santo_trafficante написа:lowrider написа:santo_trafficante написа:няма какво да ги коментираме децата с е36колко бмвта изтресени съм имал от такива "карачи"
![]()
зимата задното е шит
да не се позна![]()

santo_trafficante написа:lowrider написа:santo_trafficante написа:няма какво да ги коментираме децата с е36колко бмвта изтресени съм имал от такива "карачи"
![]()
зимата задното е шит
да не се позна![]()
![]()
зимата задното е шит
да не се позна![]()
Koksan написа:Честито за колата и от мен!
И аз да споделя .. понеже и на мен ми се налага отскоро да влизам в БМВ форума .... просто там работатас е станала много комерсиална! Най-вървежната част от форума е Раздел Купува/Продава както и темата за Некоректни търговци там!))
Въпреки че и аз съм с БМВ .. имаме все още 6 VW около мен и с този форум няма да се разделя!)
иначе .. това пък е мойта кола:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5&t=203306
santo_trafficante написа:Stivi написа:santo_trafficante написа:идеята е че зимата кола със задно на сняг не може да се кара като хората даже и със нови гуми
Това го пусни във форума на баварците и после си купи един мнооого голям пакет с пуканки че голямо четене ще паднеА иначе там /във форума/ по мое мнение след като съм разглеждал е че са предимно карачи и много малко правачи/разбирачи
)
няма какво да ги коментираме децата с е36колко бмвта изтресени съм имал от такива "карачи"
![]()
зимата задното е шит
...нееднократно съм споделял подобно мнение свързано с новата история:
Изпочупиха GTI-тата, падна цената на Е36 и "шафьорите" откриха дрифта !!!
И почнаха да пълнят черната хроника с БМВ-та, ако някой е обръщал внимание последните години зверските катастрофи ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: SimonDosev и 22 госта