Днес представиха официално българският автомобил

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Пон 07 май 2007 12:31

И на мен определено ми харесва
Къде къде е по хубава от Логана, а и за тази цена нова и по-хубава кола едва ли ще се намери
Първа кола БГ производство УРАААА

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Пон 07 май 2007 16:43

Vizor, едни критикуват колата (например аз), а ти критикуваш тях (нас). Значи и ти си на вълна "против някого", само че с друга насоченост. На тия дето възхваляват творбата ще задам 1-2 теми за размисъл: Някой си професор казал ориентировъчна цена от 8000 евро. Замислихте ли се тоя професор в кои концерни е работил, колко производства на автомобили познава и как направи оценка на евентуалната й цена? Аз ще предположа - просто е решил, че това би било приемлива цена и я казва почти като факт. Как ще стане така, че с двигател на Мерцедес да изкараш кола за 8000 евро? Някой ако не е ориентиран да провери колко струва един нов Смарт. А мислите ли че Мерцедес ще си повери двигателите на някакви неясни производства?

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 07 май 2007 17:00

mx3333 написа:А мислите ли че Мерцедес ще си повери двигателите на някакви неясни производства?
що да не ги повери :wink: как ги дадоха на оная грозна пръчка Сангионг :lol:

Потребителски аватар
alien1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alien1 » Пон 07 май 2007 17:09

Не е върха на сладоледа и няма как да задоволи капризния вкус на всички, но за мен е едно добро начало. Дори да не ни харесва трябва да поощтряваме такива проекти ако искаме България да просперира и да напредва и в тази област. По добре с тази кола отколкото без никаква. Вижте Румънеско, една грозна Дачия имат ама са в пъти по напред като цело от нас така че...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 07 май 2007 17:57

Потребителски аватар
Strabex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Strabex » Пон 07 май 2007 18:04

И аз бях на откриването и на мен не ми хареса колата. Двигателя е 1.6 105 коня мицубиши а звука му верно беше като на смарт и не бяха я доизкусурили нещо. отзад много грозно опираше накрайника на ауспуха в решетката и дрънчеше много грозно. Незнам мусура дали забеляза задните стопове бяха хванати с видии към купето и отгоре им лепнали лепенки да не се виждат. вратите като ги отвориш много грозен профил имат и вътре много грозна. Тази червената нямаше салон двг нищо и беше сглобена ей така. Бялата дето я караха като седнат отзад 2-ма човека кляка ужас. Дано ако я пуснат серийно да ги доизкусурят.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 07 май 2007 18:41

Strabex написа:...

Разбира се, че има трески за дялане, но това все пак е създадено от трима студенти от Сливен :wink: Което е едно много добро начало. Каквото и да си приказваме, си оставаме само с приказките. Дай Боже всеки 20 годишен младеж в България да има същя талант, знания, хъс за успех и т.н. важни неща, за да успее да постигне повече от тези пичове.

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Пон 07 май 2007 22:31

Strabex написа: Двигателя е 1.6 105 коня мицубиши

1.5 Дизел е бре,и е на Мерцедес ;)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 07 май 2007 22:53

Huizel написа:1.5 Дизел е бре,и е на Мерцедес ;)

Този, който пъркаше по пистата си беше оригинален бензонов двигател, вЕрвай ми :wink:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Пон 07 май 2007 23:06

musura написа:
Huizel написа:1.5 Дизел е бре,и е на Мерцедес ;)

Този, който пъркаше по пистата си беше оригинален бензонов двигател, вЕрвай ми :wink:

Деазнам днеска го гледах 1.5 дизел пишеше на табелката до него.Може да са се объркали :roll: :lol:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 07 май 2007 23:19

Бензинец е бялата кола. Червената е само макет, а има и зелена, която може и дизел да е, но аз така и не я видях.

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Пон 07 май 2007 23:33

musura написа:Бензинец е бялата кола. Червената е само макет, а има и зелена, която може и дизел да е, но аз така и не я видях.

Е хубаво де,а на таблото пред колата(точно бялата )защо пишеше Smart ForFour 1.5 CDI 90hp :dontknow:

п.с. утре ако минавам оттам ще снимам

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Вто 08 май 2007 21:45

Па тя в нашия град ша се прави. Ей тоя г-н Банев, вече и с автомобилен бизнес ще се занимава, вярвам сега всички играчи на Берое, ще карат тази колица.... :lol: :P :wink:

Прототип на първия български автомобил беше представен в Сливен. Проектът е на Технически университет - София, а колата е с мощност 90 конски сили и развива до 210 километра в час. Двигателят е на Мерцедес, а дизайнът и интериорът са изцяло дело на студентите от университета.
За да бъде пуснат българският автомобил в серийно производство, трябва инвеститор, който да прояви интерес към него, съобщи БНТ. Цената му ще струва около 8000 евро", каза проф. Камен Веселинов, ректор на Технически университет-София. Колата ще бъде показана през месец юни на автомобилния салон в столицата.
chambersz.com

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”