Съжалявам за случката, но ще ти кажа нещо доста интересно да го знаеш за напред.
Мой много добър приятел си оставя селиката така със запален двигател като е на 10-тима 15 метра от нея.
ОБАЧЕ!!! има втори ключ, с който двигателя попринцип не може да се запали и си го държи в колата (изкормен е чипа). Когато излиза от нея.. си я заключва с ключа

Ще кажете да.. ще строшо джама.. обаче си има копче (фабрично) в колата и да я отключиш дори с отворен джам си е хамалогия малко..
Е да .. ще строщат прозореца и ако крадът такава кола ще са проучили как стоят нещата.. обаче трудно ще се стигне до чупене на прозорец особено като си на 10-тина метра от колата.. просто тогава не се знае кой е по бърз

и не вярвам да рискуват.
Определено това което си направил е голяма греда..Съмнява ме някой да те е следил просто такива подаръци правите напоследък, че ми е жак!
Това е и манталитета на българина "на мене не може да ми се случи такова нещо.. аз не съм такъв глупак".. помислете пак

Само едно ще ти кажа.. ако ти се обадят за откуп ПЪРВО ТУК ПИШИ ЗА ТОВА!!!!!!!!
тогава колата със сигурност ти е още в София пред някое гаражче паркирана и можем да се организираме няколко коли да пообиколим скатаните местенца из нашия квартал! 3-ма човека ще минем цяла някой квартал за половин час по скатаните улички и паркинги!