Зелена книжка, тоест прост човек без опит и тамън си бях купил едни от първите 15-ки джанти, понеже преди бях само с 14-ки и предстоеше да слагам "големите" джанти - да де ама пред гумаджийницата тълпа и аз естествено от мерак не мога да чакам

. Предприех действия и вдигнах колата на крик и аха да отвия последния болт, крика се сгъна и колата почти легна на земята. Да де, ама не крика ми беше виновен понеже си беше оригиналния а не менте, а аз бях толкова глупав да вдигна колата на съвсем лек наклон и то на чакъл - идеална комбинация

. Та първосигнално я повдигнах наведен към нея като хванах калника, ама на един крак да я държа и с другия няма да мога да завия болта

и съсед дойде да ми помогне веднага като видя разигралия се балет. Та в момента на повдигането на мен ми изпука нещо в кръста, та съседа я повдигна правилно с изправен гръб и аз завих болтовете. До тук добре, спасих ситуацията с лека загуба - крика. Преживях го понеже бащата на жената ми подари нов пак оригинален след това. Обаче след цигара време седнах в колата да ходя при гумаджиите ама брутална болка в кръста ме преряза обаче аз си стигнах до гумаджията и въпреки нарастващата болка си сложих 15-ките. Ставаше по-зле ситуацията с кръста с чакането и след поставянето им с много мъки едвам паркирах пред нас и се прибрах. Резултата е жестоко прещипан нерв на 5-ти прещлен и една седмица лежах като мърда на системи и хапчета, без да мога да мръдна и всяко кихане беше придружено със сълзи после

. Е да де, ама нали Пасат-а е вече на 15-ки
Миналия Декември беше паднал леко акумулатора на Пасат-а и не можах да запаля от първия път, та дойде приятел и благодарение на двама минувачи ме бутнаха, но понеже имам някакъв проблем когато вали 3/4 дена от влагат пали по-трудно и не можах да я запаля. Тичам аз до познат на улицата да взема кабели и моя човек да ми даде ток, но една Q7-ца дойде на улицата и даваше зор да мине, а моята кола по средата. Затичах се да му се извиня на човека обаче в притеснението си без да искам тичайки стъпих в една дълбока дупка и паднах на ръце точно до въпросния джип, като нещо изпука в крака ми в същото време. Пича грам не ме отрази и му се извиних подобаващо за неудобството, учудващо колата запали веднага с леко бутане от моя човек

и му направих път да мине. Оставих я да работи доста време, паркирах си я и уж с мисълта за изкълчен глезен се прибрах и сложих лед да мине оттока. Да де ама в 3 през нощта от болка жената ме откара с А3-ката в спешното и казаха фрактура на пета метатарзана и така почти месец в гипс изкарах.