многото електроника

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 21 юли 2006 21:19

мислех да пиша в горния ми пост за ванкеловия двигател и за този на ото ама те са изключенията, които потвърждават правилото.

не знам нашия човек Антонов* докъде е стигнал с разработките на двигател с нов принцип.

WDW написа:То като се изхожда от тая логика, че тя и Електрониката не е дръпнала кой знае колко за 50 години !!!?????

точно през последните 50 години електониката търпи неимоверно развитие.
силиконовата долина,полупроводници и цели проводници... :D :D

*-български дисидент новатор и откривател.изобретил авт.скоростна кутия на принцип различен от досега съществуващите.за повече инфо търсачка.

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Съб 22 юли 2006 13:51

Имаше една песен - Всичко течее, и т.н......та така и в електрониката....... с всеки изминал ден нещата стават по - добри... клиентските изисквания също се повишават, изискванията в автомобилната електронна индустрия и по-специално към СЕМ предприятията 1998 бяха 200ппм, в сегашно време са 20ппм, като гледам накъве вървят нещата скоро автомобилната индустрия ще се доближи до космическата, където порядъка е 2ппм.

Но каквито и да са критериите проблеми винаги ще има, дали ще бъде нещо в дизайна, лейаута, технологичния цикъл, или видиш ли защото някоя женица не си е сложила ESD гривната докато ръчно е насищала някое PLCC и т.н...........

Естествено е, че нещото което го няма не се разваля......

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Съб 22 юли 2006 16:34

Аз имам чувството че с толкова електроника вече дето се блъска по колите се изземват функциите на шофьора!

Маха се забавния елемент от карането и остава само въртене на геврека....

Не може да приплъзва, не може да върти гуми, нищо че има 300-400 коня двигателя..... и то кво остава, аз да искам да дам газ на хлъзгаво за да приплъзна, ЕДС-а и тракшън контрола ти връщат педала, започват да подават по малко газ, държи ти спрачките на колелата, разнася въртящия момент насам натам...... то не е интересно така.....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”