Откраднаха ми голфа СА 7500 МР. Намериха ми го ! Еуфория :)

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: Откраднаха ми голфа СА 7500 МР

Мнениеот santo_trafficante » Чет 12 мар 2009 16:17

кражби яко :?
подгонил ги е глада :?
за тея 4ки няма спирка....
ако не са се "обадили" колата е разглобена :? от части ще изкарат повече пари от колкото да я върнат
защото като гледам къде е маркирана... :roll: в тая фирма маркира вече всичко живо и не е "актуална" според мен :roll:
къде е застрахована?

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Чет 12 мар 2009 16:54

Ей верно ли бре колега :evil: Много съжалявам за случилото се, оглеждам всяка четворка из града твоята лесно се познава с този номер, а и стикерите от задните прозорци на клуба едва ли ще се сетят да ги махнат, но едва ли е по пътищата :( Иначе нищо чудно да е замесен някой който те е познавал :| Онази вечер като се видяхме и бяхме спряли покрай пътя, ти си я оставаш така да работи колата, нормално дизелче е и аз така правя, но в нашата държава ти докато от едната страна я заключваш от другата вече някой кляка да отключва :beat_butt2 Та тогава ми направи впечетление как си говориш по телефона и се разхождаш на няколко метра от колата, аз от както прочетох темата за Шкодата и как са я подкарали от спирката зад гърба на собственика, дори да седя до нея и я заключвам въпреки, че някой ми се смеят. Това го казвам във връзка с това, че някой може да е забелязал този твой навик да я оставяш запалена и да си около нея и именно да са се възползвали по този начин :| И все пак дано я намериш, успех!!!

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Чет 12 мар 2009 17:20

аа зАкълни се!! :shock егати конспирацията, браво на тоя дето я "разкри", напълно е възможно, даже аз ако бях на твое място, щях да споделя тая версия с полицаите. Сега вече с други очи гледам на околните!

П.С. Бецко, нещо много си наблюдателен...! :twisted: :twisted: ебаам се ;)

Последна промяна от Sunny на Чет 12 мар 2009 22:55, променено общо 1 път.
Причина: Мнението ти няма нищо общо с естеството на темата, т.е. е чист СПАМ. Считай, че имаш предупреждение!

Потребителски аватар
Albena_a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Albena_a » Чет 12 мар 2009 20:10

Колега, съжалявам за случилото се.
Това което можеш да направиш е да чакаш наистина да ти се обадят. Защото мисля, че при такава кражба не изплащат обезщетение.
На мен на 18 август ми откраднаха четворката, черна, с ксенон, страхотна беше. Не ми се обадиха. Само ще ти кажа, че веднъж ми объркаха документите и сега чакам три месеца за нови. Още не са ми платили каското.

Успех. Дано ти звъннат и не ти искат много пари. Ама в тази криза всички са полудяли.....

Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Чет 12 мар 2009 22:46

Веско ти си прав...и всичките ми приятели + родителите ми постоянно ми казваха така да не я оставям ама тва е друга тема...Никакво инфо и днес :cry: :( Иначе варианта с приятелчето колеги го изключете...знам как седят нещата и не е така...понеже се бяхме разбрали отпреди 30-40 мин да ми я покаже...отраснали сме от близо 15 години заедно и винаги имаше сектантска-VAG-атака от моя страта и ето, че даде ефект...момчето взе много хубаво Ауди а4 2004 1.9 tdi pd 131 комби...искаше пръв да я видя, запалих я и явно тогава е станала случката...ама уви...
Има много варианти...но и аз съм 100% сигурен за това, което казва Веско( че я оставям ей така просто... и те са го знаели...абе с две думи =>абсолютно пълна безотговорност ) Наистина съм за бой :dummy: ама не можем да връщаме времето назад...човек си прави изводи, тегли си поуки,получава си заслуженото и гледа напред...
Благодаря ви за подкрепата колеги ! :обичам ви Правете си изводи и недейте да правите моята грешка...
Знаете ако има нещо 24/7

Последна промяна от Rakarov на Съб 14 мар 2009 1:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Чет 12 мар 2009 23:23

и да обявиш награда ,крадеца едва ли ще тръгне да се среша с тебе да му даваш пари не е като преди 15 години когато се крадяха 2-ки и всяка кражба завършваше с 1500лв откуп :D
събирай пари за нова изпатил си си друг път ще знаеш :wink:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 12 мар 2009 23:48

колега, не искам да съм лош пророк, но по принцип обажданията са до макс 24 час :?
дано не съм прав

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пет 13 мар 2009 0:30

Аз още стискам палци, дано да се обадят...

Потребителски аватар
dnn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dnn » Пет 13 мар 2009 1:11

колега съжалявам много за колата
и аз мойта постоянно я остовям запалена
на едно приятелче му откраднаха изгнилата жигула преди 2 мес производство 1983г но ги хванаха чегетата на 16 км от града
тея май наистена са много изладняли
дано я намериш

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Пет 13 мар 2009 9:20

Искренно съчувствие колега. Май няма много надежда си я върнеш, по-добре мисли напред. Здрав си, прав си, ще си купиш друга и по-хубава. Мен ми се смеят, че непрекъснато ключа, независимо какво правя и къде отивам, ама ей на. Жалко за хубавата кола.

Потребителски аватар
lexone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lexone » Пет 13 мар 2009 12:29

Съжалявам много и аз за загубата ти! :cry: Знам колко е тежко, но уви........ :banghead:
Видя ли я някаде (което със всеки изминал ден става все по-малко вероятно) ще се обадя! :wink:
Не губи надежда знам за коли намерени и след много време! Случват се и чудеса! :D

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Пет 13 мар 2009 13:59

колега оглеждай се и по паркингите в централната част на града, молове, магазини и т.н. наскоро имаше колега който я намери на някакъв паркинг около мола, запушила гараж, верно срещу откуп ама все пак. практиката май е да ги оставят на видни места, обществени, защотото там най-малко ги търсят, знам ли :roll:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 13 мар 2009 14:15

Съжалявам за случката, но ще ти кажа нещо доста интересно да го знаеш за напред.
Мой много добър приятел си оставя селиката така със запален двигател като е на 10-тима 15 метра от нея.
ОБАЧЕ!!! има втори ключ, с който двигателя попринцип не може да се запали и си го държи в колата (изкормен е чипа). Когато излиза от нея.. си я заключва с ключа :)
Ще кажете да.. ще строшо джама.. обаче си има копче (фабрично) в колата и да я отключиш дори с отворен джам си е хамалогия малко..
Е да .. ще строщат прозореца и ако крадът такава кола ще са проучили как стоят нещата.. обаче трудно ще се стигне до чупене на прозорец особено като си на 10-тина метра от колата.. просто тогава не се знае кой е по бърз ;) и не вярвам да рискуват.
Определено това което си направил е голяма греда..Съмнява ме някой да те е следил просто такива подаръци правите напоследък, че ми е жак!
Това е и манталитета на българина "на мене не може да ми се случи такова нещо.. аз не съм такъв глупак".. помислете пак ;)

Само едно ще ти кажа.. ако ти се обадят за откуп ПЪРВО ТУК ПИШИ ЗА ТОВА!!!!!!!!
тогава колата със сигурност ти е още в София пред някое гаражче паркирана и можем да се организираме няколко коли да пообиколим скатаните местенца из нашия квартал! 3-ма човека ще минем цяла някой квартал за половин час по скатаните улички и паркинги!

Потребителски аватар
houzeboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот houzeboy » Съб 14 мар 2009 6:01

Мойте най-искренни съболезнования колега. Дано имаш късмет и си я върнеш !
Малко офф: Гледах нещо по ТВ и там като извадиха пича от джипа и го откраднаха, след 3сек.оня извади дистанционно и изгаси двигателя.
Нещо такова не монтират ли някъде ? Дистанционен имобилайзер ли какво е ?

Потребителски аватар
NORX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NORX » Съб 14 мар 2009 12:22

Много крадат...Вече са специалисти в този "занаят" :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”