Ауди а3, 1.6, 102кс, 2008г. бензин.
dontaskdontsay написа:Мотора вече е оправен. Днес си купих и същия катализатор като на колегата petar_a (JMJ). Но ще го слагам само за прегледите.
Утре го монтирам, източвам резервоара и наливам 100 октана.
Ако и сега не мина ....
======================================
Днес минах преглед ама, ама ....
Така и не разбрах колата в норма ли беше или на тия техниката нещо ...
За мен тази кола не издържа теста въпреки че е с нов катализатор и 100 октанов бензин!
К.Одаджийски написа:Коя Еко категория ти даде, забравих Мачката ли му викаха на тоя или друг му беше прякора, под ОМВ-то, защото аз отидох, закачи анализатора, поседях си вътре в колата на празен ход и минах, обаче ми залепиха еко 2 категория, въпреки, че колата ми е евро 3, 2003 година и трябваше да е еко 3 поне, а пък гледам на сина фиестата същата година на производство е еко 4 дори, само че тя май я беше оставил при Хари на пункта.
П.С Да уточня, че за Берковица говорим
zfa159
zfa159 написа:JMJ ......... BM......... катализатор от чужбина, на незнайно колко км,
beuchat написа:В Понеделник минах успешно преглед и аз с колата от профила.Карбуратор с обикновена газова,настройвана на слух.Катализатор няма.
SLZ написа:Да, разбирам, че са различни критерии, но ако са толкова стриктни, колкото се опитват да се изкарат относно замърсяването, трябва да спрат половината коли. Затова питам къде и как става (със сигурност има начин, просто бих искал да знам къде). Благодаря.
SLZ написа:Да, притеснени сме, че навсякъде казват, че нямало да мине, като е откраднат катализаторът. А не знаем пунктове, в които може да мине (сигурно има, но, ако знаете къде, моля, кажете), а е 2003-а година колата точно, явно на границата :( Държи се още иначе и не е за спиране/изхвърляне, а слагане на нов катализатор сигурно струва почти колкото самата кола.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта