пет 04 фев 2011 23:57

Веднъж в една малка уличка в Дървеница тъкмо тръгвах и пред мен шахта с висок капак и изрязан асвалт около нея, незнам защо реших че мога да я надкрача и ударих голфа точно в маншона на двигателя отдолу, добре че бях с около 5 км/ч, но въпреки всичко, спря толкова рязко че свирна клаксона от инерцията. Стреснах се че издъних колата и давам назад около 5 метра за да сляза да я погледна и отзад някаква шматка ми се завира с няква трошка, че я побутнах и нея. Колата се размина само с леко прижулен леко сцепен маншон но така си я карам и днес. :)

Потребителски аватар
koko_k_p
Автомобил: Passat B4
Двигател:

Мнениеот koko_k_p » Съб 05 фев 2011 0:19

На пат за София преди 3 год.със старата кола Е30 по петрухан с горе долу 40 км.(то добре че бях с толко)като излизах от един от завоите(беше и почнало да вали лекинко)ми поднесе задницата,и а да падна в дерето,а дасе забия в скалите та попаднах на две дарвета посредата на нищтото....общто взето като доиде кат и като видя как и каде сам паркирал :Mr Green Fun ми казаха че сам адския касметлия штото наистина неи се виждаше края на пропаста.И от тогава си карам пасаторчето с предно и ми е 6+ mhihi

golf_td
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_td » Съб 05 фев 2011 0:32

Най-голямото ми произшествие - обърнах се по врати в селски двор, това беше като току-що взел книжка,друг случай- една птица - ниско прелитаща,може би кукумявка ми счупи стъклото на фара (за това нямах вина аз) .Между другото след преобръщането ми по врати разбрах какво значи корава кола на практика - от ударената страна на която колата падна с цялата си тежест дори пласмасата на страничното огледало беше здрава , само издраскана - самото огледало счупено, но дори пластмасовите лайстни бяха здрави , само едната беше отскубната от щипките но не и счупена, стопа - одран но не и счупен.Изумих се - преди това си мислих че директно я хвърлям в морга, но като я видях , само драскотини, е когато казвам че 2-ките са яки съм се убедил лично! 8) Дори носачите бяха здрави.Единственото,което платих беше частично боядисване 180 лв ,превоза на лебедката ,едно странично огледало и леко изчукване на калника.Между другото и акт ми направиха за 100 лв ама не го платих, е обаче пък отидох да дам на собственика на къщата колчета и някоко торби цимент заради щетите :banghead:

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Съб 05 фев 2011 16:35

като всеки шофиор и аз имам гршки. веднъж ужулих задната врата на заден ход тази която е от моята страна в един знак за инвалиди , като след този
случай свикнах да гледам по-добре страничните огледала, а когато съм на паркинг и има пешеходци си извивам врата , такаче да виждам всичко.

Потребителски аватар
hooligan_6683
Автомобил: Passat b6
Двигател: BWA

Мнениеот hooligan_6683 » Съб 05 фев 2011 19:35

преди около 8 месеца с едно клио се нацелих в една къща и от там се преметнах през таван на къщата счупих и един прозорец на втория етаж

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Нед 06 фев 2011 11:26

Преди месец , блъснах 8 паркирали коли и една баба scare , която за жалост :bishop вчера прегазих 1 котка и 2 малки кученца , днеска може да влезна в някоя къща като колегата върху моя пост mhihi

Потребителски аватар
ludiq1918
Автомобил: Honda Civic
Двигател: D14A2 - 1997

Мнениеот ludiq1918 » Нед 06 фев 2011 14:31

dj_runner написа:Преди месец , блъснах 8 паркирали коли и една баба scare , която за жалост :bishop вчера прегазих 1 котка и 2 малки кученца , днеска може да влезна в някоя къща като колегата върху моя пост mhihi

Сигурен ли си, че не работиш при талибанците :063: .

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Нед 06 фев 2011 14:53

Че то какви Екшън филми са разказали колегите , поне и моя измислен филм да се кандидатира за Оскар 8)

Потребителски аватар
samael_86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот samael_86 » Нед 06 фев 2011 15:06

Преди 2години ударих маршрутка точно като спираше на спирката. Да ви кажа ли защо или и сами може да отгатне???

Потребителски аватар
georgi0804
Автомобил: GTD
Двигател: 1900

Мнениеот georgi0804 » Нед 06 фев 2011 16:58

годината беше 2006,нашите ми направиха подарък като ме финансира за първата ми кола,и си взех 3-ка GTI
GTI...jpg
GTI...jpg (13.01 KиБ) Видяна 2083 пъти
,обаче след около 5 мес.една дъждовна вечер бързах да утида на време до бургас и с 190км.за секунди се обърнах по таван и одсяках едно краи пътно дърво,а след това колата изглеждаше ето така
SP_A0365.jpg
SP_A0365.jpg (16.21 KиБ) Видяна 2089 пъти
,а аз 52 часа в кома.

Потребителски аватар
Luxeon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luxeon » Вто 08 фев 2011 12:05

Преди около 2 години със служебното Чероки(близо 3тона) в една мантинела :? Беше малко мокро и джипа поднесе при спиране,с около 70км/ч (следваше 180градуса завой),вариантите бяха,по таван,челно в някоя идваща кола или мантинелата.Избрах последното.

Потребителски аватар
kikogsxr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kikogsxr » Вто 08 фев 2011 13:47

Колеги реших и аз да споделя опита си в ПТП-та:
1. Още на 18г. два три месеца след като бях взел книжка отнех предимството на едно такси(карах на баща ми vw jetta) ми кво да ви кажа дясната врата влезна при мен
2. Година по-късно за 10дни ми написаха 4 акта и останах с 3 точки в талона
3. Вече като по-голям си купих венто и бях му направил стандартната тунинг маска на предната броня, една вечер преди около две години валеше и аз правя "Софийско изпреварване" :mrgreen: и като се хлъзнах-през едни бордюри и в една градинка с рози :Mr Green Fun , маската стана за боклука
4. Преди година и половина вече на АМ Тракия щах да си отида - с моя мотор сузуки gxsr 600 след Пазарджик на 67 км. един идиот с една зафира ме засече и аз челно с 100км/h се забих в него(извадих голям късмет)

Това са по основните неща, иначе и аз съм имал леки ПТП но като се казва "Който не кара, той не се блъска и не пада"

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”