Малко помощ за лепенки за Гараж
-
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1986
- Контакти:
Re: Малко помощ за лепенки за Гараж
Малко крайно е това с олиото и чесно казано не знам олиото да има такива хакерски възможности... Странно как никой не спомена "трика" с касата за бира, фраскаш 2 в 2та края и си rdy 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
ISRalien написа:Каза, че в оня случай не е бил прав, но все пак е имало и по-цивилизован начин да му кажеш, нали?
Както ти казах и на ЛС - и аз бих викнал полиция при такава бележка.
На твоя човек колата тогава я видях за пръв път. Първо се обадих на домоуправителя понеже познава всички. Но каза, че такава Корса не е виждал друг път. И къде да го тъся аз? Да си платя да ме излъчат по БТВ Новините ли?
Резултат от полицията щеше да има ако му бях прередил керемидите

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Luciano написа:ISRalien написа:Каза, че в оня случай не е бил прав, но все пак е имало и по-цивилизован начин да му кажеш, нали?
Както ти казах и на ЛС - и аз бих викнал полиция при такава бележка.
На твоя човек колата тогава я видях за пръв път. Първо се обадих на домоуправителя понеже познава всички. Но каза, че такава Корса не е виждал друг път. И къде да го тъся аз? Да си платя да ме излъчат по БТВ Новините ли?
Резултат от полицията щеше да има ако му бях прередил керемидите
Интересно ми е какво е казал на 166?
"- Ало? Тука ме заплашват..."
"- Да! Няма проблем. До 5 минути пращаме спец частите!"
Аз като звънна на куките, че наркомана дилър отсреща пак се е надрусал, събрал е тумба дрогаджии и надува мазен рап на 500 ватовата си уредба на отворени прозорци в 3 през нощта ми отговарят, че съм сънувал и да не ги занимавам с глупости.
Та питам се аз кой би му обърнал внимание за тази бележка? Как я тъкува закона? Какво ще ми кажат на мен за подобно деяние? Защо не са го санкционирали него ако се е качил на тротоара? Защо не ги напсува и него и куките и въобще кви са тея бележки и защо не му направи тавана на тава за паеля?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
ограничете спама , темата е за това как ЗАКОННО да спрат да ми запушват гаража...
незаконните начини я ги знам

hooligans написа:ограничете спама , темата е за това как ЗАКОННО да спрат да ми запушват гаража...
законно - държавата чрез нейните институции в случая кат трябва да ти осигури това право - да си ползваш собственоста
обаждаш им се те идват и съставят акт на нрушителя и/или пращат паяк.
В действителност в най вероятно отговорните органи да те отсвирят
и тогава щеш нещеш минаваш на варианта - саморазправа по един или друг начин
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Единствения начин да се справиш с простака е да паднеш на неговото ниво а това със сигурност няма да доведе до нищо добро! Вчера обикалях уличките около Пирогов в опит да спра и имаше свободно място ДО изхода на нещо като естакада за подземен гараж /въпреки че изглеждаше отдавна забравено от бога/ можеше да спра но си помислих, че ако евентуално някой все пак излезе от там може да не успее да хване завоя зад мен и продължих да обикалям а съм сигурен че най-много 1мин. след това някой вече ще е спрял там та даже и с по-дълга кола от Г4 ! Всичко е въпрос на възпитание и елементарна култура а тези качества за съжаление липсват у по-голямата част от шофьорите /и не само/ 

- hooligans
Stivi написа:Единствения начин да се справиш с простака е да паднеш на неговото ниво а това със сигурност няма да доведе до нищо добро! Вчера обикалях уличките около Пирогов в опит да спра и имаше свободно място ДО изхода на нещо като естакада за подземен гараж /въпреки че изглеждаше отдавна забравено от бога/ можеше да спра но си помислих, че ако евентуално някой все пак излезе от там може да не успее да хване завоя зад мен и продължих да обикалям а съм сигурен че най-много 1мин. след това някой вече ще е спрял там та даже и с по-дълга кола от Г4 ! Всичко е въпрос на възпитание и елементарна култура а тези качества за съжаление липсват у по-голямата част от шофьорите /и не само/
в случая не е до това , просто хората незнаят че се използва тъй като блокчето няма още акт 16 , а тези дето спират пред гаража живеят в блокчето...
абе малко и до култура е , защото като помолих да не спира там един пич той каза ок , аз незнаех и я премести пред..... рампата за задните 5 гаража

- hooligans
тамън му се беше видял края , цели 3 нощи колата преспа в гаража и днес , нова звезда , пича с рег Х спрял отстрани , пича с седмицата дето му бех оставил бележка я качил на ебаси високия бордюр
ама не запушил гаража но естествено ще се намери тъпак с изгнило сузуки който да си спре точноо като по големо шефче и от тоя с седмицата баш по средата да му е гаража....(при наличието на 1 лепенка паркирането забранено (знак) и още 2 паркирането забранено , излаз на автомобил!) та колкото и да исках да спазвам добрия тон , беше оставена бележка "ГАРАЖ!!!И СИ ГО ПИШЕ!!!" защипана на предна шоферска чистачка и дигнах дясната ....
вече не му виждам края ....
от 7 нощи , 3 е в гараж , а другите 4 не мога да си я вкарам заради спрял малоумник ;(

вече не му виждам края ....
от 7 нощи , 3 е в гараж , а другите 4 не мога да си я вкарам заради спрял малоумник ;(
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
groznika написа:+
=
Като се замисля... това е най-хуманния начин да научиш някой нахалник на култура и обноски.
Режеш му ЕДИН вентил и му го поставяш в найлоново пликче на чистачката та да се сети, че е нарочно.
По този начин хем не си му нанесъл тежка щета (срязана гума, надрана боя, счупен джам, криви ламарини...), хем има възможност да си сложи резервната и бързо да се изнесе (това няма да стане ако му поразиш и 4-те), хем разходите по щетата са му има няма 20 лв което е под минималната работна заплата и дори да писне в полицията могат да те погнат само за дребно хулиганство

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:ограничете спама , темата е за това как ЗАКОННО да спрат да ми запушват гаража...
Ако тези от аватара ти запушват гаража , не виждам защо треа да се жалваш

А относно това законно или не, ами като ги гледам май са под 18

- hooligans
POLO PAVLETI написа:hooligans написа:ограничете спама , темата е за това как ЗАКОННО да спрат да ми запушват гаража...
Ако тези от аватара ти запушват гаража , не виждам защо треа да се жалваш![]()
А относно това законно или не, ами като ги гледам май са под 18![]()
![]()
![]()
кое е общото между аватара ми и това че търся начин да не ми запушват гаража ?
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Остави си твоята кола пред гаража . Така няма как да те запушат . 

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
майтап
на снимката двете девойчета са пред нечий гараж
и доколкото виждам едната е запушила другата 

-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
В центъра на Благоевград нещата се решават така

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако има нещо да се дописва, авторът знае как да се свърже с мен.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”