Burner_inc написа:Ами колега, като не помагат приказки има и друди методи без да чупиш на хората колите скришно и потайно. Виж например супер готините фарове на пасата ти и се замисли колко време и мерак си вложил да ги направиш и някой им набие по един чук как ще се почувстваш? Нищо, че са неудошевени предмети ще ти е супер криво предполагам, а и ще загубиш средства, което също не е гот
LiRiX написа:Автора на темата предполагам игнорира коментарите за "отмъщение" защото най-малко е тъпо и второ е неморално.
xalerrelax написа:Значи , колкото и да се правят на модерни се сещат ,че може и да ги зарадваш.
hooligans написа:xalerrelax написа:Значи , колкото и да се правят на модерни се сещат ,че може и да ги зарадваш.
Дам, ще ги науча, от тях зависи дали ще е с дигане на чистачки или с друго!
svetlozarbonev написа:Това за правене на мизерии по колите не е оферта, защото лично аз съм си мислел....ами като избеснее и за да си отмъсти а не знае на кой и мине през всички коли на паркинга, какво правим. И аз се придържам към мнението, че трябва да се говори ако не става с приказки тогава яс бой, а той боят възпитава
elimn написа:
apa6o написа:elimn написа:
А 4 гуми без иглички на винтилите или изпуснати до край-хем ше му е гадно, хем ше стопли много по-бързо отколкото смрад в парното
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта