Регистрирана от 1 година кола обявена за издирване от 2007ма
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Регистрирана от 1 година кола обявена за издирване от 2007ма
С прокурорско ли я караш ? Според мен си я карай и не ходи в кат да не станеш пак пешеходец, ОРГАНИТЕ на реда в БГ обичат да отчитат дейност дори когато няма нужда от такава 

- iv0_bs90
- Автомобил: VW Golf Mk3
- Двигател: AAA
С прокурорското постановление си я карам, да. А дали ще има проблем да си сменя талона да е на мое име, тоест ако се пиша гражданин на град София защото тя е с номера СА, дали ще има проблем ако отида да сменя талона
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
iv0_bs90 написа:С прокурорското постановление си я карам, да. А дали ще има проблем да си сменя талона да е на мое име, тоест ако се пиша гражданин на град София защото тя е с номера СА, дали ще има проблем ако отида да сменя талона
Предишната ми кола й смених талона без номера и не е минавала през канала, но това беше преди 3 години. Според мен най-добре я карай така, а след известно време пусни една проверка на колата и ако е свалена от издирване - действаш

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
iv0_bs90 написа:С прокурорското постановление си я карам, да. А дали ще има проблем да си сменя талона да е на мое име, тоест ако се пиша гражданин на град София защото тя е с номера СА, дали ще има проблем ако отида да сменя талона
Мое мнение след като имах вземане даване с малоумната МВР система...... не се навирай между шамарите зорлем..... че куките търсят под вола кокошка..... в тая система си виновен до доказване на противното

- iv0_bs90
е какво предлагате тогава
Колата по талон не е на мое име, което не е добре нито за мен нито за предишния собственик 

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
iv0_bs90 написа:е какво предлагате тогаваКолата по талон не е на мое име, което не е добре нито за мен нито за предишния собственик
Защо да не е добре, какъв е проблема, той си има договор отписва си я от общината, ти си имаш договор мисля можеш да си я регистрираш в общината, после най-много някаква глоба заради това че не си я прехвърлил навреме ма май беше около 20 лева.
Не знам, не съм много компетентен, просто изразих мнение на твое място какво бих направил

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Ще я свалят от издирване.Имай търпение.От италянско надали,ще имат претенции.Най вероятно има да се плаща нещо по нея в Италия.Причината най вероятно е финансова!
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
H2O написа:Ще я свалят от издирване.Имай търпение.От италянско надали,ще имат претенции.
За претенции е ясно че няма да имат, ама за свалянето без да отчайвам сосбственика, някой не им ли даде зор на жабарите няма да си мръднат пръста

Както казах колата най-вероятно в Италия е крадена един път обявена за издирване и после намерена, тук може да се кара без проблем ама като излезе от Италия и писва в регистрите на интерпол, защото някой не си е свършил работата да я махне от международната система (много се краде тука и ги мързи да махат всяка кола

- iv0_bs90
ако искат да си я издирват до 2017та, ясно ми е че никой няма да я потърси, просто искам всички сметки да се изчистят и да нямам елементарни проблеми със катаджиите
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колата все още е обявена за издирване в Италия. Вече имам няколко неуспешни опита да я отрегистрирам в КАТ. Един любезен младеж от 8-мо РПУ даже каза, че можело да ме арестува. Даже смешно не ми стана.
Както писах в началото - всички в МВР го карат на принципа "ден да мине, друг да дойде". Няма да ги обиждам, защото няма смисъл. :(
Както писах в началото - всички в МВР го карат на принципа "ден да мине, друг да дойде". Няма да ги обиждам, защото няма смисъл. :(
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Аре стига бе.... Хубаво де, с лев не става ли? То тая кола няма и да я отпишат от системата на интерпол. Просто там няма да си мръднат пръста.
Колеги темата е стара но ще пиша в нея , въпреки това .
Моя случей е подобен имам кола която вече е 5-6 месеца половин година в КАТ .
И не ми дава никой никаква информация за колата . Казаха ми съмнение за крадена преди да ми
я вземат и това си остана като причина . Кажете ми колко е закония срок тази кола ако стой още 1 -2 години
нищо няма да става от нея .
Моя случей е подобен имам кола която вече е 5-6 месеца половин година в КАТ .
И не ми дава никой никаква информация за колата . Казаха ми съмнение за крадена преди да ми
я вземат и това си остана като причина . Кажете ми колко е закония срок тази кола ако стой още 1 -2 години
нищо няма да става от нея .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Последния път, когато се интересувах беше така:
Ако си я предал доброволно, няма срок. За нищо.
Ако не намериш познати в прокуратурата, не се надявай!
Ако си я предал доброволно, няма срок. За нищо.
Ако не намериш познати в прокуратурата, не се надявай!
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
минат ли десетте години от качването в регистрите на шис тогава и ще се пререгистрира тази кола
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи догодина ще мога да си отрегистрирам колата!
Как да не повярваш в чудеса! :)
Как да не повярваш в чудеса! :)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”