Спрели като идиоти 5 коли на 10 места!?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Re: Спрели като идиоти 5 коли на 10 места!?

Мнениеот apa6o » Пон 24 яну 2011 17:29

Хахаха, това, че има селяци, независимо къде родени, които ако не са с кола, живота им не е пълноценен и тя трябва да е спряна ако не под носа им, то максимум на 20 санта от там, си е проблем на селтаците, но някой да спира на частна собственост и да прибягва до саморазправа като му казват да си обира крушите НЕ СТАВА ! То бива човек да е прост, ама тия момчета явно бият рекорди! Ще направя основателна забележка на някого, пък после ще ми вреди на имуществото-ХА ХА ХА, няма как да стане просто... На хубостниците аз бих им сложил по едно листче с надпис да си махнат колите от частната собственост, а ако не го направят-миии ше ходят пеш mhihi ПП Според законодателството-всичко намиращо се на земята МИ, без някой да ме е питал дали може да е там, е мое-независимо какво е това нещо, щом ми го е подарил-ми мерси :deal

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пон 24 яну 2011 18:45

"Селтак" е манталитет а не произход,и Тарзан е бил по произход граф ама е израсъл с маймуните mhihi

Burner_inc написа:Ами колега, като не помагат приказки има и друди методи без да чупиш на хората колите скришно и потайно. Виж например супер готините фарове на пасата ти и се замисли колко време и мерак си вложил да ги направиш и някой им набие по един чук как ще се почувстваш? Нищо, че са неудошевени предмети ще ти е супер криво предполагам, а и ще загубиш средства, което също не е гот :beer

Колега аз по принцип следвам правилото:Не причинявай това което не би ти било приятно някой друг да ти го причини.
Така съм в шофирането,така съм и в живота!
Бях направил забележка на един пилкйо,който насъскваше питбулчето си срещу едно малко коте което беше настъпил с крак зада не бяга.След два дни заварих по колата кални стъпки от куче по предната врата,калника и малко по капака(съответно отдолу дълбоко надран лака)....Веднага направих връзка,а и комший го бяха видяли кой е отговорен.Спокойно можех да пусна моя стаф да "прекрои" кожухчето на питбула mhihi но кучето няма вина,затова си "поговорих" със собственика.
А Хулигана го е написал какво се е случило когато жената се е опитала да се разбере със тея идиоти по цивилизован начин.Както Хан Крум е казал преди повече от хиляда години: „Като не щеш мира - на ти секира" :beat_butt2
Затова да ги вътри 2-3 джама и ще се научат как да се държат във градо :)
Аз съм софянец и имам много приятели от провинцията но мразя надути селяни дошли в София...и не толерирам тази съпричастност която изпитват някои от по горе писалите колеги.Защото той дошъл в родния ми град и аз трябва да се съобразявам с неговат простотия.....Е няма как да стане!!!
Защото аз ако отида в неговия град,едва ли някой ще ми пусне фандък...предполагам повечето знаете по провинцията как се отнасят месните към някой пришалец.
Затова Хулигане предлагам ти съвсем искренно- една съчма=150-160причини(лева) да се замисли следващия път кака да паркира mhihi
Вместо да прибягваш до разправия тип "кръчмарски бой" това е чистото и ясно послание.

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Пон 24 яну 2011 22:02

Аман с вашите провинциалисти... като чуя някой така да ми говори и ми става хипер смешно.
То ще кажеш, че няма Софиянци дето паркират като азербейжански тираджий в "провицинцията".
В сяко стадо си има черна овца ( в нащо са повече :Mr Green Fun ).

И аз се дразня като се прибирам и някои мацки взели джипа на приятеля си и паркират за точно 3 места, но не им правя нищо на колите. Направи и им ти забележка, във форума и да се жалваш файда няма. Като ти спукат гумите се оплачи на Полицията и им кажи, какъв е проблема и защо се е стигнало до едиси какво. Ще ти помогнат това им е работата.

Автора на темата предполагам игнорира коментарите за "отмъщение" защото най-малко е тъпо и второ е неморално.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пон 24 яну 2011 22:19

LiRiX написа:Автора на темата предполагам игнорира коментарите за "отмъщение" защото най-малко е тъпо и второ е неморално.

Именно, ама той се осланя на факта, че една жена им казала нещо си (за чалгата) и видиш ли, те не разбрали от дума.
Разберете се като хора, бре. На жената са реагирали по даден начин, но теб могат да послушат, на трети може и снимка в рамка да си сложат и да му се кланят всяка сутрин и т.н.
В диалога е истината, не в шушумигарски изпълнения - те водят само и единствено до вражда, нищо друго! :wink:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 24 яну 2011 22:41

днес само двама бяха паркирали пред нашия блок а другите с 2 предупреждения чрез дигнати чистачки си бяха спряли пред блока mhihi
Дано да са си взели бележка.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пон 24 яну 2011 22:47

Значи , колкото и да се правят на модерни се сещат ,че може и да ги зарадваш. mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 24 яну 2011 23:09

xalerrelax написа:Значи , колкото и да се правят на модерни се сещат ,че може и да ги зарадваш. mhihi

Дам, ще ги науча, от тях зависи дали ще е с дигане на чистачки или с друго!

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Вто 25 яну 2011 8:51

hooligans написа:
xalerrelax написа:Значи , колкото и да се правят на модерни се сещат ,че може и да ги зарадваш. mhihi

Дам, ще ги науча, от тях зависи дали ще е с дигане на чистачки или с друго!

Какво значи да му вдигнеш чистачката,да му я откраднеш или това е някакво местно предупреждение че е неправилно паркирал.Ако е второто не бъди сигурен че ще те разберат(щом не са местни) за какво си му вдигнал чистачката,аз лично не бих направил връзка тая дигната чистачка с паркирването по скоро с винкел и повишено внимание ще дебна кой се върти около колата и ако барна такъв незнам дали ще има време да ми обясни защо е вдигал чистачката.

П.С Остави му бележка на чистачката,не му я вдигай.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 25 яну 2011 9:14

Вдигнатата чистачка не вреди по абсолютно никакъв начин на колата и си е вид предупреждение, да.
Да му строшиш главата с винкело щото ти е вдигнал чистачката, вместо да мине с пирона... Евала mhihi

svetlozarbonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetlozarbonev » Вто 25 яну 2011 9:17

Това за правене на мизерии по колите не е оферта, защото лично аз съм си мислел....ами като избеснее и за да си отмъсти а не знае на кой и мине през всички коли на паркинга, какво правим. И аз се придържам към мнението, че трябва да се говори ако не става с приказки тогава яс бой, а той боят възпитава ;)

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 25 яну 2011 9:30

Ей внимавайте че от Монтана сме си м*мата е*а ли там сме джигити,спираме гадно,бием много,завиваме от десна лената на лево,газим яко и така mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi ,

П.С.Жорка бате ако си го немаш у главЪтЪ немое ти се набие щот не е У* да се набие,па нема значение от къде си :idea: :idea: :idea: ,просто сложи едно листче да не се спира така и след туй ако непомогне просто ми се обади и ще ти кажа кво ше напрайм :wink:

П.С.имам малко полиеританова пяна излишна :bishop :bishop :bishop

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Вто 25 яну 2011 9:39

Всички сте големи биячи, затова сме на това дереже.
Приятели, трябва да имате доблест и смелост да се изправите срещу човека без лоши намерения и да му кажете.. ако не разбере, то тогава ще му мислите. Но без да сте опитали по цивилизования начин.. недейте прибягва към злорадщини.
И хайде моля ви стига с тези стереотипи за провинциалистите.. аман от "Софиянци".. Много от провинциалистите сме къде къде по-възпитани и за пример на пътя от 98% от другите шофьори. И защо ми надувате клаксона като карам с 55 км/ч при ограничение 50 в града? Трябва да карам със 70км/ч ли?
Поздрави и без лоши намерения, просто винаги опитвайте по цивилизования начин.. с дискусията се крие ключа към успеха!
Веско

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Вто 25 яну 2011 9:45

svetlozarbonev написа:Това за правене на мизерии по колите не е оферта, защото лично аз съм си мислел....ами като избеснее и за да си отмъсти а не знае на кой и мине през всички коли на паркинга, какво правим. И аз се придържам към мнението, че трябва да се говори ако не става с приказки тогава яс бой, а той боят възпитава ;)

Уф, не се чете тука, и не се чете. Нали беше писал колегата, че след приказките в ответ ти пукат гума. То в такъв случай по-добре и по-ефтино ще му излезе рушвет да даде на този да не си спира така колата. :Mr Green Fun
Мой съвет: всичко нека бъде анонимно, че знаеш ли къв е.
1) напиши бележка с текст: "Колега, от дни паркираш за двама. Хайде преустанови това!" Нарочно не е молба, а в заповедна форма, че ако е някакъв сопол да се стресне.
Ако не фане декиш следва втора стъпка/също скрито, прави се по тъмно :mrgreen: /
2) намажи му дръжчицата с нещо мазно и гнусно/грес с някакво аки/ :063: След това бая ще се почуди какво го чака. По логика, ако има такава, ще светне, че ще е по-брутално.
Ако и това не помогне, продължи с гадостите.
3) в шишенце с пулверизатор, или спринцовка напълни някаква смрад. Цвък в решетката и парното ще свърши останалата работа.
Би трябвало след тези 3 стъпки да се светне. Ако не... посъбери авери и си отбийте. Ако не си по побоищата ще те светна за още гадорийки и се забавлявай с нещастието му :twisted:

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Вто 25 яну 2011 19:05

elimn написа:

А 4 гуми без иглички на винтилите или изпуснати до край-хем ше му е гадно, хем ше стопли много по-бързо отколкото смрад в парното mhihi

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Вто 25 яну 2011 19:11

apa6o написа:
elimn написа:

А 4 гуми без иглички на винтилите или изпуснати до край-хем ше му е гадно, хем ше стопли много по-бързо отколкото смрад в парното mhihi

това не е с дългосрочен ефект;лекарството е строителна пяна в аспуха
п.п нема запалване ,а може да е от всичко...................... scare

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”