Snejoky написа:chefito написа:Ако още някой ме заслепи с тези китайските ксенони или с тия найтбрейкдрисни ще свия волана и ще ядът непланирано жито 2-3 семейства. Производителите са изчислили какви и колко силни лампи са нужни на един автомобил...предполагам ако се налагаше, щяха да сложат някакви прожектори, които осветяват и луната...но не се налага....
А малко по-спокойно със заплахите!!! С найтбрейкдрисни съм и с регулирани фарове. А свии, пък да видим тогава кой ще яде жито и кой ще го вари. Напоследък ми писна да чета глупостите на такива като теб.
Ако беше написал това мнение по-рано днес, нямаше да си купя пак такива крушки, а щях да си монтирам свещи във фаровете, за да не дразня чувствителните ти очички.
п.п. Много трудно може някой да ме изкара от релси, но ти успя.
Колега, сменете колите си с някой, застани в неговата и виж какво чудо е когато си застанал срещу найтбрейкър. Самият рефлектор е изчислен за съответната мощност и сила на светлината и с нерегламентирани крушки се получават едни адски проблясвания...ама на теб какво ти пука

п.с реглажа няма връзка...и той както фаровете ти, е изчислен за нормална крушка.