gsb написа:Петък е! 5 часа чакам смяна на гуми с новите ми 2 годишни Тойо Варио V1 (оттук http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=27227&highlight=toyo+vario) ! Благодарение на quattro, Toyo и Wesem /халогените/. Прибрахме се!![]()
4ep написа:gsb написа:Audi quattro![]()
![]()
Еее да това е друга работа! Аз карам последните години една джипка Аро и понаучих що е 4х4 и блокаж, ама не е като твоята де. Лошо че не мога да я обуя и нея като Ибизата,че ми е мн.скъпо иначе има 6мм грайфер. Ама ти завиждам все пак.
ANNIHILATOR написа:Аз ги сложих още миналата неделя и сега малко съжалявам, защото сняг по предел нямаше ама след тези дъждове имаше ями, и както винаги колкото и да се пазиш се нацелваш някоя и друга ямичка. Огледах гумите и не видях някакви травми, като балони и одирания, ама искам да питам:
Кои гуми са по склонни към балони зимните или летните???
извинявам се че не съм 100% по темата.
MandalaY написа:Сутринта нахлузих предните две, по-късно ще споделя впечатления:)
P.S Колегите, които като мен се чудят дали гуми с размер 185/60/15 ще влезнат на голф 3 гти с нормално окачване да не се чудят повече - гумите пасват, но това е оптималната големина. По-големите ще опират.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта