Много добре се забелязват и ги препоръчвам, а на последната снимка слагам другия вариянт от Бриколажа за сравнение.Стикери "млад шофьор"
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Re: Стикери "млад шофьор"
Ооо намерих перфектни стикери за 1.50. Има една бутка срещу 3-то РПУ (кръстовището на К.Величков с Т.Александров)то пише антирадари ала бала имат и стикери от тия най-бруталните
Много добре се забелязват и ги препоръчвам, а на последната снимка слагам другия вариянт от Бриколажа за сравнение.

Много добре се забелязват и ги препоръчвам, а на последната снимка слагам другия вариянт от Бриколажа за сравнение.- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Luper написа:ооо това чукане чаках дет се вика, браво колега още утре ги налазвам
чичката каза,че по закон трябва да има 2 стикера
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bomber написа:Luper написа:ооо това чукане чаках дет се вика, браво колега още утре ги налазвам
чичката каза,че по закон трябва да има 2 стикератака ли е обаче незнам ама аз ше си налепя целия прозорец
Така е !
Един отзад и един на предното стъкло горе в дясно
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Ама вие сериозно ли? Ако колата е на името на млад шофьор вече е влязъл закон който те задължава да я налепиш, или аз като съм млад шофьор си ходя с едно тесте стикери и налепям всяка кола която карам 

е тва не са ли ташак-стикери, аз доколкото знам още е само като идея да се направят задълже
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Luper написа:е тва не са ли ташак-стикери, аз доколкото знам още е само като идея да се направят задълже
май е прието, ама аз за ташак сам си лепнал
въпреки че имам 3 години стаж - D'oh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bomber написа:Luper написа:е тва не са ли ташак-стикери, аз доколкото знам още е само като идея да се направят задълже
май е прието, ама аз за ташак сам си лепналвъпреки че имам 3 години стаж
Прието е, трябвало да имаш 2 години стаж и тогава можещ без стикери.
На мене лично ми допада малко идеята, защото който е ходил в Англия или др страни от ЕС, сигорно е виждал че и там си имат нещо подобно на нашите стикери
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
mIx3d написа:bomber написа:Luper написа:е тва не са ли ташак-стикери, аз доколкото знам още е само като идея да се направят задълже
май е прието, ама аз за ташак сам си лепналвъпреки че имам 3 години стаж
Прието е, трябвало да имаш 2 години стаж и тогава можещ без стикери.
На мене лично ми допада малко идеята, защото който е ходил в Англия или др страни от ЕС, сигорно е виждал че и там си имат нещо подобно на нашите стикери
Хубаво без стикер може, при положение че аз съм на 22лета и имам 3 години и няколко месеца стаж ще важи ли условието за шофиране до 23 часа ? и там другите им глупости по новоприетия закон за млад шофьор.
- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
Брат ти луд ли си
Мани ги тия стикери...никога не съм слагал и нищо не са ми казвали...то сега вече наистина не могат да ми кажат нищо...
Наистина ти казвам, че няма смисъл и че изобщо не проверяват това...да не кажа никога...
Мани ги тия стикери...никога не съм слагал и нищо не са ми казвали...то сега вече наистина не могат да ми кажат нищо...
Наистина ти казвам, че няма смисъл и че изобщо не проверяват това...да не кажа никога...Re: Стикери "млад шофьор"
братле тва е за ташак
много са ми смешни некои като почнат да се взимат на сериозно
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
последните 3 поста са ненужен спам...помолих да не се спами
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Ами ако тази кола не се кара само от млад шофьор,ами и от по-опитен пак ли се слагат стикерите 
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”