То спор реално няма. Просто някой дава полезен съвет от личен опит как да се сдобиеш с нещо качествено и евтино и веднага се нахвърлят други да обясняват как "едни и същи хора" нещо си с обиден тон.
В крайна сметка форумът е за взаимопомощ и точно това е и целта на форумния магазин, който работи без печалба и дори с доброволен труд на членовете на VWclub.bg, без които просто нямаше да го има и същият Мотул щяхме да си го купуваме за 94 лв от Prospeed, вместо по 62 лв.

Масло Liqui Moly - каква е разликата?
- Кайзен
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Масло Liqui Moly - каква е разликата?
Vlad777 написа:Цените не бих казал, че са по-ниски.
X-cess 5W40 5L от levoil.de e 30 EUR + 6.95 EUR доставка за Германия. Общо 36.95 EUR с доставката
Доставката от 6.95 EUR е за количества до 30л. Реално аз никога не съм поръчвал по-малко от 30л.
Колко струва доставката на 30л в България до всяка точка в страната?
За какъв интервал от време е валидна отстъпката в цената? При сравнение на регулярни цени (без отстъпка) - 94лв срещу 30€, нещата изглеждат по друг начин.
И за да не ме разберете погрешно - аз останах очуден, че се налага изпращане на масло от София до Мюнхен. Това ме провокира да напиша всичко след това. Защото когато човек си е сменял маслото над 60 пъти, според мен е по-удачно да си купи няколко туби и да заплати еднократна доставка в страната на пребиваване, вместо да изчака периода на намаление и да си го поръча от България.
Естествено за всички потребители в България е по-добре да си купят масло (във времето на промоция) от клубния магазин, вместо да купят 25л (максимално количество, което може да се изпраща до БГ от levoil.de)с доставка за 20€.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ако си купиш 5 туби масло от клубния магазин, доставката ще ти бъде безплатна
А отстъпката е валидна, докато имаме тази възможност, предоставена от Prospeed, където регулярната цена е 94 лв.

А отстъпката е валидна, докато имаме тази възможност, предоставена от Prospeed, където регулярната цена е 94 лв.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
chef_ss написа:...И за да не ме разберете погрешно - аз останах очуден, че се налага изпращане на масло от София до Мюнхен..
Нищо чудно няма. Цената за мен е най-добрата, произхода е гарантиран а доставката е чрез член на клуба, който минава по тази дестинация. Не са ми нужни количества, клуба е сила и когато ми е необходимо нещо винаги се намира начин.
Пак да напиша, че по мое мнение Motul е добър избор и го препоръчвам тук в този форум, години преди да се предлага в клубният магазин.
В клубният магазин се предлагат и други видове масла. Никога и никъде не съм писал нищо, еле пък реклама
Немците са пресметливи хора така е, точно това написах и аз. Ползват Ликви Моли защото е родно производство и цената е чудесна.
Сега като се обясних на всички дали ви стана по-леко не знам.

Към автора на темата: В днешно време никога високата цена не означава високо качество. Темата е много обширна и е тотален оффтопик на тази. Мисля, че не е уместно да пиша мнение, което да провокира излишни полемики.
Предлагам да приключим темата,от къде тръгнахме,къде стигнахме.
Да се прави реклама не е лесна работа,то си е наука, понякога резултата е отрицателен.....

Да се прави реклама не е лесна работа,то си е наука, понякога резултата е отрицателен.....