Shell Fuel Safe - никога вече
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Shell Fuel Safe - НИКОГА вече
до колкото знам омв 100 идва от румъния мисля, плоещи? да и е добър бензин. единствено от него колата рипка така да се каже. със другите никаква разлика не виждам с какъвто и да е. аз съм на принципа, намерил съм няколко не франчаиз бензиностанций и си сипвам от тях. за сега нямам никакви проблеми. става въпрос за пловдив и еко. омв наливам от кичука на кукленско и пак никакви грижи. тя не знам дали не е франчайз бензиностанция но и това може да се разбере...
-
- Автомобил: Mk3 GTI
- Двигател: ABF
Винаги зареждам от Shell. В краен случай от някоя друга бензиностанция. Преди време когато бензина беше 2лв. заредих веднъж 15л. от Shell и минах близо 200км. извънградско. След няма и седмица ми се наложи пак да пътувам до същото място и заредих същите литри от OMV. Еми не можах да мина тези километри, които изминах с бензина от Shell. А карането беше същото. От този случай избягвам да зареждам на OMV...
За последните 6-7 години съм зареждал там два пъти, защото човека, който пътуваше с мен имаше карта за намаление там, а той плащаше горивото.
За мен отдавна не съществуват.
Причината, поради която ги отписах беше, че 3 години чаках тогавашната карта за точки - за маса гориво, можех да си взема пакетче дъвки, да не съм валат. Обаче ми писна, да чакам новата карта(понеже старата я загубих).
Помня бяха в каталога тогава
128 точки/литра - пакетче дъвки (около 1лв свободна продажба)
75 точки /литра - шоколадова вафла (не знам колко е струвала).
За мен отдавна не съществуват.
Причината, поради която ги отписах беше, че 3 години чаках тогавашната карта за точки - за маса гориво, можех да си взема пакетче дъвки, да не съм валат. Обаче ми писна, да чакам новата карта(понеже старата я загубих).
Помня бяха в каталога тогава
128 точки/литра - пакетче дъвки (около 1лв свободна продажба)
75 точки /литра - шоколадова вафла (не знам колко е струвала).
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Аз от газ-та им съм МНОГО доволен ,в сравнение с тази на Лукойл и ЕКО. Също и от бензина на ЕКО съм леко недоволен от разхода ,а с шелския си минавам нормалните километри ,които минавам с всеки друг бензин. Проверете си колите 

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Избягвам ШЕЛ от 2005та.Тогава на Пазарджик заредих газ и тръгнах за София.Едвам изкачих Витиня,даже се наложи на бензин да превключа.Друго от там не съм сипвал
-
- Автомобил:
- Двигател:
Конкретно по темата ,ШЕЛ на Сливница след Опълченска посока Люлин, дизел fuel save . ..чушки!
... изгорих го като стой та гледай, power йок
, save-- никак... таква боза повече не
.
Всичко сравнено с Ecto Diesel е пълна боза ,компромис Ромчето и за ежедневка SuperDiesel дето си е на нормалните Лукойл колонки.

Всичко сравнено с Ecto Diesel е пълна боза ,компромис Ромчето и за ежедневка SuperDiesel дето си е на нормалните Лукойл колонки.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм много доволен от газта на Шел, особено при извънградско каране. Разхода ми на дълго е около 8.3-8.5 на Волвото. По-малко ми гори единствено с OMV газ.
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
SnowMaster написа:Избягвам ШЕЛ от 2005та.Тогава на Пазарджик заредих газ и тръгнах за София.Едвам изкачих Витиня,даже се наложи на бензин да превключа.Друго от там не съм сипвал
Най-вероятно ти е свършила газта щом от Пазарджик за София си минал през Витиня

-
- Автомобил:
- Двигател:
всичко е до конкретна бензиностанция от която и да е верига. не го ли разбрахте това...
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
imedarov написа:SnowMaster написа:Избягвам ШЕЛ от 2005та.Тогава на Пазарджик заредих газ и тръгнах за София.Едвам изкачих Витиня,даже се наложи на бензин да превключа.Друго от там не съм сипвал
Най-вероятно ти е свършила газта щом от Пазарджик за София си минал през Витиня
Упс-ВАКАРЕЛ
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Да и аз никога повече шел, с половин резервоар ( по стрелка ) минавам около 520 км, с шел минах 410 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
И сега какво? Става ясно, че не може да се съди за качеството на определени горива от зареждането от една или две бензиностанции от веригата. Могат да те изклатят на всякъде без значение какво лого седи на бензиностанцията. Ама това беше ясно на всички от самото начало, което абсолютно обезсмисля цялата тема.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
radi_nrj написа:И сега какво? Става ясно, че не може да се съди за качеството на определени горива от зареждането от една или две бензиностанции от веригата. Могат да те изклатят на всякъде без значение какво лого седи на бензиностанцията. Ама това беше ясно на всички от самото начало, което абсолютно обезсмисля цялата тема.

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Да де! Има си институции за това и ако имаш съмнение в качеството на определен продукт има къде да се оплачеш. Проблема, е че в общия случай си траеме или се оплакваме на комшията, който с нищо не може да ни помогне. В следствие от това институциите не получават сигнали и си клатят краката, служителите им свикват да взимат пари без да работят и в един момент като се опиташ да ги накараш да свършат нещо се хващаш за главата...
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
Зареждах газ само на шел, от една бензиностанция, от една и съща колонка, винаги събираше точно 24,680 литра. Но последният път изненадващо бутилката се напълни с 29,500литра (бутилката ми е 31литра и е с нов клапан и нивомер(евро-сонда ли как се казва там)викам станала е грешка влязло е повече газ но уви километрите си бяха точни като всеки път ама за 24литра, от тогава там не съм стъпвал на шел,да ма цакат 4 литра на 30
а от газта бях доволен!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”