Учих се на Москве 408 И / не е инжекцион/ после покарах истинско Жигули -от първата партида края на 1972г , и доста време с него, после от 1985 г FIAT 125P -чисто нов с Полонезова ск.кутия та чак до 1999г. За него имам само най -добри спомени и никакви проблеми на пътя.Действително много се грижех за него, а зимата с зимни гуми съм нямал никави проблеми с посещенията на Боровец, а по -късно на Пампорово/
После минах на Опел Кадет седан 1.6МИ , 1,3 после Вектра 1,6 МИ, печка Опел Омега 2 ТДИ, VW Golf2 1,6 ,който остана на жена ми, после Пасатор 1,8МИ 1989г комби- останах без него съвсем наскоро.
Според много фактори /сл.кола , ако мога да удържа дио 2006 г. тогава ще се сдобия с мъничък Пасат 1994 -дай боже 1995г, задължително комби /.
Служебни : Рено Трафик 2,5 печка, малко Биберонче / ДЕУ бусче- голям боклук, като тръгнеш за някъде не знаеш докъде си/, Тойотник 2л Hiace бензин, Алфа 75, малко време Венто печка, Пак Тойотника. Сега очаквам "СУПЕР АВТОМОБИЛ" /другите ряпа да ядат / - СУПЕР ДАЧИЯ / по голям боклук не съм карал досега, ама ще ми се наложи за мое най-голямо съжаление. Приемам съболезнования, но моля не и подигравки/ и без тях съм съсипан/.
Каква кола карахте преди да се качите на VW ?
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Каква кола сте карали досега
Последна промяна от kris11 на Пон 30 май 2005 21:58, променено общо 1 път.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Имах Вектра 1.7Д и макар да й бях навъртял доста километри се държеше като куче. Двигателя беше спретнат, гореше малко, вярно, не беше пъргава, но пък за сметка на това при скорости няд 120км/ч заспиваше на пътя. Проблема с ръждата го бях решил отдавна - тук в Пловдив има един прословут майстор тенекеджия, който работи повече от перфектно, но взима доста солено. Което пък е оправдано при факта, че след неговата работа можеш само да цъкаш с уста и да се наслаждаваш на златните му ръце!!! 
- Golf 3 -Astra 1.6
- Автомобил:
- Двигател:
Първата ми беше лада 1500, жестока кола 1980г. ламарините станаха на пепел, но още я кара този дето я взе от мен. Последно Астра 1.6 и Голф 3, 1.8, Комби. Купих Голфа, а Астрата я оставих на родителите ми, защото ми се досвидя да я продам. За мен лично, Опела е една класа над Голфа и единствения проблем са задните вежди, 25лв е парчето и 25лв поставяне и боя. Но возия, стоене на пътя и тн. за мен лично, много по-добро от VW. 
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 12:52, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”