Ползвате ли огледала когато карате?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Много интересно, че все пак има 1 човек, който е отговорил "никога"
Иначе и аз днес щях да съм записан от автобус
който реши да прави ляв завой, като на път с 2 платна се престрои в насрещното и зави от там
а аз през това време изпреварвах колоната зад автобуса с има-няма около 120 км/ч отгоре. Добре, че абс-а и всичко останало по спирачките и гумите ми е ок, че успях някакси да намаля до 60 без да се метна в тези отдясно или в дърветата отляво ...

Иначе и аз днес щях да съм записан от автобус

- CX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Roberta написа:веселин написа:Нека и малко дами да се изкажат как използват огледалата!![]()
![]()
Сега сериозно, огледалата ползвам винаги, навик ми е! Карала съм без ляво огледало и ми беше супер куцо
Мдааа, същата работа. Ползвам ги непрекъснато, та даже и повече, случвало ми се е аха да се забия в предната кола от гледане в огледалото

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз много зяпам.
Особено съм внимателен като спирам и пътя е мокър или заснежен - едното око постоянно в огледалото, да не ме бодне някой изотзадзе.
Няколко пъти съм се карал на девойката като почне да прави нещо, пречейки ми да виждам в дясното огледало. Тя се цупи - един вид за кво ти е туй огледало. Да, ама на мен си ми трябва.
Особено съм внимателен като спирам и пътя е мокър или заснежен - едното око постоянно в огледалото, да не ме бодне някой изотзадзе.
Няколко пъти съм се карал на девойката като почне да прави нещо, пречейки ми да виждам в дясното огледало. Тя се цупи - един вид за кво ти е туй огледало. Да, ама на мен си ми трябва.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”