:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Hungaroring - коментари.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 07 авг 2006 16:13

Li4o написа:
ACCELERATOR написа:....
На пистата няма "спортсменство", ако искаш да си No1.

Във всеки спорт трябва да има "спортсменство" и Fear play!
Представи си само какво би станало на пистата, ако всички останали пилоти бяха с манталитета на Шумахер.....

Представям си, би било доста по-интересно mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 07 авг 2006 16:17

Щеше да стане абсолютна цигания и скучна формула-и нямаше да има и изпреварвания.А Шумахер е може да се каже че е печелил веднъж в слаб отбор-първата му титла с ферари,ама тогава и конкуренцията беше слаба ,а Ферари въпреки че догонваха го правеха много бързо а и бяха с некав сфръхбюджет за тогава(Ф1 още не беше напдната от големите концирни-производители).А годината с Бенетон-бенетона не беше на светлинни години зад Уиилямс,а Хил въпреки шампионската титла всъщност беше "почти случаен" пилот в Ф1 след смърта на Сена и напускането на Прост.Общо взето Хил се занимаваше със сътезания от много късно и на шега влезе в Ф1-не че не му се отдаваше, но едно е от 4 годишен да се на картинга,а друго е льосманин на 20-25 години да почне да кара професионално.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 07 авг 2006 21:00

chefito написа:
dready написа:"Баце" нали видя какво стана с Алонсо и сухите му гуми

На алонсо му паднаха болтовете...изобщо гледал ли си състезанието?

Не знам аз кое състезание съм гледал ,но ако не бъркам алонсо още първия завой едвам взе или пак съм се объркал.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 07 авг 2006 21:02

evgenyh написа:
dready написа:Ти май наистина не знаеш ,че влизането в бокса е свързано не само с времето за смяна на гуми ,зареждане на гориво и поправка на крило ако е необходимо.Един бокс е около 16 секунди.И не гумите а проблем с управлението извади Шуми от надпреварата...

Позволи ми да знам защото следя Ф1 от 93г. редовно
освен това си задай въпроса защо се появи проблема с управлението
Жокер, погледни на какво приличаха гумите
А и ако можеш да смяташ лесно ще стигнеш до извода, че щеше да излезе 3-ти, а за 15 обиколки да задмине Де ла Роса за него е фасулска работа!!!

Опааа :oops:
Грешката е моя прочел съм го ,че ще излезе преди него и за това писах ,че един бокс не е по малко от 16 сек.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 07 авг 2006 21:07

Rabbit_TDI написа:да не споменавам в монте карло на квалификациите като запуши пистата или пословичните му "ластици" на подгряващите обиколки.

Та не беше ли точно тази обиколка най-бързата за Алонсо?
След сейфти кар, ако Алонсо е най-отпред, забелязвал ли си какво прави?

Някой поинтересува ли се защо наказаха Алонсо?

Кефи ли ви постоянното му ръкомахане при взяко забавяне с 0.0001 секунда от изостанал пилот?

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Пон 07 авг 2006 21:11

dready написа:...

бате ти сякаш кола само на НФС си карал - мокро е извън идеалната крива, а като излизат формулите от бокса и влизат в първия завой преминават през такава мокра зона и се поднасят.

Последна промяна от M4r1qn на Пон 07 авг 2006 21:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 07 авг 2006 21:13

M4r1qn написа:
dready написа:
chefito написа:
dready написа:...

бати ти сякаш кола само на НФС си карал - мокро е извън идеалната крива, а като излизат формулите от бокса и влизат в първия завой преминават през такава мокра зона и се поднасят.

Ми да извинявай ,че се осмелих да си кажа мнението.Може ли да те питам нещо.Когато болид изпреварва друг болид дали и двата карат по идеалната крива.Или единя отива на мокрото а ????

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Пон 07 авг 2006 21:16

мисля мишлин има 70 :?: смеси за различните видове гуми използвани в Ф1 и никоя от тях не е "всесезонна" :!: - е за това интермедията се кара на "мокро", а на сухо не става. Същото е и за гумата специализирана за "сухо" - а най вече не "държи" на мокро

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 07 авг 2006 21:18

Май много се отнесохме ,състезанието за мен беше невероятно.От много време не бях гледал такова.Имаше драми ,имаше много мъжки битки и много много тактика :)

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 07 авг 2006 21:26

rabit_tdi, интерпретираш отминали събития по много особен твой си начин.
за съжаление ще те разочаровам като ти кажа, че така мислиш явно само ти.
Tyan-дзиньо, казваш да не слушаме коментаторите ама ти явно си голям фен на Ричард Груев.mhihi mhihi mhihi все едно него слушам/чета/
мисленето на accelerator-a най ми допада. :wink: логично е и написаното е подкрепено с факти.

Винаги съм избягвал да коментирам F1 защото като фен на Михаел съм се сблъсквал с какви ли не глупости казани от опонентите ми, че чак ми е ставало смешно.
/примерно:ма'ни го тоя грозник с кривата глава, кривата джука,дългия хърбав врат... :D /

Българите сме странни хора.
Никога не признаваме нещо добро направено от някого.
Добри качества,талант и пр...
Важното е да го отречеме, стъпкаме, оплюеме, гордо стъпвайки върху купчината с л***на.погъделичкали собственото си смачкано его.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 07 авг 2006 21:40

golfer написа:...

:bowdown

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пон 07 авг 2006 22:05

golfer написа:.....мисленето на accelerator-a най ми допада. ;)

Ами как няма да ти допада - нали и той е фен на Шумахер.... mhihi mhihi :lol:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 08 авг 2006 9:49

Ами и тва феновете на Шумахер сте странно нещо.Харесвате си някои които винаги е в добър отбор и няма начин да пропадне.Въпреки сичките му селянии,изцепки и това че прави Ф1 тъпа и скучна го защитавате.Това си го обяснявам с това че залагате на сигурно-доста по трудно е да защитаваш пилот които може да отиди в слаб отбор и кариерата му да пропадне,а с Шумахер е лесно както и да се изцепи се има някои да го защити все си има шампионските титли(няма да коментирам колко са заслужени).А коментари от сорта че понеже сме българи мразим сичко добро следователно мразим шумахир-се едноче не сам ги чул!Само ме светни какво добро направи той за формула едно след 98 да кажем(а и преди това под съмнение).Събраха се той жан тод и сие-взеха маста пари от ферари и фиат и започнаха да си закатнчват гащите за победа по всички вазможни пътища(по правилник и не чак толкова)само не и чрез каране.Отливат от зрители в последните години(амо ли в америка) според мен не се дължи на изпреварванията на Хакинен примерно...........

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 08 авг 2006 10:11

Golfer фи факти бе братче ... той се бута като мангал за социални помощи :) бил контрирал ...аз ли не знам как се контрира .... аз за сто километра дрифтя по пет пъти....... най ме дразнят нечистите номера...... ако карат да карат .. нестига че маймуна може да кара тия коли ми че и се правят на нинджи :) Не съм фен на никой просто шуми ме дразни

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Вто 08 авг 2006 10:15

Rabbit_TDI не съм съгласен с теб защото освен добър пилот Шумахер е и полу-инжинер в отбора. Не Шумахер кара в силни отбори а отборите са силни защото Шумахер е там.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”