Фиестичка 95година имах червена на цвят. Та почна нещо горе на тавана където са лайсните да ми се забелва боята, и аз като виден автотенекеджия хванах на сестрата лака за нокти та да "запечатам" процеса на люпене.

. След 3 (три) дни се засичаме - с гипс на ръката. Не успял да спре на светофара на Цариградско и нацелил една джипка отзад, ама мъжката. Колата тотал щета 
Golf_Gogo написа:Прибирам се от работа и гледам комшията човърка нещо по колата си (BMW E46). Отивам да го видя - сменя накладки и слага някакви турски. Казах му че съм чувал, че били абсолютни боклуци, ама е от хората, които не приемат чуждо мнение. Засякохме се няколко дни по-късно и се похвали колко по-добре спирала колата и всичко било 6. Месец и малко по-късно пак го засичам да човърка нещо - сменя дискове. Накладките ги изялиГледам - турски дискове взел
Репликата му беше, че така щял да компенсира по-твърдите накладки и щял да ги сменя доста по-рядко
. След 3 (три) дни се засичаме - с гипс на ръката. Не успял да спре на светофара на Цариградско и нацелил една джипка отзад, ама мъжката. Колата тотал щета
. Предприех действия и вдигнах колата на крик и аха да отвия последния болт, крика се сгъна и колата почти легна на земята. Да де, ама не крика ми беше виновен понеже си беше оригиналния а не менте, а аз бях толкова глупав да вдигна колата на съвсем лек наклон и то на чакъл - идеална комбинация
. Та първосигнално я повдигнах наведен към нея като хванах калника, ама на един крак да я държа и с другия няма да мога да завия болта
и съсед дойде да ми помогне веднага като видя разигралия се балет. Та в момента на повдигането на мен ми изпука нещо в кръста, та съседа я повдигна правилно с изправен гръб и аз завих болтовете. До тук добре, спасих ситуацията с лека загуба - крика. Преживях го понеже бащата на жената ми подари нов пак оригинален след това. Обаче след цигара време седнах в колата да ходя при гумаджиите ама брутална болка в кръста ме преряза обаче аз си стигнах до гумаджията и въпреки нарастващата болка си сложих 15-ките. Ставаше по-зле ситуацията с кръста с чакането и след поставянето им с много мъки едвам паркирах пред нас и се прибрах. Резултата е жестоко прещипан нерв на 5-ти прещлен и една седмица лежах като мърда на системи и хапчета, без да мога да мръдна и всяко кихане беше придружено със сълзи после
. Е да де, ама нали Пасат-а е вече на 15-ки

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 222 госта