1. Катастрофа с един форд мондео в един гараж (не карах аз) имаше дъжд и шофьора не внимаваше и гледаше надолу и докато се усетя да му кажа спри вече бяхме паркирали в гаража. Последствията бяха пръснат картер от бордюра, спукани предни гуми, пръсната броня и продадени останки от колата за 600 лева.
2. С едно алфаромео в завой със 140 (пак не шофирах аз) колата се удря в бордюра превърта се във въздуха и пада на гуми на една полянка която е малко по-надолу от кадето хвръкнахме, на мен и на шофьора ни нямаше абсолютно нищо. Щетите по колата бяха леки на пръв поглед но после излезе, че трябва да сменя двигател и цяла предница и задница 2 гуми бяха спукани и угънати джанти.
2те катастрофи са ми обеца на ухото и се моля никога да не преживявам подобно нещо със собствената си кола и собственото си шофиране и изобщо с никого. Гледам да съм внимателен винаги. Единственото поражение което бях причинил беше с на вуйчо ми старата кола москвич алеко вкарвах я на двора на село и малко смесих боите на едната колона отляво - стана от невнимание и книжка на 1 месец.
Дано се размина само с тези неприятни случки. Пожелавам на всички да са по-внимателни и по-ограничени откъм скорости. Твърде много млади хора си отидоха заради келешлък, нека ние които имаме шанса да променим статистиките да го направим.
Поздрави!