Трафика в София

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Как да се ограничи трафика в София?

Платено минаване (паркиране) през центъра
41
27%
График за движение по дни в зависимост от рег. номер
15
10%
Друг начин, ба ли му мамата...
59
39%
Никво ограничаване. Много си ме кефи кочината
38
25%

Общо гласове: 153
Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 11 май 2007 13:31

myrshavija написа:
makaveli написа:Мани мани ,трябва тия дето не са от София да плащат за да влизат в града!!!

Айде ся, пиле, обясни как ще определяме кой е от СОФИЯ и кой не е. И къде точно ще става проверката? Бариери на магистралата? И полицаи с кучета против селяндурите? Йееее!!!
А дали ще е подходящо и в другите градове да се въведе такава мярка? Или те там в провинцията кучета ги яли, ти и без тва не ходиш там.
баце, като се влиза в града, да се плаща, ако си транзит - околовръсното!

п.п Мисля че темата пак ще доведе до напрежение и е хубаво модс да я заключат

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Пет 11 май 2007 13:49

Да ви кажа направо стоя и се чудя! До момента 27% - почти една трета от гласуващите за платено :screwy
Па гУеми плащачи се извъдихте. И какво си мислите, че ще се случи с парите дето ще ги давате? Ще оправят градския транспорт ли? Паркинги ли ще построят или що? Или може би ще позапушят някоя дупчица дет си трошиМЕ карета и носачи? Колкото в винетките или с приходите от Синята зона... Някой да е наясно какво става с тия пари? Къде отиват? За какво се харчат? Нещо да сте видели да се е направило с тях? Щото аз не съм ... ма нали то не може и всичко да видя. Та за туй питам - може па някой да видял нещо...
Не се заблуждавайте колеги, това с плащането е най-трудно осъществимото. Не си мислете че като си платите ще си свършите някаква работа и Раковска (да речем) само за вас ше работи. Пак ше има купчина привилигировани и правоимащи, пак ше е джаз ... ама тоя път може и да ви харесва щото вече ще си плащате за него.

Аз мисля че е крайно време да престанем да си плащаме за нищо ... щото иначе сме много близко до момента 'гат ше ни искат кинти и за въздуха дет го дишаме

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Пет 11 май 2007 14:02

makaveli написа:Мани мани ,трябва тия дето не са от София да плащат за да влизат в града!!!

леле, леле, леле, направо утепА коча с лопатата с това изказване... айде помисли пак...

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 11 май 2007 14:04

Боб.Баев написа:

леле, леле, леле, направо утепА коча с лопатата с това изказване... айде помисли пак...

Хаха... А ти трябва да си плащаш в Пловдив, Ст,Загора, Сливен... за да идеш до Бургас... Хитроооо :D :D :D

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 11 май 2007 14:10

bobo7 написа:баце, като се влиза в града, да се плаща, ако си транзит - околовръсното!

Хубу де, ама как ще различим кой е от СТОИЦАТА и кой е СЕЛЯНДУР? И кой ще осъществява контрола? Мноо сме силни на приказките ма требе и да се мисли по малко. Ето ти конкретен въпрос: по какво ще се различавам аз дето живея в София и колата ми е със СТ регистрация и нямам намерение да я сменям скоро, от баща ми, който идва на гости да си види внучката и също е със СТ регистрация?

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 11 май 2007 14:12

плащачи, големи.... лелиииииии

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Пет 11 май 2007 14:13

bobo7 написа:
myrshavija написа:

Айде ся, пиле, обясни как ще определяме кой е от СОФИЯ и кой не е. И къде точно ще става проверката? Бариери на магистралата? И полицаи с кучета против селяндурите? Йееее!!!
А дали ще е подходящо и в другите градове да се въведе такава мярка? Или те там в провинцията кучета ги яли, ти и без тва не ходиш там.
баце, като се влиза в града, да се плаща, ако си транзит - околовръсното!

п.п Мисля че темата пак ще доведе до напрежение и е хубаво модс да я заключат
Не искам да се караме,а и не съм споменал думата СЕЛЯНИН ,просто на всякъде по света на илизане от града се плаща за пътуването по нея!! Мисълта е че трябва да се намали трафика!!! Всички псуват София ама всички напират да дойдат, вкоето няма нищо лошо ,но просто колите са страшно много вече и трябва да се направи нещо- Бате Бойко затова сега прави центъра синя зона за да не се идва на работа с коли ама за да не се идва с коли метрото трябва да е готово в цяла София!!!! Във Венеция е така,който не е от града не влиза в него,спира се напракинги извън него!!!

п.п. Не мога да си обясна защо псуват София !!! Като найстина това е единствения град в който се работи зверски в България!!!! Уважавам всички останали градове ,но за почивка !!! :D

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Пет 11 май 2007 14:14

айде все пак и аз да се изкажа по темата.

съвсем кратко.

с една дума.

МЕТРО

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 11 май 2007 14:15

кеш енд кери mhihi

п.с. кеш енд драйв mhihi

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Пет 11 май 2007 14:16

myrshavija написа:
bobo7 написа:баце, като се влиза в града, да се плаща, ако си транзит - околовръсното!

Хубу де, ама как ще различим кой е от СТОИЦАТА и кой е СЕЛЯНДУР? И кой ще осъществява контрола? Мноо сме силни на приказките ма требе и да се мисли по малко. Ето ти конкретен въпрос: по какво ще се различавам аз дето живея в София и колата ми е със СТ регистрация и нямам намерение да я сменям скоро, от баща ми, който идва на гости да си види внучката и също е със СТ регистрация?
Ти си сменяш регестрацията иначе си плащаш,това е !!!
Всеки който се е със софийска регистрация преди да влезне в града плаща!! Тези който живеят в София ,а колите са им с други регистрации да си сменят !!!! :D :D

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 11 май 2007 14:17

makaveli написа:
myrshavija написа:

Ти си сменяш регестрацията иначе си плащаш,това е !!!
Всеки който се е със софийска регистрация преди да влезне в града плаща!! Тези който живеят в София ,а колите са им с други регистрации да си сменят !!!! :D :D

аре стига с велики идеи дееба

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 11 май 2007 15:24

не бе няма проблем ще плащаме ..ама като опна едни бариери на Е79 ще ви видя като тръгнете за Банско или Гърция :)

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 11 май 2007 15:39

myrshavija написа:

баце по рег. номер -друг начин нема, контрола в КАТ, само по место жителство, кво не мое да разбереш?

п.п Скуба като минаваш през града ще си плащаш? карай си по магистралта и готоз, то и по нея скоро ще плащаме, па уи нещо нема да стане скоро такаче спите спокойно

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 11 май 2007 18:23

Следващ въпрос:
Какво ще се промени откъм трафик, ако всички като мен, които живеят в София и карат с "несофийски" номера си сменят регистрацията? Как ще облекчим движението?

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 11 май 2007 19:10

Tyan написа:не бе няма проблем ще плащаме ..ама като опна едни бариери на Е79 ще ви видя като тръгнете за Банско или Гърция :)
    Ти за бариерите не бери грижа до 1-2год. други ще ги опнат и така или иначе и ти ще си плащаш за да си идеш на село или у Гръцко mhihi mhihi mhihi :ble:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”