moleo написа:kam_tod написа:Май грешка направих, че я пуснах тая анкета във форум на разбирачи!
Щото един приятел ми каза: "ами ти какво очакваш да ти кажат, като са се наточили да го вземат, много ясно, че ще те омайват, че не струва еди-какви-си пари, да не са луди?".
Както и да е. Може и да е прав, може и ад не е. Ще видим.
пич знаеш ли кое е странното явление тук? Има колеги с прекрасни коли, които си заслужават всеки един лев но няма да се продадат, защото една от причините ще са коментарите. Иначе много се чудя когато ходя да гледам колите по автокъщите или по точно голф 3ките, защото такава имам аз. Значи не мога да приема, как голф гти който е правен на пастет, вътре е скъсан, на един милион морски левги пробек е и т.н им искат по 5500 и нагоре. И ги купуват !!!
Пускам моята кола за 6000 в която съм вкарал още 2000бона за да е слънце примерно и няма никой. Е няма да я продам и това е, защото смятам, че който разбира ще търси читава кола а не компромис.
Направи и ти така
Поздрави
И аз това се опитвам да кажа, ама не ме разбират. Я теглича е проблем (теглила е джогани), я километража и е пипан (изморявам се), я няма ел. стъкла или АБС.
Благодаря за хубавите думи.
Май няма да я продавам все пак, повечето мнения, които са аргументирани, са такива.