Ха ха ха,да ти е 4естита новава колица,много да те радва и само безаварийни!!!
Направих си коледен подарък Голф 5 2.0 TDI
-
veloceraptor
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички за пожеланията!
Колата е 2004 г. и ме учудват някои екстри като сензор за дъжд, светлинен сензор, Comming home функция, подгряване на седалките и други.
Много добре е направен и електро механичния усилвател на кормилната уредба, който прави по твърд волана с повишаване на скоростта... просто те кара да я ръчкаш тази кола.
Иначе разход до момента 6,4/100, но никак не мисля за разхода а се изтрелвам редовно.
Колата е 2004 г. и ме учудват някои екстри като сензор за дъжд, светлинен сензор, Comming home функция, подгряване на седалките и други.
Много добре е направен и електро механичния усилвател на кормилната уредба, който прави по твърд волана с повишаване на скоростта... просто те кара да я ръчкаш тази кола.
Иначе разход до момента 6,4/100, но никак не мисля за разхода а се изтрелвам редовно.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
veloceraptor написа:Колата е 2004 г. и ...
Честито колега, дано много километри да изминеш, а грижите по автомобила да са обратно пропорционални.
Нещо не е добре тази работа с ролката на алтернатора(динамото). Моята каляска е с десет години по-голяма и въпросния елемент не личи да е ръждясъл, камо ли изгнил, че да се скъса.
Дано само това да са бели дертовете ти за придобивката в новата година.-
veloceraptor
- Автомобил:
- Двигател:
-
veloceraptor
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”