Първо когато взимах Голфа разполагах с толкова средства че не можех да си позволя 4-ка. Също така в момента не се притеснявам че като го жулна някъде или счупя нещо по колата ще почне едно изваждане.... части за двойките под път и над път и за без пари.
Как да ти обясня това ми беше една от мечтите да я направя така двойката и пак ти казвам никога не е имало и 1% идея да се продава /а вярвай ми знам че колата е непродаваема/. Аз най-вероятно също не бих купил такова нещо /защото мога да си го направя/.
Също така с 4-ката не ми било толкова кеф като се завърши всичко. Най-вероятно следващата кола ще е точно 4-ка, но ще е без да се преправя нищо защото там с електрониката са попрекалили Wink Wink Wink
Темата /аз и идея си нямах каква ще е и т.н./ я пусна колегата наистина с цел да ме накара да пусна най-накрая снимките и т.н., но така или иначе това няма да стане поне до седмица защото времето ми е много кът в момента.
към никси: батка 10к лв назад, 20 дни изгубено време....x 100лв на ден....не знам много си е....
значи реално не са 10 а 4к, защото така или иначе аз колата си я подържам и не жаля пари за това защото е кофти да те остави на път и т.н. Времето не е изгубено, а беше един много добър урок за това кое, какво и как и ако има следващ път да не са 20 а 10 дни.
Спирам с коментарите, че не са по темата за което съжалявам.