Разбиха ми колата току що

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Сря 30 авг 2006 18:14

Stivi написа:Сигурно гледам много американски екшъни,ама там май ако някой тръгне с нож срещу ченгетата не отива много далече....! :bishop
[list=]

дам, много филми. за съжаления не сме в щатите. там шибания полицай може дат те гръмне щото не му харесва как изглеждаш, нашите образи тук ги колят, а те се държат като ученички[/list]

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Сря 30 авг 2006 20:05

"извадил нож и полисмените го изпуснали"-------хахахахах----а дали не си делят пая после с тез мангали-а?някой запитвал ли се е???

Потребителски аватар
Kalinn
Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
Двигател: ARL

Мнениеот Kalinn » Сря 30 авг 2006 20:15

SMEL написа:"извадил нож и полисмените го изпуснали"-------хахахахах----а дали не си делят пая после с тез мангали-а?някой запитвал ли се е???

Еба.... :censored: ...... циганите...Това са идиоти,ама и маще полицай няма да се научат да стрелят.Искарай патлака и гръмни в краката да се научи на кого ще вади нож. :080: :081: :beat_butt2 :bishop

Потребителски аватар
Stefanoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefanoz » Сря 30 авг 2006 20:48

Абе не се впрягайте толкова...те К....е се имат с всички крадци,нали им плащат да не ги закачат...да се уплашат от един мангал...Това не го вярвам :x

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 30 авг 2006 21:08

След многото кофти случки в тая страна стигнах до извода че това не зависи от полицаите които са най-дребните риби в цялата корупционна схема на ска....ната ни държава. Въпроса упира до шараните и тия които ги бракониерстват..... безцеремонно. Скоро ще се махам от тука. Писна ми. :!: Искам да живея като бял човек..... А не като циганин. Но тука за съжаление всички живеем като малцинства. Даже и по-зле от тях. :? :drunk :drinking:

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Сря 30 авг 2006 22:23

А сигурно ли е, че тия сладурковци са били наистина полицаи? И аз мога да се перна там цивилен, що не и с куче, да мацна с нещо черно и да се уплаша както трябва от нож! Много съмнителна ми се види тая работа. Все едно спасител да каже: А-а, водата е мокра пък и може да се удавя!!

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 30 авг 2006 22:45

Хайде пак полицаите виновни, трябва да се радвате,че са объранли внимание и въобще са тръгнали да правят опит да го хващат,защото можеха съвсем спокойно да си затворят очите и после не само ключалката да е поражението. Друг е въпроса,че полицай няма право да стреля първи изстрел по човек,освен в крайно екстремна ситуация, защото после може и да го осъдят и уволнят,затова никой не стреля току-така.Но това е друга тема...интересно ми как бихте реагирали ако някой циганин ви извади нож и тръгне да ви напада,едва ли всички ще му забият една кубинка....

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Сря 30 авг 2006 23:01

FreeSoul написа:Хайде пак полицаите виновни, трябва да се радвате,че са объранли внимание и въобще са тръгнали да правят опит да го хващат,защото можеха съвсем спокойно да си затворят очите и после не само ключалката да е поражението. Друг е въпроса,че полицай няма право да стреля първи изстрел по човек,освен в крайно екстремна ситуация, защото после може и да го осъдят и уволнят,затова никой не стреля току-така.Но това е друга тема...интересно ми как бихте реагирали ако някой циганин ви извади нож и тръгне да ви напада,едва ли всички ще му забият една кубинка....

Незнаеш колко си прав!Един полицай няма право да използва оръжие преди да е използвано от другата страна,имам предвид че няма право да стреля безразборно,а пръв изтрвел се възпроизвежда във въздуха,втори отново във въздуха и чак тогава ако ситуацията го налага има право да стеля по субекта.
Тази случка така разказана,че мангото размахвал нож пред полицайте много не ми се вярва,щото ако са били старши или с по голям стаж примерно надали нямаше да стрелят,а ако са некви сега излюпени новобранчета ами нормално да са се стреснали и стаписали,все пак не си мислете ,че като са полицаи са безстрашни,нали така?

Относно случката съжалявам за пораженията и си мисля,че ще го намерят,но най много да стои 24 часа и да го пуснат,защото както казаха по горе други колеги,не са го хванали да е откраднал нещо, а опит за кражба.

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 30 авг 2006 23:04

pacoboy написа:Незнаеш колко си прав!

Да ти кажа,знам :) :) Все пак това уча и ще продължавам да се занимавам май в близко и далечно бъдеще

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Сря 30 авг 2006 23:15

FreeSoul написа:
pacoboy написа:Незнаеш колко си прав!

Да ти кажа,знам :) :) Все пак това уча и ще продължавам да се занимавам май в близко и далечно бъдеще

Да не си в Симеоново?

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 30 авг 2006 23:22

Май,май :) :stll think: :stll think:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 30 авг 2006 23:46

FreeSoul написа:Друг е въпроса,че полицай няма право да стреля първи изстрел по човек,освен в крайно екстремна ситуация, защото после може и да го осъдят и уволнят,затова никой не стреля току-така.

Ето това е една от най-големите простотии в нашата държава.
Не били го хванали.
Е аз ако го фанем да ми рови из колата нали ше ми падне пердето и ше го утапам и после ше требе като за човек да ги лежим, баси племето няма ли как да ги изгараме всичките на некой остров и да си крадат от тех си, а ние да седим и да гледаме как сами ще се унищожат.

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 30 авг 2006 23:57

Я виж в щатите дали някой посяга на полицай или ако посегне оле майко, ела да рагледаш каталога с годинките за присъда...
А в нашата държава все още е така, но няма да е задълго

п.с само да не влезна в бисери с това изречение...

Потребителски аватар
TT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот TT » Чет 31 авг 2006 0:00

pacoboy написа:Един полицай няма право да използва оръжие преди да е използвано от другата страна,имам предвид че няма право да стреля безразборно,а пръв изтрвел се възпроизвежда във въздуха,втори отново във въздуха и чак тогава ако ситуацията го налага има право да стеля по субекта.

Е то ако от другата страна първо използват оръжие твърде вероятно е да е късно(невъзможно) после полицая на свой ред да използва своето.

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Чет 31 авг 2006 0:17

Така е, ситуациите винаги са безброй и не винаги това,че имаш пистолет на кръста може да те спаси, но като оправят законите и правилата,всичко ще си дойде на мястото.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”