Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнението ви за автомобилите от Монтана и Враца

Мнениеот Matematiks » Пон 29 ное 2010 22:22

Ikov_VR написа:Много глупости се изписаха в тая тема... Както каза един колега това не са домати.Вие ако искате да си купите кола и да не правите нищо по нея,вземете си нова! Не може да вземеш една кола да и смениш всичко и да я пуснеш за продаване на най-тънките пари. Много от хората търсещи коли искат кола след 2000-та с климатик ама ако може да е до 3000 лв, и да не е удряна.В крайна сметка важното е,че колегата си е купил кола.Аз от моя кола никога не съм имал оплакване след като е продадена.Всичко си е до търговеца!!!

Ще те поправя,ако ми позволиш.Може но не и в България, 8) даже и в Италия не,че и в Германия вече не може от търгаши псевдо измамници и хора дет не им се работи и са по далаверките :rocketwhore тук визирам всички Руснаци,Тарамбуки,Сърби,Поляци и прочее сган от нечовеци :beat_butt2 .Аз лично съм си купувал 2 едни и същи мотора първият път от Италия :screwy (от частник на който аз се обадих,Италианец) и вторият път от Англия по 3 мижави снимки от телефон.Първият път имаше изненади-крива рамка и презареждаше акумолатора за 4 месеца ми скапа гелов акумолатор.Е,и втория път имаше изненади неописани в обявата-Чисто нови гуми,чисто нови накладки оригинални Хонда и 8000(осем хиляди) мили по километраж подкрепени със всички фактури и документация какво е сменяно през годините,и Книжката и картата на Собственика от Хонда :mrgreen: -като забележете на ПОЛОВИНАТА от цената на Италианския и на обявите в Интернет в Грмания.Така че,може-не е като да не може,ама все повече хорица искат да такова тявола :seeex Ай със здраве

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Пон 29 ное 2010 23:00

Недейте плю региона!Има и читави машини и хора!Купувате 2 ръка и искате да е като нова.Е нпема да има такава сделка.Айде със здраве!

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 29 ное 2010 23:20

Верно много глупости се изписаха тука.
Това като споровете от къде са по-хубави колите втора ръка.
От Италия, Германия, Австрия, Холандия.....
ами от никъде.
Все са втора употреба.
карани, амортизирани, изхвърлени...а ние им се радваме.
:banghead: :banghead: :banghead:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”