Получих бележка под чистачката

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: Получих бележка под чистачката

Мнениеот hooligan_sk » Пон 07 фев 2011 16:12

mely написа:
Cypariss написа:
orlin4ooo написа:Аз пък най се дразня като се случи така че да не са подредени добре колите ( което разбира се се случва често все пак сме хора не сме безгрешни) и има разстояни между две коли но не достатъчно и някой се нахака така че после да влизаш от другата страна или от багажника ... иде ми да му сваля огледалото и боята от половината врата пък да видим дали ще се бута като пале у майка си :)

за това не е виновен човека, които се бута, а са виновни тези които са паркирали като на село. Аз съм за да се набутам така, за да се научат тия отстрани да паркират като хората и нека влизат от багажниците или от другите врати да им дойде малко акъла! А за агресията дето мислиш да излееш в/у огледалото и боята на вратата гледай да не съм аз, че горко ти death

Айдеее по кротичко.В този случай не се знае кой по кое време е спрял...респективно кой е виновен...така че...Безгрешни хора няма

Има си начин бе! като трябва да паркирам така на много тясно, вкарвам муцуната до вратите, така всеки може да си влезне в колата спокойно - обикновено не пречиш на никой с това че колата стърчи повечко :да: А Мартин е за бой, къде дават така да се запушва mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”