Голф 3 СА3384НА опит за убийство на пътя!
Re: Голф 3 СА3384НА опит за убийство на пътя!
Тая тема за организиране на убийство ли на тоя с голфа ли е?
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Кой какво е направил не знам, но не е нормално нито да се кара така нито да се саморазправяме по улиците.
Павлин беше задържан с мярка за неотклонение 24 часа и вече е освободен от ареста 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
До колкото чувам има хора пред тях, така че май е изтеглил късата клечка 

- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Е това вече е наглост и прекрачва всякакви граници!
- stardreamer
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да повярвам направо. Този е бил пиян/дрогиран и/или психично болен човек.
phantom_ написа:
Колега щом имаш чести преракания с други шофьори значи по скоро вината е в теб.Замисли се
Карам бавно и това дразни много някои хора,които все бързат нанякъде,все едно са бизнесмени от ранга на Доналд Тръмп и отиват на сделка за милиони,а всъщност за повечето от тях е абсолютно без значение дали ще стигнат в отправната точка един час по рано или по късно.Но просто си избиват агресията натискайки клаксон или викайки - сръчкай малко тоя таралясник бе селяк !
Има много агресия по пътищата,много...Аз лично никога не бих тръгнал пръв към саморазправа,независимо от инцидента какъвто и да е той.Глупаво е,и на всеки му се случва да сгреши отдавайки се на страстта си да натисне педала.Макар че понякога това е като да прилепиш упорита болест от не чак толкова упорита жена.
В живота често се случва няколко минути удоволствие да ни донесат дълги години страдание...
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Да Росене ти си виновен, защото спазваш ограниченията...В интерес на истината отсъствах за около 7 месеца...прибрах се за 9 дни и направо се хванах за главата! Бях забравил простотията на повечето водачи в милата ни родина 

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Павлин Деспотов... това момче е за затвора... за дълго време при това.

- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
http://petel.bg/Psihichno-bolen-zasichal-motoristite-v-Kresnenskoto-defile-__108179
И затвора ще му се размине май. Чудите се как е взел книжка? В Германия, в най-контролираната авиационна индустрия, с най-големи мерки за безопасност, човека си свали самолета като 2+2, тук в Бг една книжка няма да вземе. Истината е, че на тези хора мястото не е на улицата, да не говорим за свидетелства за управление на каквото и да било.
И затвора ще му се размине май. Чудите се как е взел книжка? В Германия, в най-контролираната авиационна индустрия, с най-големи мерки за безопасност, човека си свали самолета като 2+2, тук в Бг една книжка няма да вземе. Истината е, че на тези хора мястото не е на улицата, да не говорим за свидетелства за управление на каквото и да било.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Бях забравил колко форумни убийци и биячи има.
Ама някак избирателно така ви се получава, ако може да не е някоя мутра... например когато Йоско уби двама души на бул. България бяхте доста тихички. Чудя се, дали тогава е имало събрани хора пред дома му?
Както и да е, ако шофьора на колата наистина е психично болен трябва да е в специализирано заведение, а не в затвор. Ама в България кое ли ни е наред...
А как се превърна от ММА боец в психично болен...

Ама някак избирателно така ви се получава, ако може да не е някоя мутра... например когато Йоско уби двама души на бул. България бяхте доста тихички. Чудя се, дали тогава е имало събрани хора пред дома му?
Както и да е, ако шофьора на колата наистина е психично болен трябва да е в специализирано заведение, а не в затвор. Ама в България кое ли ни е наред...
А как се превърна от ММА боец в психично болен...

- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
значи ще кажа едно на хеитарте дано другия път тоя е срещу вас да ви видя какво ще направите.
- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
"Пречим си с ясното съзнание, че някой може да умре наоколо. И някой умира наоколо."
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
С цялото ми уважение, но мисля че всички сте наясно, че има някаква база в реалността за на пръв поглед "лафове" от типа "Кое е единственото нещо по-бързо от светлината - Голф 2-ка.." и т.н. Не знам защо марките VW и BMW(Audi ясно им идва скъпо) са най-предпочитани освен от други, също така и от разни келеши.
Не знам какво е ставало, но едно е да удариш, набиеш, накараш да плати в кеш тоя, който е направил мизерия, друго е да се опиташ да го прегазиш, ако си говорим, че преди момента със случката е ставало нещо. И още нещо за човека който казва "Какво ще направиш, ако ти изкочи той с Голф 3-ката" или каквато е там. Ами на мен не ми пука. С по-мощна и най-вече по-голяма(по-тежка) кола съм от него. Ако ще се мре, той е тоя, който ще мре. Иначе дори и да съм с малко по-агресивен стил на каране и понякога малко по-нервен шофьор, никога не съм си позволявал да застрашавам безопасността и да се опитвам да газя хора.
Не знам какво е ставало, но едно е да удариш, набиеш, накараш да плати в кеш тоя, който е направил мизерия, друго е да се опиташ да го прегазиш, ако си говорим, че преди момента със случката е ставало нещо. И още нещо за човека който казва "Какво ще направиш, ако ти изкочи той с Голф 3-ката" или каквато е там. Ами на мен не ми пука. С по-мощна и най-вече по-голяма(по-тежка) кола съм от него. Ако ще се мре, той е тоя, който ще мре. Иначе дори и да съм с малко по-агресивен стил на каране и понякога малко по-нервен шофьор, никога не съм си позволявал да застрашавам безопасността и да се опитвам да газя хора.
Последна промяна от инжектопляктор на Пон 13 апр 2015 16:34, променено общо 1 път.
- stardreamer
- Автомобил:
- Двигател:
Ужас, толкоз неграмотно и грешно написана статия...
"За щастие няма фатални последици за мъжа върху мотора и не се стига до пътен инцидент." - а как наричат опит за убийство, ПТП, бягство от ПТП?
Не разбирам, това платена статия ли е, за да омаловажат случилото се...
Изглежда си прав, вероятно ще му се размине, ще е интересно разследващите да попитат онзи, който му е дал книжка някой друг въпрос...
"За щастие няма фатални последици за мъжа върху мотора и не се стига до пътен инцидент." - а как наричат опит за убийство, ПТП, бягство от ПТП?
Не разбирам, това платена статия ли е, за да омаловажат случилото се...
Изглежда си прав, вероятно ще му се размине, ще е интересно разследващите да попитат онзи, който му е дал книжка някой друг въпрос...
vanesto написа:http://petel.bg/Psihichno-bolen-zasichal-motoristite-v-Kresnenskoto-defile-__108179
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”