За колко да го продам ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 06 юни 2007 23:21

Ето го отговора за ЛУдия и всички който това ги касае:
Първо когато взимах Голфа разполагах с толкова средства че не можех да си позволя 4-ка. Също така в момента не се притеснявам че като го жулна някъде или счупя нещо по колата ще почне едно изваждане.... части за двойките под път и над път и за без пари.
Как да ти обясня това ми беше една от мечтите да я направя така двойката и пак ти казвам никога не е имало и 1% идея да се продава /а вярвай ми знам че колата е непродаваема/. Аз най-вероятно също не бих купил такова нещо /защото мога да си го направя/.
Също така с 4-ката не ми било толкова кеф като се завърши всичко. Най-вероятно следващата кола ще е точно 4-ка, но ще е без да се преправя нищо защото там с електрониката са попрекалили Wink Wink Wink

Темата /аз и идея си нямах каква ще е и т.н./ я пусна колегата наистина с цел да ме накара да пусна най-накрая снимките и т.н., но така или иначе това няма да стане поне до седмица защото времето ми е много кът в момента.

към никси: батка 10к лв назад, 20 дни изгубено време....x 100лв на ден....не знам много си е....

значи реално не са 10 а 4к, защото така или иначе аз колата си я подържам и не жаля пари за това защото е кофти да те остави на път и т.н. Времето не е изгубено, а беше един много добър урок за това кое, какво и как и ако има следващ път да не са 20 а 10 дни.

Спирам с коментарите, че не са по темата за което съжалявам.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 06 юни 2007 23:26

След тая тема май това ще е най-скандалната/оглеждана кола на събора :lol: Вероятно и снимките по темата ще са оттам.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 06 юни 2007 23:33

ivkata написа:......

Снимки има, но трябва да ги кача и да си опиша като хората темичката. Не съм афектиран изобщо.
Ти също си един от хората които без много много да говорят вършат нещо и им се получават идейте.

Колата не е довършена за събора за което много ме е яд, но просто не остана време.
И накрая да си кажа че на никой не се сърдя за нищо, всеки си има мнение.

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Чет 07 юни 2007 0:02

АЗ пък започвам да се влюбвам в тая кола :!: Незнам защо ама ..... :roll:

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Чет 07 юни 2007 0:25

Един приятел ходи в Дупница миналата седмица за кола, и там видял двойка `92 ТДИ с клима. Каза ми го доста преди да прочета тази тема между другото. Не знам дали е била присаждана, нито повече подробности. Ако някой се интересува мога да питам за името на автокъщата. Колата била внос от Италия, цената - 4500.
Толкоз.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 07 юни 2007 0:36

dj_tuhla написа:Един приятел ходи в Дупница миналата седмица за кола, и там видял двойка `92 ТДИ с клима. Каза ми го доста преди да прочета тази тема между другото. Не знам дали е била присаждана, нито повече подробности. Ако някой се интересува мога да питам за името на автокъщата. Колата била внос от Италия, цената - 4500.
Толкоз.

Пишело е че е ТДИ .На Никси колата ако я продавах в стария и вид пак щяха да пищат ,че е ТДИ щото е с кулер.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 07 юни 2007 1:45

Аз си бях харесал един Пасат 92-ра със същия двигател (1.9ТДИ) и не се учудвам ако го слагат и на Голф в последните години.Тоя пасатор беше швейцарски и надали там някой си е играл да му насажда друг мотор (не ще е изключено ама малко вероятно)...ама не ми стигнаха паричките (търсеха му 5500 макар че си ги засужаваше де).

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 07 юни 2007 1:50

Края на 93та са първите 1.9 ТДИ и то 1З.

Потребителски аватар
rmk
Автомобил: KIA Sportage 3
Двигател: 1.6 GDI

Мнениеот rmk » Чет 07 юни 2007 7:51

Евала Никси ! :bowdown
(само това мога да кажа)

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Чет 07 юни 2007 8:57

Наскоро видях колата в завършен (подвижен) вид. Нещо страхотно е. Гали окото дори на хора, които принципно харесват коли над Голфовия клас. И наистина е само за ценители.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Чет 07 юни 2007 9:28

Хора като Ники осмислят този форум, голфито е невероятно, много му завиждам на Нико заради удоволствието да си сбъднеш сам една идея, една мечта...

Брамо Ники и много безаварийни!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”