В темата е написано как да се гледа на живо през интернет, аз съм на Булсат но понеже не съм с ХД приемник и пускат рекламите на най-интересните места което е супер гадно, защото се рекламира тяхната телевизия за около 1 мин. отделно и др. реклами.
Та направих както е описано в темата и имах вариант да гледам когато дават рекламите, но за съжаление е със закъснение може би около 2-3 мин.

Формула 1, Сезон 2012
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Re: Формула 1, Сезон 2012
Последна промяна от владислав на Пон 26 мар 2012 13:59, променено общо 1 път.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
евала на булсатком, така се прави бизнес.
всички интересни спортове на едно място в ХД формат
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Petrolhead написа:евала на булсатком, така се прави бизнес.
Без нито един читав коментатор на формулата, без възможност да гледам на компютъра си, без възможност да си направя гъвкав абонамент и като за капак - печеля дупка на дограмата, чиния и още няколко кабела, приемник, зарядно, дистанционно... Фул пакет екстри, само изкушаващи благинки!
Ама страшен бизнес, к'во говориш!

- escrime
Годфадъре, принципно си прав. 
Ако ме интересуваше изобщо футбола, може би щях да си помисля за Булсат. Ама при положение, че телевизия не само не гледам, ами ме дразни адски и футбол не следя... Как да им платя за удоволствието да си имам тяхна чиния?

Ако ме интересуваше изобщо футбола, може би щях да си помисля за Булсат. Ама при положение, че телевизия не само не гледам, ами ме дразни адски и футбол не следя... Как да им платя за удоволствието да си имам тяхна чиния?

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
колеги, това е бизнес модела на добрите телевизии.
да предаваш всичко, което е интересно и популярно в спорта и да искаш пари за това.
тъй като България е малък и крадлив пазар единствения начин това да проработи е като оператора си направи телевизия.
в момента Булсатком предават единствени Формула1, бокс, тенис, испанско първенство. списъка май ще става все по-дълъг, а аз съм за защото гледам с перфектно качество и без реклами
да предаваш всичко, което е интересно и популярно в спорта и да искаш пари за това.
тъй като България е малък и крадлив пазар единствения начин това да проработи е като оператора си направи телевизия.
в момента Булсатком предават единствени Формула1, бокс, тенис, испанско първенство. списъка май ще става все по-дълъг, а аз съм за защото гледам с перфектно качество и без реклами
- escrime
Виж, не виждам някой да спори конкретно за модела на изкупуване на правата за по-интересните спортове и концентрирането им на едно място. Погледни на предишната страница какво написах - бих си плащал с удоволствие да гледам Формула 1 с качествен коментар.
Не коментирам закупуването на права от една единствена телевизия, която се излъчва ексклузивно от даден оператор.
Коментирам останалата част от услугата...
Всеки може да има Форд в какъвто цвят желае, стига той да е черен.
Същата работа и при тях. Мога да ги гледам, естествено, само ако се примиря с всичко ненужно, което изброих по-горе. Всъщност за мен ненужно е всичко, с изключение на Формула 1.
Ако това е претенция за модерна услуга, защо не направят интернет Pay per view възможност на канала си?
Бих си плащал за различни спортове и различни кръгове от шампионатите, без да ми се налага да преглътна останалата част от "услугата".
Не коментирам закупуването на права от една единствена телевизия, която се излъчва ексклузивно от даден оператор.
Същата работа и при тях. Мога да ги гледам, естествено, само ако се примиря с всичко ненужно, което изброих по-горе. Всъщност за мен ненужно е всичко, с изключение на Формула 1.
Ако това е претенция за модерна услуга, защо не направят интернет Pay per view възможност на канала си?
Бих си плащал за различни спортове и различни кръгове от шампионатите, без да ми се налага да преглътна останалата част от "услугата".
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
escrime написа:Виж, не виждам някой да спори конкретно за модела на изкупуване на правата за по-интересните спортове и концентрирането им на едно място. Погледни на предишната страница какво написах - бих си плащал с удоволствие да гледам Формула 1 с качествен коментар.
отношението към коментара е субективно и на мен не ми допада особенно, но не е по-лош от останалите.
а за pay-per-view, сигурен съм че ще дойде по-скоро от колкото ми се иска.
и за да не съм тотален офтопик ще задам въпрос.
какво им стана на Мерцедесите на мокро?
дедко и нико изоставаха от всички с много, а аз не разбрах защо.
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
escrime написа:Ако това е претенция за модерна услуга, защо не направят интернет Pay per view възможност на канала си?
Щото са гладни

- escrime
xploda написа:Щото са гладниТрябва да се избият парите за лиценза отнякъде.
На там биех и аз! Ето, че ти ме разбра.

Относно липсата на скорост на Мерцедес:
escrime написа:Шуми до трети завой на втората обиколка е останал само по 'жанси.![]()
Мерца май си не знае гумите...![]()
Болидът им влиза в преразход на гуми. И на сухо, и на мокро (както се видя този уикенд). Шумахер нямаше скорост да стигне по-напред, а Розберг се свлече в класирането.
Освен това предимството им в квалификация не се пренася в състезанието, защото тогава не могат да използват DRS по собствено усмотрение. От там губят и предимството си като скорост на правите и бързите отсечки.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
xploda написа:MK4 написа:Аз си гледам stream-чета от Sky Sports, коментарите са супер.
И те не са наживо.
Коментарите не знам дали са на живо, за мен е важно състезанието да си гледам на живо без реклами и Sky Sports е най-доброто решение.
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
MK4 написа:xploda написа:MK4 написа:Аз си гледам stream-чета от Sky Sports, коментарите са супер.
И те не са наживо.
Коментарите не знам дали са на живо, за мен е важно състезанието да си гледам на живо без реклами и Sky Sports е най-доброто решение.
И аз за състезанието говорех, коментарите не ме вълнуват, ма карай

- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
Аз гледах и двете състезания по БНТ2.
+ Картината е 16:9
+ Няма реклами по време на цялото състезание
+ Тъй като е на запис не се налага на чакаш примерно 30 минути докато вали
- Идва 3 часа по-късно. Не е голяма болка, просто през тези 3 часа не гледаш спортни канали и не четеш спортни сайтове и все едно ти е на живо.
- Атанас Марков. Това вече е сериозен минус, едвам го издържам, но като няма алтернатива....
И така....
+ Картината е 16:9
+ Няма реклами по време на цялото състезание
+ Тъй като е на запис не се налага на чакаш примерно 30 минути докато вали
- Идва 3 часа по-късно. Не е голяма болка, просто през тези 3 часа не гледаш спортни канали и не четеш спортни сайтове и все едно ти е на живо.
- Атанас Марков. Това вече е сериозен минус, едвам го издържам, но като няма алтернатива....
И така....
Последна промяна от The^Maniac на Пон 26 мар 2012 20:17, променено общо 1 път.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
xploda написа:MK4 написа:xploda написа:MK4 написа:Аз си гледам stream-чета от Sky Sports, коментарите са супер.
И те не са наживо.
И аз за състезанието говорех, коментарите не ме вълнуват, ма карай
Ми състезанието определено си е на живо...

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
оспамихте темата с "кой къде и кога гледа състезанието" .... 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”