Стиви,Стиви,не те знам на колко си години,но до преди години в БГ и горивото си беше гориво,и частите за автомобили си бяха части и пътищата се поддържаха /нали сме автофорум да почна от тук/,и месото по пазарите си беше месо,млякото,сиренето,кашкавала си бяха такива,българските плодове заленчуци и консерви се търсеха,имахме единствените на балканския полуостров електровакуумни заводи,разните му там мото и електрокари..........................Айде да не се улисвам в приказки че започнах да звуча като стар комунист,а не съм нито едното нито другото.
Та целта ми на тоя спам човече е да се сетим какво все пак означаваше преди години да кажеш че нещо е българско и какво означава това сега.Сега ще чакам на банда китайци с банда българи да ми откриват топлата вода в автомобилостроенето.
Колко мъка има по този свят

P.S.--много правилно,дойдоха германците в чехия и оправиха нещата.А ние изгонихме преди време и Мерцедес,и Ровър, и Форд и кой ли още не,сега ще чакам на жълтурковците,хе хе.
Гришата да си върти черното тото,да си направи пак една рафинерия че да поизточи още малко акциз и ДДС,на него силата му е в далаверата,не в изграждането на производствен бизнес.Защо пак той,нов бардак със старите курви ще правим.
Всъщност целта на медиите виждам че е изпълнена--каквото се пише това се вярва от народа--нови работни места,нови коли,бля бля бля.Той и Лупи беше в Кремиковци--видяхме какво стана.Ама никой не реве във форума защо затварят гиганта.Сега ще видим и тук каква ще я сътворят.