И на мен определено ми харесва
Къде къде е по хубава от Логана, а и за тази цена нова и по-хубава кола едва ли ще се намери
Първа кола БГ производство УРАААА

Днес представиха официално българският автомобил
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor, едни критикуват колата (например аз), а ти критикуваш тях (нас). Значи и ти си на вълна "против някого", само че с друга насоченост. На тия дето възхваляват творбата ще задам 1-2 теми за размисъл: Някой си професор казал ориентировъчна цена от 8000 евро. Замислихте ли се тоя професор в кои концерни е работил, колко производства на автомобили познава и как направи оценка на евентуалната й цена? Аз ще предположа - просто е решил, че това би било приемлива цена и я казва почти като факт. Как ще стане така, че с двигател на Мерцедес да изкараш кола за 8000 евро? Някой ако не е ориентиран да провери колко струва един нов Смарт. А мислите ли че Мерцедес ще си повери двигателите на някакви неясни производства?
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е върха на сладоледа и няма как да задоволи капризния вкус на всички, но за мен е едно добро начало. Дори да не ни харесва трябва да поощтряваме такива проекти ако искаме България да просперира и да напредва и в тази област. По добре с тази кола отколкото без никаква. Вижте Румънеско, една грозна Дачия имат ама са в пъти по напред като цело от нас така че...
- Strabex
- Автомобил:
- Двигател:
И аз бях на откриването и на мен не ми хареса колата. Двигателя е 1.6 105 коня мицубиши а звука му верно беше като на смарт и не бяха я доизкусурили нещо. отзад много грозно опираше накрайника на ауспуха в решетката и дрънчеше много грозно. Незнам мусура дали забеляза задните стопове бяха хванати с видии към купето и отгоре им лепнали лепенки да не се виждат. вратите като ги отвориш много грозен профил имат и вътре много грозна. Тази червената нямаше салон двг нищо и беше сглобена ей така. Бялата дето я караха като седнат отзад 2-ма човека кляка ужас. Дано ако я пуснат серийно да ги доизкусурят.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Strabex написа:...
Разбира се, че има трески за дялане, но това все пак е създадено от трима студенти от Сливен

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Па тя в нашия град ша се прави. Ей тоя г-н Банев, вече и с автомобилен бизнес ще се занимава, вярвам сега всички играчи на Берое, ще карат тази колица....

Прототип на първия български автомобил беше представен в Сливен. Проектът е на Технически университет - София, а колата е с мощност 90 конски сили и развива до 210 километра в час. Двигателят е на Мерцедес, а дизайнът и интериорът са изцяло дело на студентите от университета.
За да бъде пуснат българският автомобил в серийно производство, трябва инвеститор, който да прояви интерес към него, съобщи БНТ. Цената му ще струва около 8000 евро", каза проф. Камен Веселинов, ректор на Технически университет-София. Колата ще бъде показана през месец юни на автомобилния салон в столицата.
chambersz.com
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”