Ludia написа:ABSOLUT написа:Хахахах, БРАВО, бих казал "най-накрая"
Амин
![]()
![]()
![]()
дано да е истина....
Дано , Дано ,че ми писна да ме заслепяват с измислени ксенони - така трябва да е !!!
Ludia написа:ABSOLUT написа:Хахахах, БРАВО, бих казал "най-накрая"
Амин
![]()
![]()
![]()
дано да е истина....
parno написа:escrime написа:П.П.: Дано започнат най-накрая да глобяват и за включени фарове за мъгла (и отпред и отзад).
хаха
зад мен като кара някой черип с къси биещи в космоса му пускам стоп за мъгла
веднага след това започва да ми мига с дългите![]()
за съжаление само единия ми работи (не знам защо) иначе ако ми се занимаваше щях да оправя и другия поне да му пълно гадното на кавала
escrime написа: Не е никакъв проблема. Правиш си фаровете, отиваш за експертна оценка с оптични уреди и ти издават сертификат. После пей сърце. Поне на мен така ми се иска...
Andonov написа:колата задължително трябва да е с устройство миещо фаровете
Ljubon написа:Други отдавна ни изпревариха вече:
viewtopic.php?f=59&t=188396&hilit=%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F+%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BD
LILO&STICH написа:Руснаците си поръчват ксенон от китайците,но пък китайците са хитри и им ги пращат с ленките с нужните символи.За да съм по-точен:
така ще стане и тук.Масово ще слагат лупите и лепенките
tish написа:А не е ли точно идеята на този ксенон да се подобри видимоста на пътя и по този начин да се избегнат и намалят ПТП-а? Един въпрос към всички сезнаещи и плюещи ксенона колеги... В домовете ви по колко крушки светят и по колко вата са? Защо не си оставяте по една 40 вата крушчица да мъждука и да си чупите крайниците в мебелите, а си слагате по 100вата крушки или силни енерго-спестяващи крушки... не ви ли заслепяват те(щом са ви толкова нежни очите)?
П.П. за да не ви заслепяват всички на пътя...просто си гледайте пътя, а не фаровете на колите, докато се разминавате с тях. И не виждам смислъл да се плюем едни други за това кой какви фарове е избрал. И на мен не ми харесва начина ти на шофиране примерно, но не мога да имам претенции към теб + никой няма да ти спре колата от движение нали...? Не визирам конкретно някой, да ме извините, не искам да обидя някой от колегите(просто пример)
tish написа:А не е ли точно идеята на този ксенон да се подобри видимоста на пътя и по този начин да се избегнат и намалят ПТП-а? Един въпрос към всички сезнаещи и плюещи ксенона колеги... В домовете ви по колко крушки светят и по колко вата са? Защо не си оставяте по една 40 вата крушчица да мъждука и да си чупите крайниците в мебелите, а си слагате по 100вата крушки или силни енерго-спестяващи крушки... не ви ли заслепяват те(щом са ви толкова нежни очите)?
П.П. за да не ви заслепяват всички на пътя...просто си гледайте пътя, а не фаровете на колите, докато се разминавате с тях. И не виждам смислъл да се плюем едни други за това кой какви фарове е избрал. И на мен не ми харесва начина ти на шофиране примерно, но не мога да имам претенции към теб + никой няма да ти спре колата от движение нали...? Не визирам конкретно някой, да ме извините, не искам да обидя някой от колегите(просто пример)
stefan4o написа:tish написа:.....
Има ли смисъл да се коментираме? Виж твоите фарове как светят погледнати отгоре:
garage.php?mode=view_image&image_id=22311
представям си срещу теб какво е
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 77 госта