Ikov_VR написа:Много глупости се изписаха в тая тема... Както каза един колега това не са домати.Вие ако искате да си купите кола и да не правите нищо по нея,вземете си нова! Не може да вземеш една кола да и смениш всичко и да я пуснеш за продаване на най-тънките пари. Много от хората търсещи коли искат кола след 2000-та с климатик ама ако може да е до 3000 лв, и да не е удряна.В крайна сметка важното е,че колегата си е купил кола.Аз от моя кола никога не съм имал оплакване след като е продадена.Всичко си е до търговеца!!!
Ще те поправя,ако ми позволиш.Може но не и в България,

даже и в Италия не,че и в Германия вече не може от търгаши псевдо измамници и хора дет не им се работи и са по далаверките

тук визирам всички Руснаци,Тарамбуки,Сърби,Поляци и прочее сган от нечовеци

.Аз лично съм си купувал 2 едни и същи мотора първият път от Италия

(от частник на който аз се обадих,Италианец) и вторият път от Англия по 3 мижави снимки от телефон.Първият път имаше изненади-крива рамка и презареждаше акумолатора за 4 месеца ми скапа гелов акумолатор.Е,и втория път имаше изненади неописани в обявата-Чисто нови гуми,чисто нови накладки оригинални Хонда и 8000(осем хиляди) мили по километраж подкрепени със всички фактури и документация какво е сменяно през годините,и Книжката и картата на Собственика от Хонда

-като забележете на ПОЛОВИНАТА от цената на Италианския и на обявите в Интернет в Грмания.Така че,може-не е като да не може,ама все повече хорица искат да такова тявола

Ай със здраве