И много безаварийни километри по пътищата на България.Успех
wili98 написа:отивате с някой с колата до някое относително безлюдно място..
Даскала™ написа:ABD е номера на нашия двигател![]()
Nadya_ написа:Чета, чета и не схващам нещо...Ти изобщо не владееш и не усещаш колата, или те затруднява трафика?
sundy написа:Nadya_ написа:Чета, чета и не схващам нещо...Ти изобщо не владееш и не усещаш колата, или те затруднява трафика?
Определено е второто, с колата ще свикна - все още не я познавам добре като маневреност и габарити, но сутринта карах за първи път от 10г. насам и не беше абсолютно зле, ако изключим трудното тръгване и гасненето (това защото наистина почти не помня какво трябваше да се прави - карах на усет) Притеснява ме трафика - карала съм само в Бургас и то по време, когато движението беше далеч по-спокойно от сега. Ще изкарам 1-2 часа с инструктор (избрах y-maria, защото не ми казаха да чакам 2седмици, имат кола подобна на тази която ще карам, а и са наблизо - не бях чувала за тях до днес) След това имам намерение да ставам рано и като тази сутрин да обикалям с колата, за да й свикна (не излизайте сутрин преди 7ч.) Нямам никакви намерения да се впускам на дълъг път преди да съм сигурна в реакциите си, както и в тези на колата - може да съм руса, ама не съм безразсъдна... е, не винаги де
sundy написа:Точно защото мразя да ми свирят и крещят не смея да се "бухна" в час пик по улиците - вбесявам се, започвам и аз да крещя (понякога и на бой скачам) и забравям какво съм започнала да правя... а това ще доведе до още свирене и крещене предполагам
![]()
Тази сутрин пак повъртях мъничко наоколо и беше малко по-добре от вчера, което обаче не значи съвсем добре - след обяд ще потормозя инструкторката и се надявам да ми опресни знанията, а след това си сядам сама и "вардааааааа - минаваааам
emils написа:...ако все пак ти е много трудно, тогава пробвай да вземеш 10-на часа опреснителни курсове - при всеки автоинструктор става...
sundy написа:Колежке СХ - честно казано ти препоръчвам да се оправиш сама или с търпелив приятел до теб (ако успееш да издириш такъв - свиркай и го дай назаем)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: milench0 и 45 госта