Какво ви е мнението за моторджиите?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
koskoboy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koskoboy » Вто 31 окт 2006 15:39

batmilko написа:...не съм моторджия, никога не съм се качвал на мотор, но винаги се дръпвам встрани да мине мотора зад мен и винаги ще се дръпвам...

има и такива благородни люде, като теб, БМ!
Изображение Изображение
Евала!
Но това си е и до личната култура и възпитание на човека...

Потребителски аватар
dimy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimy » Сря 25 юни 2008 20:38

я да извадим темата от боклука , за 2 г и увеличения трафик в сф трябва доста хора да са променили възгледите си :wink:
най много се смях преди 2-3 седмице на пиянки спор между мен и един пълен оптимист , който разправяше , че с неговата нова корола/ дизел/ ще ме бие аз с мотор /VTR1000/ в периода 17-19 часа ден през седмицата на пълна обиколка на околовръсното
:lol: :lol: :lol:

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 25 юни 2008 20:53

brum написа:Нека и малко коментари от бивш гофаджия, настоящ моторист.

Ето ви и няколко факта.

Мотористите кретени са МАЛКО.
Мотористите не са тези които карат с безрасъдна скорост. Лично аз и познатите ми караме с толкова с колкото карат колите около нас. Понякога + 10. Знаем че сме донори и си пазим живота. Когато обаче един автомобилист набримчи еднотоновото си возило до невероятните 100км/ч съборазява ли колко му е спирачният път? А тези нещастници дето спират на пешеходна пътека щото недовиждат и чак 5м пред нея виждат яка мадама чакаща да пресече - мамицата ви д'еба. Ако ще спираш спираи винаги! Или поне гледай в огледалата.
Ако някой тъп нещастник се дразни на мотористите щото не чакат като тях по 30-40мин в задръстванията - да слиза от колата, с нея винаги ще чака. Това че един моторист минава между колоната в задръстването по никаъв начин не променя времето през което той ще си чака до светофара.
Мотористите карат на дълги толкова колкото и автомобилистите. Разликата е че повето мотори са с халогенки и светят по гадно. (Аз лично на дълги карам само по улици без осветления когато нищо не се вижда. През деня даже пускам фарове само когато карам с >80)

И сега като толкова наплюх автомобилистите:
Има и добри автомобилисти. Те карат с мислене. Те са тези който в задръстването мръдват в страни да минеш ( на което аз всеки път кимвам в знак на благодарност ) когато комплексаря до тях те запуши. Те спазват пътните знаци и правилника. Те са тези на който свалям 'каска' ;) .

Общо взето ситуацията е следната - и в двата отбора има идиоти, има и яки хора. Нещата няма да се променят скоро. Така че - който мрази мотористите е или комплексар или тъп.

Мразете идиотите.

Или най-добре обичайте всички!

Целия цитат горе обясни всичко :D . Браво Бръм :ahoy

Потребителски аватар
borislav_mladenov
Автомобил: VW Passat B8
Двигател: 2_0 TDI 150

Re: Какво ви е мнението за моторджиите?

Мнениеот borislav_mladenov » Вто 31 яну 2012 21:02

По фейсбук отскоро се появи една публикация на снимка с моторджии...пазете ни на пътя и т.н. И всеки ми е слага на стената...а аз им отговарям как да ви пазим като вие сами не се пазите и карате като луди с над 150-200 км..общо взето дразнят ме

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Вто 31 яну 2012 21:14

Повечето са луди глави и се пазя много от тях,да не ги ударя или те сами да не се врежат в мен!
Но има и такива които знаят как се кара разумно и къде е границата,въпреки че са яхнали Р1-ца :beer

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 31 яну 2012 22:23

Що за въпрос????????????
Познавам "моторджия"-пияница и бандит,"моторджия" -писател,"моторджия"-полицай,"моторджии"-преуспели бизнесмени....имам колега,чудесен гръден хирург,луд по моторите...Еееееее всичките те ЕДНАКВИ ЛИ СА????
По един критерий оценката е неточна,манипулативна и безсмислена....
По същия начин би звучал въпросът-"Какво мислите за ескимосите?"
Извинете за спама ама подобни въпроси винаги ме провокират!Работя с хора от всички социални групи...помагам им по един и същи начин-с това което знам и умея...и се дразня от изкуственото и безпринципно създаване на категории ,безсмислено натъпкани с негатививзъм!

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Вто 31 яну 2012 22:24

Как я изкопахте тази тема от преди 4 години :lol:

опс сега видях ... още по стара била mhihi

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 02 фев 2012 0:35

joker написа:Що за въпрос????????????
По същия начин би звучал въпросът-"Какво мислите за ескимосите?"
Или на въпроса: Какво мислите за голфаджиите?
П.С. Темата е на 6 години.

Потребителски аватар
RO$$KO
Автомобил: VW MK6 GTI
Двигател: TSI EA888 2009

Мнениеот RO$$KO » Чет 02 фев 2012 2:07

Мене лично ме дразнят, защото карат нахално, мислят си че всички трябва да се съобразяват с тях , а на всичкото отгоре повечето карат на дълги.

Направо ми идва някой пут да ударя някой нарочно
Колега според мен си с някво отклонение как може дори да си помислиш да бутнеш някои моторист, ти мислиш ли въобще като пишеш.Аз лично такива хора като тебе или са за лудницата или не трябва да се доближават до кола камо ли да карат.
П.С. Не е реялно какви хора има!!!

Потребителски аватар
Burner_inc
Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
Двигател: BLS 2009

Мнениеот Burner_inc » Чет 02 фев 2012 14:37

Това моторджиите са гадно племе и заслужават всеки път като са слезли от моторите да ги замеряте с кебапчета и тук таме някоя бира.

Има много комплексари в нашата мила родина, които само гледат как да правят живота на другите гаден, а аз питам нужно ли е?

И за финал трябва да се възмутя какъв кофти хибрид съм- голфаджия-моторист... заеби

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот Varbona » Чет 02 фев 2012 16:08

хаахаа, само да вметна, че за тия 6 години поне 4-5 човека, писали в темата са се прехвърлили на 2 колела, включително тоя катил mhihi

nii написа:моля всички моторджии предварително да ми изпратят покани за погребенията си и ако може да подпишат по една декларация че си завещават органите....
аз не познавам мотоциклетист който да не си е чупил поне 2-3 кокала, и въпреки това продължават да карат 2 км на задна, и после като падне... ми тои един не ме видя....

naydenov23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naydenov23 » Пет 03 фев 2012 15:47

Аз съм странен хибрид- карам мотор, но мразя идиотите мотористи. Не може да ми караш със 120 в града и после на светофара да ме поздравяваш, докато от най-дясна лента си се наточил за ляв завой и да се чудиш, защо изобщо не ти обръщам внимание. Уважавам единствено свестните мотористи, които по мое мнение са малко, но все пак ги има.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пет 03 фев 2012 16:40

Рокерите са пичове и обикновено карат с трафика без изцепки. Фиешън келешите с 18 000 оборотните прахосмукачки са си заплаха - много рядко карат с трафика и без изцепки. Иначе ако се кара нормално, нямам нищо против, кефят ме. Чисто физически обаче са ми много трудни за възприемане като габарити. Прост пример - мотор е "първа кола" на свтофар и много странно не ми се задейства рефлекса, че трябва да спра зад него. Имам чувството че някой път без да искам ще спра върху някой :screwy

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 03 фев 2012 21:04

Мнението ме и че половината са толкова кухи че не ми е ясно как изобщо са им дали книжки

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 03 фев 2012 21:10

Достатъчно теми има за мотористите, включително и доста по-нови от тази.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”