Аз карам по булеварда, той излиза от пресечка
За зла беда точно на него пряка само колците от знаците стърчаха...
На предното кръстовище има знак за предимство, както и на следващото, но точно тука нъц...
Бакшиша се извинява, не ме бил видел нам си кво, аз спокоен, идват куките, оня светна с фенерчето насам натам да огледа знаците и вика ми тука нема знаци той ти е десностоящ начи ти си виновен

Обжалвах и мога да ви кажа кво следва, значи ти пускаш жалба с схеми снимки сичко как си требе.
Куките отправят едно писмено запитване към съответното пътно управление и тука има два варианта:
Вариант 1- от пътното ги мързи да обикалят, поглеждат си съответната карта на района и казват към еди си коя дата еди си кои път е пътят с предимство (това е добрия вариант)
Вариант 2 - (както и моя случай :piss ) Съответните служители от съответното пътно си дигат задниците с служебната уазка и отиват да видят на съответното кръстовище какво е дереджето, и кат видат че не е останал кьорав знак пишат в протокол - към съответната дата поради липса на пътни указателни знаци еди си кое кръстовище следва да бъде третирано като нерегулирано такова при което важи правилото на дясностоящия....
фък.
До колкото съм запознат според закона главния път не се определя в никакъв случай според размера му а е указан с съответните знаци. Липсата на такъв знак автоматично прави пътищата еднозначни при което си важат съответните правила.... sux
и го издухваш....