Хвърляте ли разни работи от колата ви?
juve написа:Ха не искам да прозвучи заядливо , ама тук като чета, излиза че са се събрали само най- големите европейци- само в коша, никога навън и т.н.....и защо навсякъде в нашата мила татковина е такава гнусна , възмутителна мръсотия
![]()
![]()
явно има някаква измама .....

аз си презнавам само фасове хвърлям.то друго няма

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щото не си видял на мойто Голфе какво е зад менscuba написа:НИКОГА> Даже хората ми се смеят че корите на вратите са пълни с празни кутии цигари и шишета от минерална вода. Пепелинка е винаги пълен... Гадно е, ама поне не хвърлям по улиците (Нии може да потвърди)

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
никогиш, събирам си ги у колата....... и като видя кофа - там....
и не само от колата......
даже сега на концерта - охраната ми вика- отвори си шишетата с водата и изхвърли капачките - отварям аз и капачките в джоба, щото няма кошче.... и тоя вика - хвърли ги бе.... та поспорихме и накрая му ги дадох в ръцете да ги хвърли той.....
и не само от колата......
даже сега на концерта - охраната ми вика- отвори си шишетата с водата и изхвърли капачките - отварям аз и капачките в джоба, щото няма кошче.... и тоя вика - хвърли ги бе.... та поспорихме и накрая му ги дадох в ръцете да ги хвърли той.....
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
titi28 написа:понякога само фасовевсичко останало се разгражда трудно а някой неща никога
Ама това с изхвърлянето на разни неща - било от колата било от балкона - още доста време ще ни е като визитна картичка на нас българите

- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stoqn_gti написа:Всичко се събира и после се изхвърля на определеното за това място
И аз така, не е толкова сложно да вземеш една найлонова торбичка и там да си събираш боклучките

Да не говорим, че като мяташ през прозореца и уцелиш този зад теб (което ми се е случвало, ама аз да съм отзад) ако е нещо по-голямо каква поразия може да му направиш...
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:НИКОГА> Даже хората ми се смеят че корите на вратите са пълни с празни кутии цигари и шишета от минерална вода. Пепелинка е винаги пълен... Гадно е, ама поне не хвърлям по улиците (Нии може да потвърди)
И аз така, даже, ако видя, че някой го направи, често пъти го настигам и правя забележка

- moerte
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :))
Края на светата започва от хвърления във водата фас.Perso написа:Случва ми се !
Хартишки и фасове но те са ЕКО, тъй че не е проблем
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”