Съвет за преместване на автомобил, който не е в движение
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
Преди обяд звъннах в отдел "Контрол на инженерната инфраструктура" към СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ и ми обясниха , че има промяна в процедурата и тече конкурс за фирми които ще извозват "колите" . Зелените стикери ще стоят вече 3 месеца да подканват доброволно извозване
а до края на месеца евентуално ще се изясни кой печели конкурса.

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А, без опити за саморазправа,че се сещам за един случай, един малоумен старчок как бил стрелял по хора като се опитали да паркират...така че кви са тия бутилки.
А иначе като на някой му пречи нещо да си го махне,а не да чака на държавата и да се сети,че е част от тая държава.Истината е да се подадат n на брой жалби като n клони към 50,заедно с молби,подписи ит.н и все някога общината ще реагира,НО точно москвичите ли пречат(да си питам)...
На мен лично ми пречат ето тези 100% незаконни клетки(рисунка по долу)
и всеки районен кмет обещава да ги маха преди избори.Разбира се болежките в центъра са други и там много обещания и нищо...Щяха да строят многоетажен паркинг на Солунска и ...Янко...(говоря за преди 10год.).А бе борбъ си му е майката и така.
А питах за тея москвичи,защото един изрод така махна некакъв трабант и жигула и си постави гаражна клетка.Та според мен по-добре жигула,москвич или трабант отколкото мангалска бетонна клетка на тревните площи.
А иначе като на някой му пречи нещо да си го махне,а не да чака на държавата и да се сети,че е част от тая държава.Истината е да се подадат n на брой жалби като n клони към 50,заедно с молби,подписи ит.н и все някога общината ще реагира,НО точно москвичите ли пречат(да си питам)...
На мен лично ми пречат ето тези 100% незаконни клетки(рисунка по долу)
и всеки районен кмет обещава да ги маха преди избори.Разбира се болежките в центъра са други и там много обещания и нищо...Щяха да строят многоетажен паркинг на Солунска и ...Янко...(говоря за преди 10год.).А бе борбъ си му е майката и така.
А питах за тея москвичи,защото един изрод така махна некакъв трабант и жигула и си постави гаражна клетка.Та според мен по-добре жигула,москвич или трабант отколкото мангалска бетонна клетка на тревните площи.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”