простете ........
ХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА
Авто ГАЗ = безмислено!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
според мен е време за някво изцяло ново гориво.....по възможност не запалимо и не горимо.....абе ДВГ SUX тотално вече на фона на новите технологии....или нещо на ток или нещо на водород идея си немам ама писнаха тия отживели мотори непроменени вече 100 години...както тръбите се замениха с LCD TFT монитори.....кофтито е че производителите на нефтчето не им идва на акъла да инвестират парите си в новите технолигии а бранят старите със цената на немислимото..... 

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
chefito написа:според мен е време за някво изцяло ново гориво.....по възможност не запалимо и не горимо.....абе ДВГ SUX тотално вече на фона на новите технологии....или нещо на ток или нещо на водород идея си немам ама писнаха тия отживели мотори непроменени вече 100 години...както тръбите се замениха с LCD TFT монитори.....кофтито е че производителите на нефтчето не им идва на акъла да инвестират парите си в новите технолигии а бранят старите със цената на немислимото.....
Нали измислиха японците хибрди дето могат да бачкат с електричество и бенз. Акумулират енергия от алтернатора а има и вече и със слънчеви батерии. На там вървим.
IvoG написа:С изчерпването на петрола до 30г. ще измислят наистина нещо ново ама дали ще е пак гориво или електрически автомобил ше видим
абе то и с тея задръствания не е зле и върху нещо хвъркато да помислят, ама знам ли? сигурно ще е много скъпо. Поне засега. Всички да си джиткаме с вертолетчета на слънчеви батерии. И да си ги паркираме по покривите

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”